אגב, תגידו, גם לכן קורה שכל פעם ש..

נשואה 28

New member
שמתם לב ש...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש כאן הרבה בנות שהן גם בנות 28, נשואות "כמעט שנה", וגם מגדלות
... ואני אחת מהן
מה זה אומר עלינו
רק טוב. גם הבנות שלא נכללות בקטגוריה הזו פשוט מקסימות...כמובן

אופה3

New member
אפשר גם?

אז ככה אני בת 24 ועשרה חודשים, נשואה לבעל המקסים שלי שהוא בן שלושים וקצת. נשואים כבר שנתיים וחצי, עוברים טיפולים, כרגע בהפסקה, כי הגעתי להרבה מסקנות. מנהלת מוסך בהוד השרון, ומבטיחה לכולכם הנחות גדולות מאוד, פרטים במסרים, עם מחירים מעולים. עובדת קשה מאוד, ויש לי עכשיו פיצוי בעבודה אינטרנט מהיר. בנוסף, מנהלת פורומים באינטרנט זהב, של פוריות ומכתב שלא נשלח, וחוץ מזה פשוט נשואה טרייה (ותיקה,) אוטוטו סוגרת שמונה שנים עם הבעל, ומאוהבת כמו בהתחלה, נכנסתי לכאן על מנת להיות לעזר, יש בי הרבה ידע. וזהו מאחלת לכולכם בהצלחה, ושתעברו לפורום היריון ולידה בקרוב האופה

gudaiva

New member
גם אני מצטרפת

כבר כמה זמן שאני עוקבת אחרי הפורום הזה, וגם הפורום הכן (הריון ולידה). אני בת 28, ונשואה כבר שנה וחצי. אני מאוד אוהבת להתעסק בכל מיני דברים של אומנות, כמו לסרוג, לשפץ, לקשט, לשחק עם חרוזים לשרשרות וכו.. אני ובנזוגי כבר ביחד המון זמן, ותמיד זה היה הזמן הלא נכון לילדים. ועכשיו למרות שבאמת זה נראה הזמן הלא נכון (כי רק התחלנו עבודות, ואין לנו כסף לדירה ועוד מיליון סיבות אחרות), החלטנו שעכשיו או לעולם לא, כי תמיד יש עוד מכשול אחד לעבור, ותמיד אפשר לדחות. אבל החלטנו לחיות את החיים, ולהפסיק לתכנן אותם. בינתיים עוד לא התחלנו לנסות, אבל כבר הפסקתי עם הגלולות. מבחינתי זה צעד ענק כי כבר 11 שנה אני עם גלולות, ופתאום לא. נורא בא לי לספר לכולם, אבל מצד שני גם ככה כל הזמן מציקים לנו בעניין, אז רק פה אני יכולה "לגלות". אז זהו עשיתי את הצעד והצטרפתי לפורום.

מזקני הפורום

אולי קצת לא נעים לי, במיוחד אחרי שקראתי את כל השירשור הנחמד הזה. בכול אופן אני מחכה לתורי וכהרגלי לא בסבלנות יתרה, אבל : אני מתקרבת מאוד ל-37 (איך שהזמן טס) יש לי שני ילדים, 9.5,6 וכן הגיע הזמן לבן/ת הזקונים. אנחנו כבר נשואים 13 שנים וגרים כרגע בחו"ל, נחים מעמל החיים בארץ. ולכן הפורום הזה כאילו נועד בשבילי, לא הבאתי איתי ספרים בנושא הריון מהארץ ואין לי פה את החברות שאוכל לקשקש איתן בנושא. והפורום הזה ואחרים באינטרנט פשוט עוזרים להעביר את הזמן החופשי הרב שיש לי. ואגב על עצמי- אני גננת במקצועי, מאוד אוהבים ספרים, טלביזיה ולטייל מה שאגב אנחנו עושים פה הרבה. אני לא זוכרת את עצמי בלחץ להכנס להריונות הראשונים ועכשיו אני גם לא בלחץ אבל שואלת :" מתי יגיע תורי ?" יש לי כל כך הרבה זמן עכשיו שזה אידאלי אבל.....

אני גם...

טוב, אני בת 31 ואהובי בן 27, נשואים שנה. גם לי יש חתול, גם אני אוהבת לקרוא ומכורה לאינטרנט, וגם אני מנסה להיגמל מטלביזיה. בעבר כבר הייתי בהריון, שנפל בשבוע 9, ועכשיו מנסים שוב.

gudaiva

New member
לא הוא קשור ללידי גודייבה

שנהוג לחשוב עליה כפמיניסטית הראשונה בהיסטוריה. מצד שני השם שלי זה שם של אחת מבנות צלפחד - שגם עליהן נהוג לומר שהיו הפמיניסטיות הראשונות בהיסטוריה (בתנ"ך) - אז בסופו של דבר יש פה איזה סתירה, אבל לא נורא.

Gill Gallad

New member
ליידי גודייבה פמיניסטית?

היא יצאה לרכב עירומה על סוס ברחובות העיר מאחר שבעלה היקר התחייב להפחית את המיסים רק אם תעשה כך. היא נכנעה לגחמתו הסקסיסטית של בעלה כדי להיטיב עם בני העיר. הוא לא בחל בהקרבתה והיא מחלה על כבודה למען אנשי העיר שבתמורה, מפאת כבודם וחיבתם אליה, נמנעו אותו יום לצאת את ביתם וכך לא ביישו אותה. אני מניחה שפמיניזם הוא מינוח הנתון לפרושים שונים, מה שבטוח זה שגם אם היא לא היתה פמיניסטית בטוח שבעלה היה שוביניסט...

gudaiva

New member
ממה שאני יודעת

היא נחשבת לכזאת, אבל בכל זאת השם מצא חן בעיני - ולא ממש היית חייבת לקטול אותי. טוב לא נורא.

switch

New member
טוב, זו הודעתי הראשונה כאן בפורום

ואני מודה שממש לא מזמן גיליתי אותו ועד אז (וגם היום בעצם) אני "מציצה קבועה" בפורום הריון ולידה... אז ככה אני סוויטצ' (שמי המלא שמור במערכת
), בת 26, נשואה 9 חודשים לבעל מקסים ו"אמא" לכלבה מתוקה ושובבה. אבל כעת הגיע הזמן להרחיב את המשפחה...עדיין לא התחלנו לנסות אבל התכנון הוא להפסיק גלולות ככה עוד חודשיים. בינתיים כבר עשינו את הבדיקות הגנטיות. הסיבה להמתנה לעוד חודשיים היא שאנחנו מתכננים עוד טיול אחרון לחו"ל, טיול משוגע כזה של טרקים ובילויים ורביצה בחוף ים. יש לנו הרגשה כזו, שזו ההזדמנות האחרונה לבלות באמת ללא דאגות, ורק אח"כ נוכל, בראש שקט להתחיל לעבוד ממש על הרחבת המשפחה. אז זהו...זו אני ונעים לי מאוד

טוב נו גם אני

אז ככה נעמה נשואה כמעט שנתיים, כמעט בת 26. אני מורה למתמטיקה ומדעים בבית ספר תיכון, ונהנית מכל רגע. חוץ מזה, מאד אוהבת לקרוא, לגלוש באינטרנט, לבשל ולדבר בטלפון. נשמע רדוד להפליא, אבל ככה זה. ולא, אני לא אמא גאה לחתול או כלב

ואני זקנת הפורום?

כבר הצגתי את עצמי, אז רק לצורך התואר אני מוסיפה הודעה.

פּוֹנְג

New member
אז זהו שאני יותר 'זקנה' ממך ../images/Emo3.gif

וגם הבאתי את ההודעה שלך לפה, על מנת שזה יהיה מרוכז.

Mylight

New member
בוקר טוב ובהמשך לשאלת אפרסקה

אני בת 30, נשואה חודשיים (אחרי שנה של ביחד) עושה עבודות קרמיקה בחוג וזה כ י ף ליצור מגוש בוץ..יוצא לי בעיקר חיות. חוץ מזה אני אוהבת את המשפחתיות המורחבת שלי ושל בעלי בחורף לראות סרט DVD ולהתקרבל ביחד מול הטלויזיה לטיל, הבעלול מכיר את הארץ כל כך טוב. פעם הייתי יותר ספורטיבית, ספינינג וכזה.. עכשיו אני בשנת חורף.
- אני מאוד רוצה כלב אבל בעלת הבית לא נותנת..יהיה בעתיד. יום טוב

למעלה