אגם בהופעה one של ריטה ביום חמישי

טל ועדי1

New member
אגם בהופעה one של ריטה ביום חמישי

צלם חדשות שקשור אליינו, צילם את אגמוש ביום חמישי בהופעה של ריטה בת"א. הוא שלח לנו את התמונות במייל, אבל בגלל שהתמונות האלה הולכות להופיע בעיתונים, אז היינו חייבות לעשות עליהן נקודות ולרשום קרדיט, וגם בכדי שלא יקחו את התמונות האלה לעוד אתרים. אז אנחנו מצטערות.. אבל לפחות תוכלו לראות את התמונות המושלמותת האלה

טל ועדי1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

טל ועדי1

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

oorlyy1

New member
וואו איזו יפיופית אגם בתמונות!!../images/Emo140.gif

תודה טל ועדי מווואה

אייללוש

New member
אנשים תקשיבו../images/Emo124.gif

אני הייתי הרביעית שאמרה תודע וזהו ולא אמרתי כלום
אח"כ אמרתי לי בעצמי כשרעות שמה לפחות שפה נגיד אם אני ארצה לעשות משו יהיה לי תמונה רגילה בלי כלום כי אם אני ישתמש בתוכנה אם זה ואני אצטרך להקטין זה לא יראה ממש טוב אז סתם שמחתי שיש עוד תמונה לאוסף
אני הבנתי למה ובחיים שלי לא תארתי שהן יעשו מזה עניין
עובדה רעות אמרה שאני רעה ואח"כ סברתי קצת והיא הבינה הכל היה טוב ויפה
אז אני יודיע לכן רשמית
-אני הבנתי למה הן עשו כבדתי את זה ורק בקשתי חשבתי שאפשר לעשות משו חמוד אז פסדר היה תמונה חדשה ואמרתי שעם זה אפשר ואחרי זה כולכם אומרים לי להגיד תודה וזהו אמרתי תודה וחוץ מ3 שתכתבו לפני אז אמרתי מלפניכם תודה
ככה שמה אתם מתלוננים על זה אם אמרתי אפילו קודם
לא תארתי שנריב אבל הן עצבנו אותי והגבתי אחריהן חוצמזה הן מתגרות בי עם הערות-"והיא לא מבינה שאנחנו לא יכולות לשלוח לה.. אז היא ממשיכה להתווכח."ועוד כ"כ הרבה הנה לא ממש לא
אני הבנתי למה ואמרתי שאין לי מה לעדות ועדיף גם שיהיה לי ככה כל עוד שזה במחשב...
שוווו
בינתיים אני לא יודעת אם יש מה עוד להגיד...
אני
שוווו

hila846

New member
ואיי מהממת!!תודה!!!../images/Emo80.gif

אבל לא הבנתי למה עשיתם תנקודות

טל ועדי1

New member
כי אם לא נעשה..

אז זה לא יהיה בעיה להעתיק את התמונה... פשוט גוזרים את הקרדיט.. אז אנחנו לא רוצות שיקחו גם את התמונות לאתרים אחרים... כי זה תמונות בלעדיות שאין לאף אחד.

אייללוש

New member
לא אני אומרת שלפחות פה אפשר לראות

נורמלי
עם כל הנקודות המפגרות האלה וכשהיא כתבה כל הזכויות ובלה בלה אז זה תפס עוד מקום וככה זו תמונה שלמה

ווווואיי איזה שלמותתתתתת../images/Emo99.gif

תודההההה!!!
גם בידיעות אחרונות בעלוקה יש תמונה מאתמול של אגם ורוברטו!!

למעלה