אגם בהופעה one של ריטה ביום חמישי

טל ועדי1

New member
זה ממש מגעיל שאת עושה בכוונה..

אנחנו הסברנו לך למה עשינו את הנקודות!!... אם אנחנו היינו מצלמות את התמונות האלה לא הייתה לנו שום בעייה לשים פה את התמונות בשלמותן! אבל מה לעשות שאנחנו בחרנו כן להראות לכם אותם והיינו חייבות לשים על זה גם קרדיט וגם נקודות! א' כי לא שאלנו את תומריקו אם אפשר בכלל לשים את התמונות. ב' כי התמונות יתפרסמו תכף בעיתונים, וזאת העבודה שלו.. ג' כי יכולים אחרים לראות פה את התמונות ולקבל עליהם כסף.. כי הם יתנו אותם לעיתונים..!! וחוץ מזה אם את רוצה את התמונות , הם יהיו בראש1 וגם יש מצב שהתמונה בידיעות מהאירוע צולמה ע"י תומריקו!

אייללוש

New member
מה מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

אני התכווונתי למשו אחר
תראי נגיד בתמונות כששמת את הטקסט בתמונה אז זה היה יותר גדול והנקודות המוזרו האלה הפריעו ולא רואים הרבה ושם ראו הכל אז אמרתי שלפחות יש לי תמונה אחת שלמה שאפשר לראות איך היא בדיוק נראת

טל ועדי1

New member
איילה, אנחנו מראות לכם אותם ולכולם

אין בעיות עם זה ששמנו קרדיט+נקודות.. רק לך יש.. וברור שאפילו שיש נקודות וקרדיט רואים מצוין את אגם, את הפנים שלה, מה היא לבשה.. וכל דבר שרואים גם בתמונה הרגילה!... ואת עוד אומרת את זה אחרי שעה שאנחנו מסבירות לך למה אנחנו לא יכולות לשלוח לך אותם... אז את יכולה לפחות להגיד תודה, ולשמוח שראית אותם לפחות... אפילו אם יש עלייהם "נקודות מוזרות ומפגרות" ו-"קרדיט שמסתיר..." יש לזה סיבה!

טל ועדי1

New member
רעות... תקשיבי...

זה ממש מעצבן שלאף אחד אין בעייה בקשר לתמונות ששמנו.. כי כנראה הם מבינים את הסיבה... ורק לאיילה יש עם זה בעייה... והיא לא מבינה שאנחנו לא יכולות לשלוח לה.. אז היא ממשיכה להתווכח.

אתן צודקות בזה:] ../images/Emo205.gif

איילה, את פשוט צריכה להגיד תודה ולשתוק:] כי מה הן עשו בסה"כ? שלחו לנו תמונות שהם אפילו לא שלהן, אז לא צריך עוד להתלונן על איך שהן נראות... בימים הקרובים או אפילו היום ישמו מלא כתבות של ההופעה של ריטה ויהיו מלא תמונות של אגם:] זהו! עד כאן! סתם הרסתן ת'שרשור

אייללוש

New member
א' נעל סתמי../images/Emo4.gif../images/Emo11.gif

ב' את וטל ועדי אין לך שום זכות לדבר עלי ככה כי לא התלוננתי
פשוטאמרתי שבתמונה הזו לפחות רואים הכל מבלי נקודות אולי אתן מפגרות אבל נאי לא ושמתי לב שזה היה בצייר...
ואם יש לכן בעיה תתמודדו איתה אין מה לעשות
וותתחילו להרגע ומהר
הבנתי למה עשיתן את הנקודות התקועות
והבנתי למה עשיתן הכל
פגרות "והיא לא מבינה שאנחנו לא יכולות לשלוח לה.. אז היא ממשיכה להתווכח." א' מותר לי להתווכח מותר לי להגיב ב' אתןן מדברות שטויות-לא התכווכחתי אולי אתן עם עצמכן אני פשוט מגיבה ויש לי זכות

אייללוש

New member
לא כתבתי קרדיט שמסתיר../images/Emo70.gifולא../images/Emo70.gif

חוצמזה את שמה לה על הפרצוף וזה הורס אבל מה אני יעשה
וחכי הכנתי משו אבל המחשב החרא הזה סגר חכי אני יראה לך לפחות מה יכולת לעשות בקשר לטקסט

טל ועדי1

New member
את לא צריכה להראות לנו מה לעשות עם

הטקסט... מה לעשות שהייתה לנו בעיה עם תוכנה במחשב?? הצייר היה הכי נגיש והשתמשנו בו.. ושמנו את הנקודות אם עדיין לא הבנת בגלל שיכולים להעתיק את הפרצוף!!!!!! ואין לך שום סיבה להתווכח איתנו.. פשוט תגידי תודה!!!!

אייללוש

New member
הן מעצבנות ומפגרות והן מתחילות תראי

את התגובה שלהן אחי ששמו את הסריקה של הכתבה

אייללוש

New member
הן מעצבנות אותי כמו שהן אומרות:

'בכוונה' אז חלאס מפגרות
שלא יתגרו בי ממהתחלה
"איילה.. הנה יש לך את התמונה בשלמותה.. את יכולה להנות ממנה
" א' מפגרות אני נהנת ב' ראיתי את זה בבוקר כשחילקו את העיתונים ישר
וכבר אינלי כח לאבלות האלה

חלי 66

New member
את מקללת../images/Emo12.gif

את ממש רמה נמוכה
תגידי להן תודה וזהו. וגם אם הן התחילו מריבה אל תתני לה להתפתח ממש לא יפה איילה

איילה חבל שתיחסמי סתם../images/Emo204.gif

את עוברת על התקנון בדיבור שלך . את יכולה להעביר להן את המסן גם בלי "מפגרות", "אהבלות" וכו'. ותקחי את כל מה שכותבים לך פה כביקורות בונות.

למעלה