אגם בהופעה one של ריטה ביום חמישי

טל ועדי1

New member
דרך אגב...

היום הראו את אגמוש ב-Y בעשר
ואת כל מי שהיה שם איתה בהופעה של ריטה.. היא אמרה: "אני מהופנטת..!" חח =) הראו אותה לשנייה אבל היא הייתה מושלמתתת

אהה נכון וגם הראו בגיא פינס../images/Emo99.gif

חחחחחח היא לא דיברה אבל היא הרגה אותיי בהתחלה הראו אותה והיא כזה הסתכלה למצלמה וחייכה והיא הייתה מזה מתוקהה
ואחר כך הראו אותה מתה מצחוק וצחקתי איתהה

יקיר15

New member
תודה לכולםםם ...

לטל ועדיי וגם לרעות ששמה את הכתבה והתמונות ... ואיילה דאי שתתחילי לרסן את הפה שלך אם את לא יודעת לשמור עליו כמו שצריך אז אל תפתחי אותו - במקרה שלנו אל תרשמי תגובות ... טל ועדי היבאו תמונות עם קרידיטים ונקודות מכיוון שיש עליהם זכויות שמורות וכרגע הם שוות כסף בשלמותן ! אז הם לא יכלו להביא אותם בצורה המקורית שלהם אז במקום להודות את מתפנלת עליהם ומקללת אותם באמת לאיזה מצב הגענו ? על כל שטות רבים פה בפורום או שרציניים מדי או שילדותיים מדי אז מספיק תהיו כמו שצריך ותפסיקו לריב ... ואיילה שלא תחשבי שאני מתנפל עלייך או משהו אני אומר עצל הקטע של המריבות לכולם תפסיקו לריב בפורום אתם רוצים לריב תריבו במסן/באיסי/בטלפון איפה שבא לכם אבל לא פה אל תערבו בזה את הפורום ואל תריבו בפורום אתם סתם מעכירים את האווירה כאן... ברגע שלא יהיו כאן מריבות טיפשיות כולם יהנו ולכולם יהיה כיף ונעים בפורום וכדאי שאת וכולם יפנימו את זה ... עכשיו כדי שהשרשור לא יהרס עוד יותר ממה שהוא כבר נהרס אם יש לך מה להגיב יש לך הרבה דברכים לעשות את זה - אבל לא כאן

אייללוש

New member
הם הגיבו בצורה מעליבה אז אני

אשתוק
חשבתי לשתוק ולא להתיל אבל נוספו להן תגובות אז גמני הגבתי
מאחד ההודעות שבאמת התעצבנתי וכתבתי
ב' את וטל ועדי אין לך שום זכות לדבר עלי ככה כי לא התלוננתי
פשוטאמרתי שבתמונה הזו לפחות רואים הכל מבלי נקודות אולי אתן מפגרות אבל נאי לא ושמתי לב שזה היה בצייר...
ואם יש לכן בעיה תתמודדו איתה אין מה לעשות
וותתחילו להרגע ומהר
הבנתי למה עשיתן את הנקודות התקועותוהבנתי למה עשיתן הכל פגרות "והיא לא מבינה שאנחנו לא יכולות לשלוח לה.. אז היא ממשיכה להתווכח." א' מותר לי להתווכח מותר לי להגיב ב' אתןן מדברות שטויות-לא התכווכחתי אולי אתן עם עצמכן אני פשוט מגיבה ויש לי זכות
"

יקיר15

New member
עדיין אני לא ראיתי שהם אמרו לך

מפגרת או משהו בסגנון הם כתבו בבירור למה הם שמו את התמונה עם נקודות ואם קראת את זה היית צריכה להבין הבעיה היא שזה עדיין כל כך הפריע לך והתחלת לקלל

יקיר15

New member
ראיתי הכל כי קראתי את כל השרשור

וגם אם הם קיללו במסן/איסי/מסר דברים שלא ראיתי כאן עדיין הם לא קיללו והעילבו אותך בפני כולם .. דבר שני אני שמח שאת לא רוצה לדבר על הנושא הזה כי הוא סגור ואני מקווה שלמריבות הבאות תפניו ולא תתנהגו ככה לא את ולא אף אחד אחר בפורום - לע צ'ים מריבות כאןן ...

אייללוש

New member
אל תדאג אני לא מדברת וחוצמזה ניסיתי

להשלים והן לא הסכימו אז איןמה לעשות

למעלה