אגם בווראיטי מחר

../images/Emo214.gifלא, ממש לא ../images/Emo9.gif תמונה מוכרת.

אבל עדיין, זאת אגם וזה שווה
.

oorlyy

New member
ראיתי את הפרסומת הזאת ../images/Emo13.gif

מושלמת מה לעשות

עדיין לא יצא לי לראות:(

אולי היום.. שאני אלמד לערבית מול הטלויזיה עם השיעורי בית באנגלית ושינון החומר לביולוגיה
חחחחחחחח

אייללוש

New member
נכון../images/Emo99.gifאני הקלטתי אני אסתכל

אם רואים גם את ההתחלה שהיא על ה

יוווווווווווווו אל עדייייי המון תוד

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יווואוו אני חייבת להלקיטטטטטט איזה מדהים זה אומר שהיא תיהיה בערב של ילדי ורייאטיייי אני עכשיו מדליקה את הטלווזיהי ומחכה לפירסומת תודהההההההההההה

זיוו2

New member
יאוווו טלוש ועדידושש תודהה../images/Emo20.gif

אניי ישב עוד מעט מול הטלוויזיה ויחכה לפרסומות!! איזה מתוקה בטח היא מהממתת שם!! תודהה מואהה

טל ועדי1

New member
נכון...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא מהמממתת!

אני זיהיתי אותה על ההתחלה אבל לא ידעתי ב-100% שזאת כן היא.. אבל כשעדי ראתה היא אמרה שכן שהיא גם חושבת!
וכן זה אומר שהיא תהייה בתוכנית של ילדי וראיטי!!

אממממממ שמועותתתתת!!

כי אמרו שהם ניפרדו אבל בערב לשושנה דמארי מאחורי הקלעים הם היו ביחחדד!! מקווה שהם לא ניפרדוו!!

חלי 66

New member
כןן גמני ראיתי ולא הבנתי אם זו אגםם

השתכלתי בפרסומת והיה מה קשור אמרתי גם אגם בזה בדוקק אח"כ היה פרסומת עם ירח וזה כמו שאמרתן ואני מסתכלת אמרתי בדוק זה אגם!! אני מברר ומי שרוצה יכו גם לברר איפה הצילומים מתי ואיזה שעה וניסע לשם כמה ילדים

חלי 66

New member
בסדר מיצידי שכולם יבואו

צריך לדעת איפה מצלמים תאריך ושעה וניסע כמה ילדים שרוצים קרובה שלי נסעה שנה שעברה והיא פגשה את אגם ודיברה איתה עלי והכול היא רצתה להתקשר אלי אבל רוברטו לקח אותה מהרר כי באו עוד מלא ילדים אלה

תיקווון זה לא שלח הכל!תפוז מפגררררר

חלי אני ישמח..אם תוכלי לעזור לי לברר איפה זה..
ואם את יודעת אז תודיעי לי במקום שאני יברר סתם.. אם יש לך מסןן תוסיפי אותי:p[email protected] אז אם את יודעתת תודיעי לי ואם לא אז תגידי לי איפה מבררים..
זה מה שהתכוונתי לכתוב זה לא שלח לי את ה-כ-ל...תפוז מפגררררר

למעלה