וואי זה קרוב! זה עוד שבוע! תודה שלייייי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 7/5/06 #30 וואי זה קרוב! זה עוד שבוע!../images/Emo110.gif תודה שלייייי
ה הדסי מתה על אגמי New member 7/5/06 #33 תודה טל ועדידייייייייייי../images/Emo24.gif אני אשתדל לראות לפני רגע היה פרסומת לוראייטי והי את מאיה בוסקילהה
תודה טל ועדידייייייייייי../images/Emo24.gif אני אשתדל לראות לפני רגע היה פרסומת לוראייטי והי את מאיה בוסקילהה
ח חלי 66 New member 7/5/06 #41 וואו אין זמן זה עוד 8 ימים אני מחר אתקשר לדודה שלה לאמא שלה נקווה שיעזרו לי תנסו לברר גם אתם ומי שרוצה שיבוא נברר יחד תפעל בשיתוף פעולה (חובה)
וואו אין זמן זה עוד 8 ימים אני מחר אתקשר לדודה שלה לאמא שלה נקווה שיעזרו לי תנסו לברר גם אתם ומי שרוצה שיבוא נברר יחד תפעל בשיתוף פעולה (חובה)
מ מאשה New member 7/5/06 #45 הם מצלמים ב.. נראה לי שהם יצלמו באולפני הרצליה,כי שם עושים כימת את כל האירועים הדומים של קשת ורשת..אני אנסה לברר
הם מצלמים ב.. נראה לי שהם יצלמו באולפני הרצליה,כי שם עושים כימת את כל האירועים הדומים של קשת ורשת..אני אנסה לברר
ח חלי 66 New member 7/5/06 #46 לא ניראה לי אולפני הרצליה זה עם קהל? לא ניראה לי כי צריך לבוא מלא קהל לתעדי זה יהיה בהיכל התרבות אבל איזה
לא ניראה לי אולפני הרצליה זה עם קהל? לא ניראה לי כי צריך לבוא מלא קהל לתעדי זה יהיה בהיכל התרבות אבל איזה
ש שיר חולה על אגמי New member 7/5/06 #48 לי ניראה שזה בראשוןןן אתם יודעים מהה למה ככה שנייה אני יבררר אבל ניראה לי שיהיה אפשר לברר רק מחרררר אני ינסההה
לי ניראה שזה בראשוןןן אתם יודעים מהה למה ככה שנייה אני יבררר אבל ניראה לי שיהיה אפשר לברר רק מחרררר אני ינסההה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 7/5/06 #49 אבל אולפני הרצליה זה לא גדול../images/Emo110.gif זה סתם נראה ככה.. זה נורא קטן.. לא נראלי שהם יעשוו שם!
אבל אולפני הרצליה זה לא גדול../images/Emo110.gif זה סתם נראה ככה.. זה נורא קטן.. לא נראלי שהם יעשוו שם!
ט טל ועדי1 New member 7/5/06 #51 היום ננסה לבררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ויש לנו גם את מי לשאול... כי ידיד של דודה שלנו הוא צלם פאפרצי... ואולי הוא יודע. חלוש.. תנסי דרך דודה שלה או אמא שלה [שזו הדרך הכי טובה]....
היום ננסה לבררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ויש לנו גם את מי לשאול... כי ידיד של דודה שלנו הוא צלם פאפרצי... ואולי הוא יודע. חלוש.. תנסי דרך דודה שלה או אמא שלה [שזו הדרך הכי טובה]....
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 8/5/06 #53 כי יש כמה פרסומות של זה../images/Emo110.gif את צכה לתפוס אחת שאגם מופיעה:]