אגם בווראיטי מחר

שמעו מה בן דוד שלי אומר ליי../images/Emo10.gif

התקשרתי אליו והוא אמר לי "אני לא מתקשר עכשיו ליעל כי היא לא עם הפלאפון שלהה" והתחלתי לצעוק עליווו אמרתי לוו "נו עידן אתה לא מנסה אתה סתם אומרר" אז הוא אומר ליי "ומה את רוצה שאני יגיד לה בדיוקק?? בת דודב שלי רוצה חתימה מאגם? אז אמרתי לו "כן!!!" והתחלנו לריבב ואז הוא אומר ליי לא מה את סתומה זה לא נעים לבקש ככהההה" וזזהה... ואז הוא אמר ליי ובקשר ליעל מחר יש לנו מסיבת סיוםם אז היא בטח תיהיה אז אמרתי לוו "טובב נו אם אין חתימה של אגם סבבה תביא לי לפחות של יעל" ואז הוא אומר אבל אני לא מבקש ממנה חתימהה חחחחח אני יביא לך לדבר איתהה ואני כבר מזה הייתי עצבנית עליווו
בקיצורר שעה רבתי איתוו והוא אמר שהוא לא מתקשר עכשיו ליעל וגם היא לא תענה כי הפלאפון לא עליההההה
אוףףףףףףףףףףףףף כמה פיספוסיםםםםם וגם מחר בטח הטמבל הזה לא התקשרררררר.... מטומטםם והוא בעצמו אמרר שהוא כבר לא רואה אותה כל כך הרבההההה
בקיצורררר זה לא פיירררר זה תמיד קורה לייי רק לייייייייייייי

כפרעליההההההההההההה../images/Emo110.gif

יפהה אחת
היתהההה ילדה אחת שהראוו בקהלללל ששהיינווו בלתת הלכנווו אליהםםם!! ודווווקא איתה הצטלמתיייי ודיברתי איתה הרבהה.. איזה חמודההההההההההה יוווווווווו:]]

אייללוש

New member
חחח כפרעליה../images/Emo99.gif

היא עושה תנועות כאלה בשיר של האלה שעובדים בסלקום

זיוו2

New member
מושלמתתתת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif

היאא פשוטט מושלללממתתת!! כולי התרגששתי לראות אותה ותרמתי 100 שקלים כאילו אבא שלי הביא לי לתרום חח ביקשתי ממנו חשבתי שיעל ניזרי תענה לי חחח ואז אולי במקריות אגם תיהיה לידה קיצר ענתה לי איזה אחת בכלל בשם אתר חחח לא נורא אבל תרמתי
אגגםם מושלמת עשיתי 3 סירטונים וישל לי איזה 10 תמונות שצילמתיי או אפילו יותרר אני יעלה מחר

איזה מושלמת היא הייתהההה

יווואוו והאיך היא התייחסה למתי ולתום הילד הזההה איזה נשמה טהורהה!!! אוףףףף אני יהרוג את בן דוד שלייי איזה רעעעעעעע
זה לא פייר זה תמיד קורה ליייייייייייי
זיווש אני צ'ה תמונותתתתתתת

היללי 2

New member
יאא אגמי מושלמתתתתתתת

כפרה עליהההה.. מרוב היתרגשות התמונות שצילמי היתפקששו כי מיהרתי אז רואים מלא פסים כאלה..הייתי צריכה לחכות אבל חפיף לא נורא אני מחר יקח תמונות ממי שיעלה...יאא איזה מתוקה אגמי בסוף שהיה את הכתוביות וניגמר אז כולם שרו והיא כזה עשתה עם הידים וניקרעתי ממנה..חח כפרעליההה

זיוו2

New member
אני מעלה תמונות...

רק 5 תמונות יצאו טוב ומחר אני אעלה את הסירטונים

זיוו2

New member
5../images/Emo20.gif../images/Emo99.gif

זהוו אחרונהה
מחר אני אעלה את הסירטוניםם יאללה עפתי מואואההה

זיוו2

New member
5../images/Emo20.gif../images/Emo99.gif