אגם בווראיטי מחר

טל ועדי1

New member
נראה לי שהיא לבד.. היא מסתכלת

על ילדי ויראטי..!!!!! מהירח!!!!
חחחח מ-ו-ש-ל-מ-ת-

טל ועדי1

New member
הנה---> מצאנו את הכתבה:

הכתובת לכתבה:http://www.music24.co.il/NewsItem.aspx?ID=442 ערב התרמה לוראייטי ייערך בשבוע הבא אבי קושניר ינחה את ערב ההתרמה למען ילדי וראייטי, בו ישתתפו גם הראל סקעת ודניאל סלומון. המופע ייערך ב-14 במאי ויוקדש לנושא "אהבה". בערב יופיעו גם הראל מויאל ודוד ד'אור, שישירו את המנון "וראייטי", אותו הם כתבו והלחינו במיוחד לערב זה. הראל סקעת ישיר את שירו "ואת", ודניאל סלומון ישיר את "אהבה" יחד עם ילד וראייטי, מאיה בוסקילה תשיר את "חלק בעולם", איה כורם תשיר את "שיר אהבה פשוט" ודיוויד ברוזה ולהקת המחול מיומנה יופיעו גם הם וגם סאבלימינל, נורית גלרון, גילת אנקורי ואברי גלעד ישתתפו בערב. סלקום, נותנת החסות הראשית לערב, תקים מוקד התרמה ממנו תדווח אגם רודברג.

טל ועדי1

New member
מבאס!!...

בכל אופן
האירוע הטלוויזיוני השנתי של וראייטי יתקיים ב- 14.5.2006, באדיבות "רשת" בשעה 20:45 ימה|

yair hazout

New member
אגם בווראיטי מחר../images/Emo130.gif

כל ההתרגשויות שלכם לכאן לקראת מחר
, וכמובן ייפתח שרשור מיוחד על וראיטי במהלך היום או מחר.

אייללוש

New member
יווווווו איך אני מתרגשת../images/Emo99.gifאני

מרגישה מפגרת
אבל אני מתה לראות איך הפעם היא תתלבש

../images/Emo214.gifמישהו יכול להגיד לי..../images/Emo9.gif

מה היא תעשה מחר בערב התרמה למען ילדי ווראיטי? אני בקושי צופה ב
, ככה שלא ראיתי בפרסומות שהיא מופיעה, פשוט הפורום מוצף פה על הערב הזה, שיגיע מחר... וכולם מצפים לו
..

אייללוש

New member
אממ אז ככה|שמאל../images/Emo3.gif

אמממ מחר יהיה את הערב התרמה למען ילדי ווריאיטי[מסכנים
] ואגם תהיה המנחה במוקד התרומות שבחברת סלקום
וזהו אני חושבת

אייללוש

New member
חחח אולי../images/Emo3.gif../images/Emo12.gifראה מחר../images/Emo3.gif

מעניין איפה מוקד ההתרמות

yair hazout

New member
אגם בערב התרמה לילדי "וראייטי"../images/Emo23.gif

היום,אוטוטו אגם מתרימה את עצמה בערב התרמה יחיד וענק לילדי "וראייטי ישראל". כולכם מוזמנים לראות ולהגיב כאן כל התגובות לכאן! צפיה מהנה

אייללוש

New member
התחיללללללללללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה