אני יהרוג אותך שתקיייייי אם אני אסע עד שם והיא לא תופיעה אני יהרוג שמה את האנשיםםםםםםםםםם
א אייללוש New member 27/4/06 #24 אני יהרוג אותך שתקיייייי../images/Emo3.gif../images/Emo46.gif אם אני אסע עד שם והיא לא תופיעה אני יהרוג שמה את האנשיםםםםםםםםםם
אני יהרוג אותך שתקיייייי../images/Emo3.gif../images/Emo46.gif אם אני אסע עד שם והיא לא תופיעה אני יהרוג שמה את האנשיםםםםםםםםםם
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/4/06 #25 עוד סיבה למה אני לא באה../images/Emo12.gif את באמת מסוגלתתת
נ ניק נורא מדליק New member 27/4/06 #37 להרוג אנשים עם אגם לא תגיע וחוץ מזה תתכונני שיהרגו שם אותך היתי שם זה סתם אנפי תאטרון מאופש הכל שבור יושבים על הריציפה ובקושי רואים
להרוג אנשים עם אגם לא תגיע וחוץ מזה תתכונני שיהרגו שם אותך היתי שם זה סתם אנפי תאטרון מאופש הכל שבור יושבים על הריציפה ובקושי רואים
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/4/06 #43 תתגברייי../images/Emo3.gif חחחחחחחחחחחחחחח תגידי תודה שאת בבזריללל
א אביחי 33 New member 27/4/06 #47 וואי קבלו../images/Emo26.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=981&msgid=76713782 מי שתל אביבי יוכל לשלם להסעה להגיע לק.מוצקין ולקחת מהאיזור שמה רכבת חזרה לתל אביב או משהו ולא להמשיך איתם בהסעה. מה אתם אומרים? שווה בירור לא?
וואי קבלו../images/Emo26.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=981&msgid=76713782 מי שתל אביבי יוכל לשלם להסעה להגיע לק.מוצקין ולקחת מהאיזור שמה רכבת חזרה לתל אביב או משהו ולא להמשיך איתם בהסעה. מה אתם אומרים? שווה בירור לא?
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/4/06 #48 ווואיייי../images/Emo45.gif אבל יש רכבות בסביבות איזה 12 בלילה ?
א אביחי 33 New member 27/4/06 #49 לא אבל אם למשל תהיו את מיכל איילה אולי עוד מישהו שרוצה ותיקחו מונית, זה ייקח אולי 20 ש"ח חזור לכל אחד!
לא אבל אם למשל תהיו את מיכל איילה אולי עוד מישהו שרוצה ותיקחו מונית, זה ייקח אולי 20 ש"ח חזור לכל אחד!
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/4/06 #50 אמממממממ../images/Emo12.gif לא ירשו לי מונית נראלי אני אברר בכל זאת, תודההההה:]]
א אביחי 33 New member 27/4/06 #51 איי איי../images/Emo11.gif מונית רק שתדעי יותר מאובטח מאשר כל רכבת ואוטובוס, זה לא מונית שירות אלא ספיישל,עד לבתים! שאתם מזמינות לבד!
איי איי../images/Emo11.gif מונית רק שתדעי יותר מאובטח מאשר כל רכבת ואוטובוס, זה לא מונית שירות אלא ספיישל,עד לבתים! שאתם מזמינות לבד!
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/4/06 #52 הם יאנסו אותיייי../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif חס וחתולהה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 27/4/06 #55 זה עדיין מסוכןן ומפחיד../images/Emo110.gif עדיף אוטובוס או רכבת אני בכל מקרה אם אני אסע למרות שכנראה שלא אני אבקש מאבא אם הוא יכול הדס אני אעדכן אותך..
זה עדיין מסוכןן ומפחיד../images/Emo110.gif עדיף אוטובוס או רכבת אני בכל מקרה אם אני אסע למרות שכנראה שלא אני אבקש מאבא אם הוא יכול הדס אני אעדכן אותך..
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/4/06 #56 חחח טוף נשמההה../images/Emo3.gif גמני אעדכן ואתך אם אני יכולההה כי אני צ'ה להיות עם כל השבטטט אבל עכשיו הם אמרו שבסוף המפגש שבט יהיה ביום העצמאות עצמוו אז זה יוצא סבבה
חחח טוף נשמההה../images/Emo3.gif גמני אעדכן ואתך אם אני יכולההה כי אני צ'ה להיות עם כל השבטטט אבל עכשיו הם אמרו שבסוף המפגש שבט יהיה ביום העצמאות עצמוו אז זה יוצא סבבה
ש שיר חולה על אגמי New member 27/4/06 #58 אני רוצה לבואאאאאאאאאאא ולא אכפת לי במנ=ונית או באוטובוסס!! אני חייבת לבואא אבל זה ב3.5 לא ב2.5 ניראליי אני כמעט בטוחהה ומי שהולך שידבר איתיי
אני רוצה לבואאאאאאאאאאא ולא אכפת לי במנ=ונית או באוטובוסס!! אני חייבת לבואא אבל זה ב3.5 לא ב2.5 ניראליי אני כמעט בטוחהה ומי שהולך שידבר איתיי