אגם ביום העצמאות

בארוררררררררררר אבל איילההה

אני פוחדת שסתם נלך בסוףף כאילו ניסעע אפילו ברכבתת ובסוף היא לא תיהיה או משהוו אני לא יודעת כי אני בעצמי לא ראיתי שיש הודעה שהיא באה אז לא יודעתתת אני פוחדתת כי ניראה לי שזה יוצא על יום עצמאות עם הספריים וזההה כאילו עם השיכבהה אז אני יוותר על זההההההההה!!!!!! ואתמול כולם אמרו לי שאני סתומה אם אני לא באה בעצמאותת חחחחחחחחחח לונוראאא

גמליייייייייייי../images/Emo3.gif

חחחחח איילה היית צריכה לראות איך צחקו עליי הם התחילו להגיד ליי "מהה??? מה את מוותרת על יום עצמאותת את יודעת איזה צחוקים יהיה? כמו בשנה שעברהה שהיה ממש מצחייקק!!" ככב התחילו להגיד ליי חחחחח לונוראאא

טל ועדי1

New member
יאאאאאאאאאאאאאא...!!!

אין כל כך מצב שנבוא... אבלל נחשוב על זה!!! אמן שלא יהיה לנו כלום באותו יום ונצליח להגיע..! וחוץ מזה מאיפה אתם בטוחים?! מה אגמי תעשה שם?

כולם כנסווווווווווווווווו!!!!!!!!!!

הלב שלי דופק ממש חזק!!!!!!!!! אני לא נושמתתתתתתתתתתתתת ראיתי את הפירסומת כולם ליראות ביום שלישי הקרוב ב5 וחצי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוואו איזה נשמה טהורה היא הייתה בפירסומת כולם ליראותתתתתתתתתתתתתת אני לא נושמת אני לא יכולה אפילו להסביר מה היא אמרהה שאני ירגע אני יסבירר

וואיייייייי עוד לא נירגעתיייייייי

אחרי זה אני יספר מה היא אמרהה יוואוו הלב שלי דופק מזה מהרר!!!!! אני מתההה התחלתי לקללל דודה שלי(אחות של אמא שלי) היא באה והיא שומעת אותי צועקתת אז היא אומרת ליי "שיר את בסדר? מה קרההה?" ואני כזה אומרת להה ממש בצעקותתתתתת[ "אהובה, תיסתמייייי!!!"" ממש התחלתי להשתדע ולקלל חחחחחחח

אייללוש

New member
אהההה חחח קראתי וחשבתי שאמרת

שלחתי לי[ותטעית לך]עכשיו במסר את הטלפון של הבית שלך
וכתבת שאני אשלח ושלחתי לך

אל תיקחו ממני דוגמא אישיתתת

כאילו בקטע של ההתרגשותת פשוט יש לי בעיה בלבב! אם אני מתרגשת ממשהוו אני מתחילה להילחץץ אני לא מצליחה לדבר ולנשום ויש לי קצב פעימות ממש מהירר!! למשל אחרי שעשיתי מבחנים לליגה בכדורסל(לפני שנתיים) אז אחרי שעשיתי את המיבחנים והתיקבלתיי הייתי צריכה ללכת לבדיקות של רופא לה כדי לקבל אישורים להיכנס לליגה ואז הוא אמר לי שיש לי קצב פעימות מהיר מאוד והוא היה מעדיף שאני לא השתתף כי אני יכולה להתמוטט בזמן משחקים ארוכים וקשיםם!!

למעלה