אגמיס"ט מי אתההה:]?

צודקת...../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

אאאאאאוווווווווותתתתתתךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך למורההההההההההההההההההההההההה צייייילללללללהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחציייייייייייייללללללללללללהההההההההההההההההההההההההההההההההההה זהו הייתי חייבת
עינתיי סורי זה תופעות לוואי אחרי דיבור מעמיק עם נתיבה הדגה

einatit4

New member
לעינב אני אענה אח"כ אני מתאוששת מזה

שזה לא שלח
ואחלה.. יש מקום במחשב שלי לכווווולם
[או שלא
חחח] 1. מנשמע?? אחלה בחלה
2. מה חדש? קיבלתי 2 תיקים מתנה מראש1
3. כמה פעמים פגשת את אגם ואיפה:p? פעמיים, פעם אחת לפניי 3 שנים בסט של אמ"ל ופעם שניה לא מזמן!
בכנות
4. בת כמה את? שכחתי:| 13 וכמעט 4 חודשים
5. האם נתנו לך עבודות לחופש:p? לא
6. איך היה בשידור עם נתיבה? מגנייב ומצחיק
7. משעמם לי:] גם לי, קצת
8. איך ראית אהבה מעבר לפינה - בישיבה או בשכיבה?
בישיבה!

חחחחחחחחחחחחחחחח:p../images/Emo205.gif

כפרעליייייך
והשאלה האחרונה מלווה אותי תמיד:] אני תמיד שאלתי את זה בפורום טלנובלה בע"מ
חחח

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif

זה קרעע בליבייייייייייייייייייייייייייי את עונה לי עכשיוו ולא אני אדאג שמחר על הבוקר יהיה לך מחוץ לבית הסעה עם קשישים לאחוזת פולגגג!!!!1111

עינתיי../images/Emo110.gif

נמממ האמת שבימים האחרונים אנחנו בערך כל הזמן במסן אבל סבבה
בטוח יש דברים שאנלא דעת. *מה נשמע? *כמה אחים יש לך? *עברת דירה פעם?
*איפה גרת?:p *מה את הכי אוהבת לעשות? *מה את הכי אוהבת בעצמך במראה? *מה את הכי אוהבת בעצמך באופי? *מי האנשים שהכי חשובים לך? *מה החלום הכי גדול שלך? *את מאמינה באמונות תפלות? *באיזה? אני אחשוב על עוד:p

einatit4

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

*מה נשמע? אחלה
*כמה אחים יש לך? 2 *עברת דירה פעם? כן, לצערי
*איפה גרת?:p ברשפים
*מה את הכי אוהבת לעשות? מחשביקו.. והממ יש לי כזאת צלחת שיש כמו בקרקס.. צלחת על מקל כזה.. לא יודעת להסביר אז אני עושה בזה.. אבל לא ברמה גבוה.. חחח *מה את הכי אוהבת בעצמך במראה? את הציפורניים.. אבל התחילו להיות עליהן סימנים לבנים אז כבר קצת פחות
*מה את הכי אוהבת בעצמך באופי? לא יודעת
*מי האנשים שהכי חשובים לך? המממ כרגע אני בשלב שפתאום אנשים משתנים לי, ואני כבר לא מכירה אותם, אנשים שהכרתי כל החיים, וגם כאלו שכבר שנה שלמה אני מכירה.. אז אני חושבת שבעיקר החברות מהפורום הן הכי חשובות לי *מה החלום הכי גדול שלך? לא יודעת, אין לי ממש חלום.. *את מאמינה באמונות תפלות? כןכןכן *באיזה? במלא.. אני לא יכולה לעשות דברים כשאני רואה את המספר 13. הממממ ועוד כל מיני, כל מיני דברים כאלו שהתרגלתי לעשות.. כמו זה שיש לי "טקס" לפניי שאני הולכת לישון... אני מזיזה את הדלת, מזיזה את העכבר של המחשב, מיישרת את המקלדת.. וכו'.. חחח לא משנה

נתנתנתנתנתנתנ../images/Emo204.gif

מי אוהב אותך יותר ממני:)? בת כמה את
? היה לך פעם חבר:]? איך זה שיש לך אמא כל כך נשמונת? בלי עין הרע!! כמה פעמים פגשת את אגם
? מתי נפגשים שוב:]? תגדירי את עצמך במשפט אחד או במילה אחת. תספרי קצת על המשפחה שלך
. תספרי חוויה נעימה שאת זוכרת מהילדות
. הייתה לך פעם מסיבת הפתעה
? מתי בפעם האחרונה רבת עם מישו:)? אממ זהוו:p אני מתה עלייך

einatit4

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo25.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

מי אוהב אותך יותר ממני:)?
בת כמה את? 13 ועוד מעט 4 חודשים
היה לך פעם חבר:]? בתור אחת שראתה אותי את אמורה להבין ש- לא
איך זה שיש לך אמא כל כך נשמונת? בלי עין הרע!! חחחחחח
מצחיקולהה חחח כמה פעמים פגשת את אגם? פעמיים מתי נפגשים שוב:]? ביום ראשון בעזריאלי!!!! תגדירי את עצמך במשפט אחד או במילה אחת. מוזרה?
חח סתםם לא יודעת... תספרי קצת על המשפחה שלך. הממ יש לי אבא, אמא, ושני אחים.. חחחח וסבא שלי זכה בפרס ישראל
[ואני אוהבת להזכיר את זה
] תספרי חוויה נעימה שאת זוכרת מהילדות. הקיבוץ
הייתה לך פעם מסיבת הפתעה? כן, כשעזבתי
מתי בפעם האחרונה רבת עם מישו:)? היום
אממ זהוו:p אני מתה עלייך גם אני עלייך

einatit4

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo105.gif

בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלי בלי בלי בלי בלי בלי בלי אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה אאאאאאאאאיפה איפה וכו'.

hila846

New member
ואיי מזה לא עולות לי שאלותת:p../images/Emo80.gif

כולם בערך שאלו פהה הכלל
אז אני רוצה דדדדד"שש
ואני אוהבתותךך:)

blue and pink

New member
עינת../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif

קודם כל שיהיה לך אירוח מהנה
השאלות
*מתי בפעם אחרונה היית בחיפה?
*היית בגראנד? *היית בלונד גראנד? *עלית על הספסל המסתובב המפחיד הזה? *על הרכבת הרים? מה את אוהבת לעשות? מה את אוהבת לאכול? איזה מאכל את בחיים לא תאכלי? זהו..

blue and pink

New member
נזכרתי בעוד משהו../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

איך היה החופש? עשית משהו מיוחד? איך קוראים לבית ספר שלך? יש לך מסנג'ר? שאלה מפגרת
את יודעת שמחר ישלי יומלדת?
חג שמח

einatit4

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo55.gif

איך היה החופש? נחמד.. חחחח עשית משהו מיוחד? המממ פגשתי את אגם
איך קוראים לבית ספר שלך? בית ספר תיכון אזורי מגידו חחח
יש לך מסנג'ר[email protected] שאלה מפגרת חחחח את יודעת שמחר ישלי יומלדת? מזל טווווווב!! חג שמח גם לך

למעלה