אגמיס"ט מי אתההה:]?

einatit4

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

*מתי בפעם אחרונה היית בחיפה? אתמול
[לחמש דקות
] *היית בגראנד? כן!!! *היית בלונד גראנד? לא.. הלכתי רק לקחת תיקים מחנות תיקVתיק *עלית על הספסל המסתובב המפחיד הזה? לא הייתי שם
*על הרכבת הרים?^^ מה את אוהבת לעשות? כל מיני
מה את אוהבת לאכול?אורז
איזה מאכל את בחיים לא תאכלי?המממ עצות ים, רגל קרושה, ביצי דגים
וכו'..
חחח

היללי 2

New member
עייננתתת>>>>../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

ההאאמ הנה השאלות...אני מתחילה לחפור שמה
1.אהלן,מה קורה? 2.איך זה לגור בישוב\קיבוץ[
]?? 3.ספרי לנו על משפחתך
. 4.מה את הכי אוהבת לאכול? 5.מה את הכי לא אוהבת לאכול? 6.איזה בגד את הכי אוהבת ללבוש? 7.מאיזה חנות הוא
? 8.איזה נעל את הכי אוהבת ללבוש? 9.יש לך נעלי סקצ'רס? 10.את לובשת עקבים?
11.יש לך חבר? 12.היה לך?
13.חח אממ איזה דארדוראנט יש לך
14.את קוראת ראש 1? 15.איך זה להיות בכיתה ח'? 16.איזה שירים הכי חרשת עליהם השבוע? 17.איזה שיר את הכי אוהבת ובכל מצב תשמעי אותו? 18.תעלי לפורום תמונה שהיית קטנה וחמודה
19.את אוהבת קפה? 20.ושוקו
? 21.יש לך אמפי 3? 22.את אוהבת בשמים? 23.אם כן איזה? 24.את מתאפרת בדר"כ? 25.יש לך פלאפון? 26.אם כן,איזה חברה הוא? 27.כמה יוצא לך בחודש?(כמובן אם יש לך בכלל...
) 28.את אוהבת גרבים? 29.איזה ספר את הכי אוהבת? 30.את שמה לקים? 31.לפי דעתך זה יפה?
32.את משתמשת בקרמים? 33.מה דעתך על אגם? 34.למה את מעריצה אותה? 35.אם היא היתה מכוערת עדין היית מעריצה אותה? (חחח אין לי כבר שאלות
) 36.איזה עוגה את הכי אוהבת? 37.מי מהפורום הכי היתחברת אליו? 38.איזה קלסר יש לך לבצפר? 39.את אוהבת בורקסים?
והשאלה האחרונהה:
>>>>>איך היה השאלון שאני המצאתי??
<<<<<<

מאשה

New member
עינתית4../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

מה נשמע? מה חדש?
מה את חושבת עליי מבין האפשרויות האלו(מכוערת ,מכוערת, מכוערת ,מכוערת, מכוערת, מכוערת, מכוערת, או מכוערת)? איזה להקה את הכי אוהבת בארץ? ובחו"ל? איזה זמרת את הכי אוהבת בארץ? ומחו"ל?
ספרי לי פאדיחה הכי מצחיקה שהייתה לך אי פעם
וואי לא עולה לי עוד דברים
אני אמשיך יותר מאוחר אם יהיה לי

einatit4

New member
../images/Emo55.gifמאשה../images/Emo3.gif../images/Emo25.gif

מה נשמע? אחלה בחלה בחלה
מה חדש? כלוםם כרגע קמתי
מה את חושבת עליי מבין האפשרויות האלו(מכוערת ,מכוערת, מכוערת ,מכוערת, מכוערת, מכוערת, מכוערת, או מכוערת)? המממממממ "," ו-"או"
איזה להקה את הכי אוהבת בארץ? אני לא ממש אוהבת להקות..חח ובחו"ל? המממ^^
איזה זמרת את הכי אוהבת בארץ? קרן פלס.. ניראה לי..חחח ומחו"ל? הממממממ אני לא אוהבת זמרות או זמרים.. אני אוהבת שירים יותר
חח ספרי לי פאדיחה הכי מצחיקה שהייתה לך אי פעם לא היו לי פדיחות מצחיקות

einatit4

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo25.gif../images/Emo3.gif

1.אהלן,מה קורה? אחלה, כרגע קמתי. 2.איך זה לגור בישוב\קיבוץ[]?? כרגע אני גרה במושב
אבל בקיבוץ זה הכי כיף בעולם
3.ספרי לנו על משפחתך. המממממ מה יש לספר?
יש לי אבא אמא ו2 אחים.. תוכי חתול[
] וחתולה! 4.מה את הכי אוהבת לאכול? אורז
5.מה את הכי לא אוהבת לאכול? המממממ פיצה, בורקסים וכו'.. חח 6.איזה בגד את הכי אוהבת ללבוש? הממ בגדים פשטוים כאלו.. חח 7.מאיזה חנות הוא? בד"כ תמנון.. 8.איזה נעל את הכי אוהבת ללבוש? יש לי רק זוג נעליים אחד.. 9.יש לך נעלי סקצ'רס? היו לי.. 10.את לובשת עקבים? לא.. חחח כאילו שיהיו נעלי עקב במידה שלי..
חח 11.יש לך חבר? לא 12.היה לך? לא 13.חח אממ איזה דארדוראנט יש לך של קסטרו
14.את קוראת ראש 1? כןן! אני מנויה כבר 4 שנים
15.איך זה להיות בכיתה ח'? נחמד.. פלוס מינוס.. חח 16.איזה שירים הכי חרשת עליהם השבוע? השבוע לא שמעתי ממש שירים
17.איזה שיר את הכי אוהבת ובכל מצב תשמעי אותו? המממממ לא עולה לי כזה אחד כרגע בראש
18.תעלי לפורום תמונה שהיית קטנה וחמודה אבל לא הייתי חמודה כשהייתי קטנה
19.את אוהבת קפה? אייס קפה
20.ושוקו? כן
21.יש לך אמפי 3? כן. 22.את אוהבת בשמים? המממממ כן, ניראה לי
23.אם כן איזה? לא יודעת
24.את מתאפרת בדר"כ? לא.. חח 25.יש לך פלאפון? כןןןן 26.אם כן,איזה חברה הוא? נוקיה, אורנג' 27.כמה יוצא לך בחודש?(כמובן אם יש לך בכלל...) הממממ משהו כמו 150
28.את אוהבת גרבים? שוו?
29.איזה ספר את הכי אוהבת? המממ צ'ופן דה וינצ'י, יומני הנסיכה ועוד כל מיני
30.את שמה לקים? לא
31.לפי דעתך זה יפה? המממ זה נחמד
32.את משתמשת בקרמים? הממ מדיי פעם
33.מה דעתך על אגם?
מושלמת
34.למה את מעריצה אותה? המממממ אני משערת שבגלל הדברים שהיא עושה, לא? חחח [נוו כרגע קמתי
] 35.אם היא היתה מכוערת עדין היית מעריצה אותה? אם היא הייתה מכוערת יכול להיות שלא הייתי נחשפת אלייה כי כדי להתקבל לכל הדברים האלו צריך להיות יפה.. (חחח אין לי כבר שאלות) 36.איזה עוגה את הכי אוהבת? שוקולד.. חח 37.מי מהפורום הכי היתחברת אליו? אין אחד שהכי התחברתי.. התחברתי לכמה.. ומי שזה אני בטוחה שהוא יודע[יודעת. חחחח]
38.איזה קלסר יש לך לבצפר? אין לי
39.את אוהבת בורקסים? לאאא
והשאלה האחרונהה: >>>>>איך היה השאלון שאני המצאתי??<<<<<< מדהים

עינתייי../images/Emo99.gif

הייי
מה קורה? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם? איך היה לפגוש את אגם? מה שלום דודה שלך? למה בחרת בכינוי הזה(בתפוז?) איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? יש לך חבר? איזה צבע את הכי אוהבת? איזה מגזים את הכי אוהבת? כמה זמן את מעריצה את אגם? איך זה לגור לידה(באזור חח) איזה חנות את הכי אוהבת? איזה קניון את הכי אוהבת? זה בסדר שאני חופרת נכון? מה המקום שאת הכי אוהבת להיות בו? מה את מעדיפה ים או בריכה? איזה עונה את הכי אוהבת? אממ חחחחח איזה חטיף את הכי אוהבת? וזהווו
חחחחחח

einatit4

New member
שיר עוד שניה אני עונה לך../images/Emo55.gifפשוט

אני צריכה ללכת לסלון לרגע..חחח

einatit4

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

מה קורה? אחלה בחלה
כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? במסנ אני אגיד לך
איך היה לפגוש את אגם? מרגש
מה שלום דודה שלך? המממממממ ניראה לי שיותר טוב, אני מקווה. למה בחרת בכינוי הזה(בתפוז?) המממ כי כשהגעתי לפה [באמת יש לכם כוח לשמוע?
כלומר, למושב הזה ולבצפר החדש] אז מישהו בכיתה שלי החליט שאני מדברת שפה שונה
[כי דיברתי מוזר.. ומהר.. קצת.. חח] שקוראים לה "עינתית" ומאז כולם[רובם
] קוראים לי ככה.. ו4 זה כי זה מספר המזל שלי. איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? אין לי חברה הכי טובה, יש לי כמה טובות. יש לך חבר? לא
איזה צבע את הכי אוהבת? בעקרון את כל הצבעים:) איזה מגזים את הכי אוהבת? כאילו עיתון? [מקווה שהבנתי נכון
] ראש1 כמה זמן את מעריצה את אגם? ניראה לי שקצת יותר מ3 שנים
איך זה לגור לידה(באזור חח) הממממ ניראה לי שזה הפלוס היחיד לגור באיזור הזה
זה כיף.. ויש מלא אנשים שראו אותה/פגשו אותה [ולא הביאו לי חתימה
] איזה חנות את הכי אוהבת? לא יודעת, יש כל מיני איזה קניון את הכי אוהבת? בנימין בבית שאן! חחח סתם! איו אחד שאני הכי אוהבת.. אולי זה בעפולה.. זה בסדר שאני חופרת נכון? וודאי
מה המקום שאת הכי אוהבת להיות בו? לא ברור
מה את מעדיפה ים או בריכה? בריכה
איזה עונה את הכי אוהבת? חורף
אממ חחחחח איזה חטיף את הכי אוהבת? הממ אפרופו...

einatit4

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

גם אני אותךך!!

למעלה