אדולף היטלר עלה לשלטון באופן דמוקראטי

DANIAVNI

Well-known member
[URL unfurl="true"]https://x.com/Yossi_Dorfman/status/1834697167639896419?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet[/URL]

ושלא תבינו לא נכון, אני נגד עיסקת חטופים אבל כפי שכבר אמרו גדולים ממני
"אני מתנגד לדעתך אך אלחם עד טיפת דמי האחרונה על זכותך להשמיע אותה " ( לא בטוח שהציטוט מדוייק)
מה שמתחולל לנגד עינינו אלה נסיונות להפוך את מדינת ישראל לדיקטטורה
זוכרים את ההשוואה שלי להונגריה של וויקטור אורבן ? זה כנראה יותר גרוע .

זה לא משנה מה אתה
ימני, שמאלני, מרכז, דתי, חילוני, ערבי או יהודי
מי שהדמוקראטיה בלבבו מבין שאי אפשר לעבור על סדר היום על כזה מעשה .

ולהתראות חברים, מי יודע, אולי יעצרו אותי עכשיו על הסתה, קשירת קשר ועוד...

Cranio

Well-known member
[

אדולף היטלר עלה לשלטון באופן דמוקראטי​

גם פוטין ,ארדואן
ונתניהו נבחרו בבחירות דמוקרטיות.
אבל מאז שעלה נתניהו לשלטון הוא עסוק בעימות עם האזרחים שלא הצביעו עבורו ,בהחלפת ה"אליטות" ובשינוי המשטר.

dory30

Well-known member
אבל מאז שעלה נתניהו לשלטון הוא עסוק בעימות עם האזרחים שלא הצביעו עבורו ,בהחלפת ה"אליטות" ובשינוי המשטר
הוא לקח את "צריך להחליף את העם" למחוזות הזויים למדי.

Cranio

Well-known member
הוא לא כל כך עלוב עם כל אזרח רביעי תומך בדיקטטורה הזאת (סכום של בוחרי ביבי ישירות ובוחרי בן גביר בסקרים).
איך עשית את החישוב הזה , לא מובן לי.
והוא עלוב בלי קשר לכמות הביביסטים שמצייתת לו.

evglev1

Well-known member
מנהל
איך עשית את החישוב הזה , לא מובן לי.
והוא עלוב בלי קשר לכמות הביביסטים שמצייתת לו.
העניין הוא לא שהם מצייתים אלא שהם רואים וממשיכים להצביע לזה ממש כמו בוחרי ארדואן בטורקיה.

dory30

Well-known member
העניין הוא לא שהם מצייתים אלא שהם רואים וממשיכים להצביע לזה ממש כמו בוחרי ארדואן בטורקיה.
יש ארדואניסטים גם בגרמניה. מישהי שהפעילה את הדוכן עבור העסק שלנו היא גרמניה-טורקיה, שכל משפחתה תומכת בארדואן. אבא שלי שמנהל את העסק ומכיר אותה סיפר שעשיתי תזה שעוסקת בפטוללה גולן (איש דת מתון שהקים רשת חינוך ובגלות עשרות שנים בגלל רדיפה משטרית בטורקיה) והיא קראה לו בלי לחשוב: "מנהיג כת".

xyxy210

Well-known member
הוא לא כל כך עלוב עם כל אזרח רביעי תומך בדיקטטורה הזאת (סכום של בוחרי ביבי ישירות ובוחרי בן גביר בסקרים).
אתה חוזר על אותה שטות פעם נוספת.
אחד האסונות הגדולים שקרו למדינה שלנו שאכן 25% כרותי אונה לא מבינים שהם מובילים את עצמם לתהום שהם ייפלו לתוכה.
האליטות, וכל אלו שמסתייגים מביבי , ימצאו דרכים יצירתיות להמשיך לחיות על מיי מנוחות.
כן, יבגני, מסעודה משדרות, וסרגיי מאשדוד יהיו הראשונים לשלם את המחיר.

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה חוזר על אותה שטות פעם נוספת.
אחד האסונות הגדולים שקרו למדינה שלנו שאכן 25% כרותי אונה לא מבינים שהם מובילים את עצמם לתהום שהם ייפלו לתוכה.
האליטות, וכל אלו שמסתייגים מביבי , ימצאו דרכים יצירתיות להמשיך לחיות על מיי מנוחות.
כן, יבגני, מסעודה משדרות, וסרגיי מאשדוד יהיו הראשונים לשלם את המחיר.
סרגיי מאשדוד כבר לא עם ביבי, דרעי וליצמן התעקשו לדרוך לו על היבלות ולהשפיל אותו עד עפר.

palmony1951

Well-known member
שכחת את החרדים וסמוטריץ'.
גם לפי הסקרים היום יש לגוש שלו רוב אצל היהודים (אני מקזז בפוטנציאל את קולות הערבים 20%, כולל הנמנעים).
זה ש-בנט עולה עליו בהתאמה לראשות הממשלה- כי, 1.בנט מקבל בדר"כ בסקרים יותר קולות מאשר בפועל.2.העם מבולבל (לשון המעטה).

ai27

Well-known member
כששואלים את מצביעי מפלגות הקואליציה
מגלים שזה אכן כל אזרח שני.

מה שהיטלר עשה בזמנו לא קשור לעצם בחירתו
אלא לביטול הבחירות הדמוקרטיות לאחר מכן
בדומה למה שנעשה באוקראינה וברש"פ במאה ה21
ובדומה למה שנעשה בברית המועצות לפני כן

גם אי אפשר לטעון שזה נעשה בטעות או במקרה,
כי ביטול הדמוקרטיה היה הצהרה מפורשת של היטלר וחבריו למפלגה.

המימוש בפועל נעשה תוך איום מפורש בלינצ' על ידי "מפגינים"
שגרם לחברי האופוזיציה להימנע בהצבעה לביטול הדמוקרטיה והבחירות

הפרבולה1

Well-known member
"אני מתנגד לדעתך אך אלחם עד טיפת דמי האחרונה על זכותך להשמיע אותה " ( לא בטוח שהציטוט מדוייק)
אני לא מסכים עם המשפט הכוללני הזה ולדעתי בישראל לא צריך להיות חופש דיבור מוחלט , באף מקום בעולם אין חופש להביע את דעתך ללא שום הגבלה.

תנסה למשל לערוך עצרת הוקרה לזיכרו של אוסאמה בין לאדן (ההוא שהחריב את מגדלי התאומים ) בניורק .... נראה לך שהמשטרה בניורק "תילחם עד טיפת דמה האחרונה להביע את דעתם" של אותה קבוצה תומכי מורשת בין לאדן.

וטוב מאד שהמשטרה בראשות בן גביר פועלת באפס סבלנות בתוך ישראל נגד כל גילווי הזדהות עם האויב בעזה.

אלפיני

Well-known member
אני לא מסכים עם המשפט הכוללני הזה ולדעתי בישראל לא צריך להיות חופש דיבור מוחלט , באף מקום בעולם אין חופש להביע את דעתך ללא שום הגבלה.

תנסה למשל לערוך עצרת הוקרה לזיכרו של אוסאמה בין לאדן (ההוא שהחריב את מגדלי התאומים ) בניורק .... נראה לך שהמשטרה בניורק "תילחם עד טיפת דמה האחרונה להביע את דעתם" של אותה קבוצה תומכי מורשת בין לאדן.

וטוב מאד שהמשטרה בראשות בן גביר פועלת באפס סבלנות בתוך ישראל נגד כל גילווי הזדהות עם האויב בעזה.
מצד שני, אם תנסה רק לחלק פליירים היכן שהנשיא או מי משריו מתפללים לא יעשו לך כלום.

אלפיני

Well-known member
מה כתוב על הפליירים ?
לא משנה.
בכל אופן, ממתי "שחרר את עמי" זה קשירת קשר לביצוע פשע.
בולשיט בריבוע תוצרת משטרה פאשיסטית שאם הייתה מתייחסת לצאר הממונה עליה באותה חומרה בעודו היה סתם עבריין מופרע התולש סמלים
על פי אותה מידה הוא היה מריח ליזול למשך כמה שנים .

dory30

Well-known member
המפכ"ל הנכנס מחזיק בתואר שיאן הרציחות והאונס, מתוקף היותו מפקד מחוז החוף לשעבר. לא נשמע משהו.

למעלה