אדולף היטלר עלה לשלטון באופן דמוקראטי

DANIAVNI

Well-known member
אני לא מסכים עם המשפט הכוללני הזה ולדעתי בישראל לא צריך להיות חופש דיבור מוחלט , באף מקום בעולם אין חופש להביע את דעתך ללא שום הגבלה.

תנסה למשל לערוך עצרת הוקרה לזיכרו של אוסאמה בין לאדן (ההוא שהחריב את מגדלי התאומים ) בניורק .... נראה לך שהמשטרה בניורק "תילחם עד טיפת דמה האחרונה להביע את דעתם" של אותה קבוצה תומכי מורשת בין לאדן.

וטוב מאד שהמשטרה בראשות בן גביר פועלת באפס סבלנות בתוך ישראל נגד כל גילווי הזדהות עם האויב בעזה.
לית מאן דפליג שחופש דיבור וביטוי איננו הזכות לאמר ולהביע כל דיעה שהיא
ואין טעם למנות מקרים שבוודאי גם אני הייתי מתנגד לחופש להביע דעות קיצוניות וחריגות
אבל
קריאה להחזרת חטופים, אם כי אני אישית מתנגד להחזרתם, איננה דיעה בלתי לגיטימית
ולכנות דיעה שכזו שיתוף פעולה עם האוייב מעזה, נו זה כבר יותר מדיי לכל הדיעות
וחוץ מזה
תסתכל על הסעיפים שהעמידו אותם לדין עליהם
הסגת גבול - כי נכנסו לבית כנסת
קשירת קשר לביצוע פשע - כי הניחו ברושורים לשחרור חטופים

נטרפה דעתכם ?

The Real Big Joe

Well-known member
ואין טעם למנות מקרים שבוודאי גם אני הייתי מתנגד לחופש להביע דעות קיצוניות וחריגות
אבל
וחוץ מזה

נטרפה דעתכם ?
חופש דיבור הוא אכן עיקרון מקודש. אבל גם לו - כמו לכל דבר בחיים - יש גבולות. אין סתירה. חופש הדיבור הוא הכלל האוניברסלי הרחב. המגבלות הן במקום שבו הוא עלול לגרום לנזק לחפים מפשע. לא כל כל קשה לאתר את המקרים הנדירים הללו. מה ששלטון רודני מנסה לעשות זה להרחיב את הגדרת הדברים האסורים.

Cranio

Well-known member
אבל
וחוץ מזה

נטרפה דעתכם ?
אם חושבים על זה אז הצביעות היא שלך.

Cranio

Well-known member
מה צבוע הוא אומר מה שוולטר אמר ש"אני לא מסכים לדעתך, אבל אלחם על הזכות שלך להביע אותה".
הוא לא נלחם על שום זכות דמוקרטית.
מי שמתנגד להחזרת החטופים אינו יכול להיות נחמד למי שקורא להחזירם
. זו הצביעות לדעתי.
אם אתה חרא תהיה חרא עד הסוף ואל תתזז באותו עניין בין פסיכופתיה לבין אמפתיה .

DANIAVNI

Well-known member
הוא לא נלחם על שום זכות דמוקרטית.
מי שמתנגד להחזרת החטופים אינו יכול להיות נחמד למי שקורא להחזירם
. זו הצביעות לדעתי.
אם אתה חרא תהיה חרא עד הסוף ואל תתזז באותו עניין בין פסיכופתיה לבין אמפתיה .
אז יש לך היגיון של דיקטטור.
אתה נגד כל מי שלא חושב כמוך .

מה שהנשים האלה עשו זה נגד דעתי וכ"כ זה מכוער להיכנס לתוך בית כנסת מהרבה בחינות
אבל, זה לא פשע .

צר לי מאוד שאתה לא מסוגל לעכל שלא כל הימנים אנטי דמוקרטיים, משיחיסטים ונבערים מודעת .

אגב, תנוח דעתך שבבחירות הבאות אצביע לשמאל מרכז פשוט כי מה שנעשה על ידי הימין, המהפיכה הדיקטטורית ןההשתוללות של בן גביר זו הליכה לדיקטטורה ולזה אינני מוכן .

Cranio

Well-known member
אז יש לך היגיון של דיקטטור.
אתה נגד כל מי שלא חושב כמוך .

מה שהנשים האלה עשו זה נגד דעתי וכ"כ זה מכוער להיכנס לתוך בית כנסת מהרבה בחינות
אבל, זה לא פשע .

צר לי מאוד שאתה לא מסוגל לעכל שלא כל הימנים אנטי דמוקרטיים, משיחיסטים ונבערים מודעת .

אגב, תנוח דעתך שבבחירות הבאות אצביע לשמאל מרכז פשוט כי מה שנעשה על ידי הימין, המהפיכה הדיקטטורית ןההשתוללות של בן גביר זו הליכה לדיקטטורה ולזה אינני מוכן

אם הדברים שלי נחשבים לדיקטטורה אז אתה צריך עזרה ודחוף.
וגם זה שנתן לך לייק.

Harrington

Well-known member
מנהל
מי שמתנגד להחזרת החטופים
אני לא יודע על מי אתם מדברים (לא עקבתי אחרי הדיון), אולם אין אף לא יהודי/ישראלי אחד ש"מתנגד להחזרת החטופים". המחלוקת, ככל שקיימת, היא בשאלה מה הדרך הנכונה להשיג זאת באופן מיטבי מכל הבחינות. אין בזה שום "התנגדות להחזרת החטופים" בשום צורה או דרך, זולת במוחם הקודח של הרל"בניקים שחייבים להשמיץ בכל מחיר ומוכנים להמציא להם המצאות חשוכות כדי לעשות זאת.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני לא מסכים עם המשפט הכוללני הזה ולדעתי בישראל לא צריך להיות חופש דיבור מוחלט , באף מקום בעולם אין חופש להביע את דעתך ללא שום הגבלה.

תנסה למשל לערוך עצרת הוקרה לזיכרו של אוסאמה בין לאדן (ההוא שהחריב את מגדלי התאומים ) בניורק .... נראה לך שהמשטרה בניורק "תילחם עד טיפת דמה האחרונה להביע את דעתם" של אותה קבוצה תומכי מורשת בין לאדן.

וטוב מאד שהמשטרה בראשות בן גביר פועלת באפס סבלנות בתוך ישראל נגד כל גילווי הזדהות עם האויב בעזה.
זה העניין שבן גביר במקום להפעיל את המשטרה את נגד החזירים שמניפים את דגל הרשות, הוא שולח אותם נגד אלה שמפגינים לשחרור החטופים או לסיום המלחמה, שבינינו לאור המגבלות שביידן הציב עלינו או שאם ביבי באמת רוצה להנציח את המלחמה כדי לא ללכת לבחירות ולוועדת חקירה, לא מתקדמת לשום מקום וחיילים נהרגים סתם. ובמקום לעצור את עופר כסיף על תמיכתו בהליכים נגדנו בהאג הוא עוצר בחורה חולה שהשליכה עליו חול או בוץ.

The Real Big Joe

Well-known member
[URL unfurl="true"]https://x.com/Yossi_Dorfman/status/1834697167639896419?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet[/URL]

ושלא תבינו לא נכון, אני נגד עיסקת חטופים אבל כפי שכבר אמרו גדולים ממני
"אני מתנגד לדעתך אך אלחם עד טיפת דמי האחרונה על זכותך להשמיע אותה " ( לא בטוח שהציטוט מדוייק)
מה שמתחולל לנגד עינינו אלה נסיונות להפוך את מדינת ישראל לדיקטטורה
זוכרים את ההשוואה שלי להונגריה של וויקטור אורבן ? זה כנראה יותר גרוע .

זה לא משנה מה אתה
ימני, שמאלני, מרכז, דתי, חילוני, ערבי או יהודי
מי שהדמוקראטיה בלבבו מבין שאי אפשר לעבור על סדר היום על כזה מעשה .

ולהתראות חברים, מי יודע, אולי יעצרו אותי עכשיו על הסתה, קשירת קשר ועוד...
הבעיה שלנו אינה חופש הדיבור (לפחות עדיין...) הבעיה שלנו היא ממשלה כושלת שאינה ממלאת את תפקידה היחיד - לפעול למען המדינה והעם.

The Real Big Joe

Well-known member
במה הממשלה לא פועלת למען המדינה והעם.
שאלה אווילית. צריך לשאול מה היא כן פועלת...
המלחמה נגררת. עדיין אין אסטרטגיה ליום שאחרי
השתוללות הימין הקיצוני ביו"ש אינה מרוסנת - אנחנו מתקדמים למפולת מדינית בעולם
החטופים מופקרים.
אין תקציב. דירוג האשראי ימשיך לרדת.
הגרעון גדל - אין שום צעדים לרסנו.
האינפלציה עולה - שום דבר לא נעשה לרסן אותה.
המשטרה משתוללת כמיליציה פרטית של בן גביר. מינויים מטורפים של קצינים ללא נסיון וכישורים.
עירעור מעמדה של מערכת המשפט. הממשלה מצפצפת על החוק.

ועוד ועוד...

הפרבולה1

Well-known member
שאלה אווילית. צריך לשאול מה היא כן פועלת...
המלחמה נגררת. עדיין אין אסטרטגיה ליום שאחרי
השתוללות הימין הקיצוני ביו"ש אינה מרוסנת - אנחנו מתקדמים למפולת מדינית בעולם
החטופים מופקרים.
אין תקציב. דירוג האשראי ימשיך לרדת.
הגרעון גדל - אין שום צעדים לרסנו.
האינפלציה עולה - שום דבר לא נעשה לרסן אותה.
המשטרה משתוללת כמיליציה פרטית של בן גביר. מינויים מטורפים של קצינים ללא נסיון וכישורים.
עירעור מעמדה של מערכת המשפט. הממשלה מצפצפת על החוק.

ועוד ועוד...
דבריך על המצב הכלכלי הם סתם דמגוגיה .
המצב הכלכלי הקשה הוא בגלל המילחמה שנכפתה עלינו וסביר שממשלה אחרת לא היתה מתמודדת עם זה יותר טוב.

בשאר הדברים אני רואה השגים -
מה שאתה מכנה "השתוללות הימין הקיצוני ביו"ש " זה דבר חיובי , המתישבים שם לא פריאירים כמו השמאלנים הטיפשים בעוטף עזה שריחמו על שכניהם מעבר לגדר העסיקו אותם והעבירו להם כספים, אם הצבא לא דואג לבטחונם של המתישיבים ביו"ש יש לקבל בהבנה את תגובתם על ניסיון לרצוח אותם, כולל פגיעה קולקטיבית בכפר שממנו יצאו הפורעים הערבים שזרקו על מכוניותיהם אבנים, ושהעולם יקפוץ לנו כולל ביידן הטיפש. המתישיבים ביו"ש הם קיר המגן שלנו בחזית המיזרחית ולא נושאות המטוסים לא ארה"ב.

מה שאתה מכנה "המשטרה משתוללת " זה דבר חיובי , - בנתיים המשטרה מצליחה למנוע פרעות של ערביי ישראל כמו שקרה בשומר החומות ואת המפגינים של קפלן יש לרסן בכוח ובאלימות אם הם חורגים מגבולות הפגנה כחוק ( כמו למשל חסימת כבישים , או זריקת חול על בן גביר ).

טוב מאד שמנסים לערער את מעמדה של מערכת המשט - היא גם אשמה במחדל , זה שהיא לא דחתה על הסף את העתירות לגבי ירי על מפגינים בגדר בעזה, זה שהיא פסלה את כל התוכניות לגירוש מסתננים והיום אנו סובלים מזה , זה שבימים אלו הם דנים ( ולא דוחים על הסף ) בעתירות מטומטמות של שונאי ישראל על זה שישראל כביכול מרעיבה את ערביי עזה.

לדעתי אי אפשר לדבר על "היום שאחרי" כי התוכנית הסודית של הממשלה היא להרוס את עזה לחלוטין ב"יום שאחרי" וגם צה"ל ימשיך לשלוט שם ולא יפה להגיד את זה בקול רם, רובינו מבינים שאין שום אופציה אחרת ( אלה אם אתה מאמין בפרטנר דמיוני שלא קיים ).

The Real Big Joe

Well-known member
דבריך על המצב הכלכלי הם סתם דמגוגיה .
המצב הכלכלי הקשה הוא בגלל המילחמה שנכפתה עלינו וסביר שממשלה אחרת לא היתה מתמודדת עם זה יותר טוב.
מה ממה שפרטתי אינו נכון? יש תקציב? יש נסיון להוריד את הגרעון? יש מלחמה נגד עליות המחירים?

למעלה