אדון אמיתי טויטו!

בית-שמש אתם על הכיפאק!!!

אין..אפילו שאני בכלל לא גרה בית שמש.....למרות שהייתי פעם גרה...עדיין אני מתה על העיר הזאת...!!!!!מיכל כהן...שעומז שלי!!מה איתך אחותי? אין בית-שמש..אתם פטישים!|

שעומז

New member
אדון אמיתי טויטו!

אתה מוכן לספר לי איפה גיא ויהודה שמעתי שהם שולטים על הפורום הזה ואני יודעת כי יגאל בכבודו ובעצמו אמר לי.. ודרך אגב אהבתי לאללה את האתר שלך למה אתה לא ממשיך לכתוב בו יש לך כישרון...

שעומז

New member
עינתי אחותי!!!!!!!!

בסוף הצלחת להיכנס לפורום איזה סבבה אבל למה לעזאזל לקח לך שלוש שעות? יפה שלי מה קורה איתך האי סי קיו שלך בקאנטים אחותי כל פעם את מתנתקת לי!!!! אוקצור קיצ'ס שיהיה לך יום נעים ומקסים וכבר נדבר ממי שלי ותזכירי לי פעם הבאה שנדבר באי סי פיוק אני רוצה לשלוח לך שיר מה זה מגניב!!!

faith2

New member
אה???

תחזרי?? חח, סתם סתם...נכון עיר כיפית.....אבל אבל אבל אבל אבל אבל, חבל שאין לאן לצאת...
....הייתי שמחה לקניון באזור, בתי קפה חוץ מארומה הנצחית.... וכמובן ברוכה הבאה לפורמנו הצנוע

מה יגאל יודע ../images/Emo13.gif

יודה זה General Zod גיא זה Ferrari חגי זה חתול תעלול חוזר יאיר זה yapy (אבל הוא כבר בצבא...החל מאתמול
) יגאל זה Ice King IK אופיר זה א אלבז וליאור זה הדג נחש (אם אני זוכר נכון כי הוא מלא זמן לא כתב פה). ולגבי האתר...למה? ככה. (אבל תודה
)

שעומז

New member
מה אתה אומר...

ואללה לא ידעתי חשבתי לתומי שגם יגאל יהיה כאן ודרך אגב שמעת מה קרה למיכל? שמעתי כוויה רצינית או משהו כזה לא יודעת אבל נראה לי שזאת סתאם שמועה

שעומז

New member
יהודהההההה

מה קורה אח שלי , לא עוד לא עדיין לא התגייסתי אני עכשיו עובדת ומרוויחה כסף (יענו בוכטה!!) כמו שצריך ואני מתגייסת ב28 לאפריל אני מתה כבר להתגייס נמאס כבר לשבת בבית, למרות שאני יודעת שאני אתחרט על זה אחר כך... מה איתך? איך בלימודים?

General Zod

New member
ברוך השם יום יום

התחלנו ביום ראשון י'ד וחוץ מזה הכל בסדר. איפה את עובדת? ולמה את מתגייסת רק עכשיו? בקשר למיכל, היא אכן נכוותה בצורה לא נעימה, אבל היא בסדר.

שעומז

New member
יהודה...

עבדתי בביביסיטר אצל עשירים ברמת בית שמש גם שיפרתי אנגלית וגם הרווחתי בוכטה של כסף עכשיו אני עובדת בקרן קיימת יענו זה חודש לפני גיוס ואני מקבלת על לעשות כלום 3500 שח ל23 יום , החיים טובים!!!!!!! מזל טוב על י"ד אני רואה שהעלו אותך כיתה אחרי הכל... מה שלום גיא וכולם? שעומז...

General Zod

New member
כולם בסדר

גם אני וגיא מרוויחים את לחמנו ביושר. אני מלמד בברנקו וייס ובשייבר (כן כן אני מורה) ואני גם עושה שיעורים פרטיים. גיא מלמד בשייבר ועושה שיעורים פרטיים. ככה שהכל מסודר.

שעומז

New member
בסוף עוד תהיה לי טובה...

מה אתה אומר גם גיא מלמד? חחחחח לפחות משלמים לכם כמו שצריך... סבבי אח שלי מה אתה מספר חוץ מזה?

שעומז

New member
או יהודה..

אני מתגייסת רק עכשיו כי דבר דבילי שנקרא הצבא שלח לי תאריך גיוס בתאריך הזה לא רציתי להקדים רציתי לעבוד ולהרוויח קצת כסף ובעיקרון לעשות חיים ולא יהודה,, לא מפריע לי שכל החברים שלי כבר ישתחררו כשאני אהיה בצבא! טחנו לי את הנאום הזה כבר חצי שנה וסליחה אם אני נשמעת עצבנית... אבל קבל בדיחה ששמעתי היו: מה משותף למרוקאי ולאופניים? שניהם לא זזים בלי השרשרת ... ודרך אגב כנס לכרטיס האישי שלי יש שם שתי בדיחות שאתה תאהב...

General Zod

New member
גם אני שמעתי את הנאום הזה הרבה

תאמיני לי, את הנאום הזה לא תשמעי ממני. אני מתגייס רק בשנה הבאה.

שעומז

New member
תודה לאל סוף סוף בן אדם אחד נורמלי!

יהודה אבל אתה לומד מה החוכמה? אם אני הייתי לומדת לפחות היו יורדים לי מהגב אבל אתה מכיר אותי, לא שמה על אף אחד, אבל מצד שני בחיים לא הייתי שהידית (כן המילה נכונה...) כמוך ובחיים לא היתי הולכת ללמוד אחרי התיכון, מה השתגעת? זאת התאבדות (עיין ערך שהידית...)! לא מספיק הטובות פרסופיות והריטות אתה רוצה עוד כאלה? המזוכיזם בשיאו... וחוץ מזה מה פתאום נהיית לי בנימין נתניהו? מה זה כל הסיסמאות האלה? וגם אליו אני מפתחת כרגע שנאה גוברת והולכת תנחש בגלל איזה תכנית גאונית? הבן אדם מתאבד מבחינה פוליטית כולם שונאים אותו ואתה יודע שאני ימנית אין מצב שאני מלכלכת על הליכוד אבל על נתניהו? חופשי מלכלכת...

שעומז

New member
פקי עליך עידן...

מאיפה לעזאזל אתה יודע שלא עשיתי ביביסיטר אצל טחונים ברמת בית שמש? אז רק שתדע הנה מבזק חדשות קטן בשבילך: משפחות אמריקאיות מלאות בכסף במיוחד כאלה שבהן האבא הוא סגן אלוף ולהורים של האמא יש אחוזים בחברת מחשבים מפורסמת!!!נראה אותך משיג עבודה אחת שבה מקבלים 30 שח לשעה על לעשות ממש כלום עבודה אחת לא תמצא לי ובטח שלא תמצא לעצמך! אז לפני שאתה פותח את הפה שלך תבדוק קצת ואני בניגוד אליך יכולה להוכיח שעבדתי אצלהם אני לא צריכה הרבה כדי להוכיח את זה כל מה שאני צריכה זה להכניס לכאן תמונות שיסתמו לך קצת את הפה...

למעלה