אדון אמיתי טויטו!

faith2

New member
היייייייייי

תזהרי!.....גיא, יהרוג אותך.........(עידן גוזלן= גיא גוזלן)

idan307

New member
הלו הלו הלו...רוצה מים?

אמרתי שלא עשית ביבי סיטר? זה הצחיק אותי...רשמתי..מה יש לך? חמומת מוח

שעומז

New member
עידן..

אתה מוכן להסביר לי מה כל כך מצחיק בזה? אני לא חמומת מוח פשוט הייתה שעת לילה מאוחרת ואני מרוקאית ונשרפו לי קצת הפיוזים... אתה יודע איך זה עם מרוקאים... לא התכוונתי ככה להתנפל עליך... הצד המרוקאי שלי השתלט ומכיוון שאני מרוקאית משני הצדדים אכלת אותה... יום נעים ומקסים

שעומז

New member
סליחה על ההתנפלות..

עידן מצטערת על ההתנפלות לא ידעתי שאתה אח של גיא או שיש לך קשר איתו... התקפלתי עם הזנב בין הרגליים... תמסור דש חם חם לגיא ממיכל כהן(ותגיד לו זאתי עם הפריכיות הוא כבר יבין...) יום נעם ומקסים שעומז...

idan307

New member
חחח אני יודע...גם אני מרוקאי חחחחח

טוב לא נורא :) חחחח

שעומז

New member
אני יודעת שאתה מרוקאי ...

אני מכירה את אח שלך אתה שוכח... קיצור שיהיה לך יום נעים ומקסים (מהיום זה המוטו שלי ניסיתי להתקשר לסדאם להגיד לו אבל אמרו לי שהוא לא יכול לגשת לטלפון עכשיו הוא נורא פגוע...) אוקצור דש לגיא... שעומז, ודרך אגב זה לא משהו אחר זה פשוט שם חיבה שחברים שלי המציאו לי זה ראשי תיבות...

General Zod

New member
אני עובד בעבודה כזאת!!!

שיעורים פרטיים. 35 ש'ח לשעה ואני לא עושה כלום!

שעומז

New member
יהודה...

גבררררר 35 שח לשעה, הלוואי עלי... אבל מה זה שווה אתה בכל זאת מלמד!!!!! אין מצב שאני יהפוך לטובה פרסוף אחת!!!!! אבל לך זה מתאים כל מה שאני יכולה לאחל לך הוא בהצלחה... יום נעים ומקסים שעומז

מיכלללללללללללללל

מיכלי.....באמת איזה יופי שמצאתי את האתר הזה....והתמונות מצחיקות לאללה!!! בימיוחד ערן הכוסית...חחחחח מתה עלייך!!

שלומית!!!

רגע..רגע..יש פה איזושהיא אי הבנה...אני ראיתי את אמסלמית בפורום ושלחתי לה הודעה..כי חשבתי שזו את....על היחצנות של הטי אל וי..אבל מסתבר שזו אסתי!! תשאלי אותה אפילו.....לא שכחתי אותך ממי!!!!!!!!!!!!תמיד תישארי אחותי!!!! מה קורה?

AvocadoWoman

New member
../images/Emo13.gif

כן.. זו אסתי.. אני אשת האבוקדו
מה המצב?!?!!?!?!?!?!?!? מה- בפסח את בבית שמש?!!?!? מתי רואים אותך??? "לא מדברים על אריק.. לא מדברים עליו.."

מה?! פסח?!

ממי ...שלומית...אני לא נרה לי עושה פסח בבית שמש.. אבל מה שאני יודעת זה שאני ביום שישי הזה אצלכם..בבית שמש... אז אני רוצה לראות אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מובן?!!!!!!!!!!!

AvocadoWoman

New member
הבנתי שאולי איזה חג

את פה.. הראשון או השני.. חח אבל לא נורא..
יום שישי..? אמממ.. לא מתאים לי.. תתקשרי למזכירה שלי תקבעי פגישה בתאריך אחר שיתאים לכולנו..
אוווווווויייייייייייייייייי אני כל כך מתגעגעתתתתת!!! שנים... שנים שלא ראיתי אותך..!!! בדיוק חודש!!!!!! חחחחח מחכה לך בדלת פתוחה!!! (ולקריאה של אבא שלך.. ז'קליןןן טרמהדיחטק!!!)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ג'קלייייייייייייייייייייייןןןןןןןןןןןן יאאאאאא ת'ררמממממממההההההההה ד'יחחחתקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחח גם אניייייייייייי אני מתה לראות אותך כבר!!!!!| השיר שרשמת לי..זה השיר שלנו....?? אז אני מוסיפה.."שובב אני..אני..אך לב לי...... תשלימי...

AvocadoWoman

New member
../images/Emo6.gif

אוייי איזה נוסטלגיה!!!! "שובב אני.. אני שובב.. אך לב לי לב זהב!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רגע- היום את בבית שמש או שישי הבא?

אני יהיה היום../images/Emo124.gifבבית שמש!!

מה איתך?? כנראה שאני יבוא אלייך...היום!! מזמן באמת לא הייתי בבית שמש.....אני מתגעגעת לאנשים.....

למעלה