אדון אמיתי טויטו!

AvocadoWoman

New member
מגניבבבבבבבבבבבב

אני מחכה.. וחסר לך שתנטשי באמצע ותלכי לשכנים!!!!!

מיכל כהן!!!!

תזהרי ממני.........אני יבוא אלייך היום!!!!!!! ואני יקרא לך איך שבא לי!!זה לא עניינך מתוקה!!! ולא זכור לי שרשמתי משהו בסגנון של הלכתי לארוחת צהריים... רק רינה מצליח! ואיי..היום חזרה המשלחה של פולין...מה זה עשו לי חשק ללכת לשם!!! אני מזה מצטערת שלא הלכתי!

שעומז

New member
יא מכוערת אחת!!!

מה קורה אחותי נכשלתי במשימתי רק מחר יהיה לי מידע חדש בנושא כי איש הקשר שלי לא נמצא היום... חחחחחחחח אני נשמעת כמו ג'יימס בונד... שבת שלום וחסר לך שאת לא באה לבקר אותי היום!

את ממש חנטרישית!!

אני באה לבית שמש אחרי שבועיים שלא הייתי..לא ראיתי אותך מזמן ...ואת הולכת לאלמוג הזה?! לא שיש לי משהו נגדו אבל אין לך שמץ קטן של חוצפה!!?!! אז ככה? אני לא מביאה לך את השיר של הפוסי..............................................ננה לך!!!

שעומז

New member
יא מניאקית!!!!

מה זאת אומרת ? חשבתי שאמא שלי לא באה לשם כי כבר היה איזה 11 וחצי ואמרתי אתם בורחים מוקדם אז בטח לא תהיו שם או שתיהי אצל שלומית כי אמרת לה שאת באה לבקר ואת גל אני רואה שבוע הבא אז הלכתי לחברים, תהרגי אותי.... גברת "נו בבקשה תבררי לי פרטים..." עד שביררתי לך את משתפנת
? עשיתי סבב טלפונים התקשרתי לכל העולם ומה את אומרת לי? לא נראה לי!!!!!!! סתאם אחותי אני צוחקת ממי שלי אני כבר אראה אותך אבל אל תשאלי איזה כיף היה הלכנו לים של ראשל"צ בסוף ונשארנו עד הבוקר היה מה זה פצצות כמו אותו יום שהיתי אצלך והלכנו לים בלילה היה מגניב ביותר!!!!!!! דברי איתי... מיכל

שעומז

New member
נו בטח שאני מכירה אותך...

ידעתי שלא תתקשרי אבל אמרתי אם כבר את מבקשת ממני להביא לך פרטים אז תפסת אומץ ואת בטוח תתקשרי אבל מסתבר שלא.. מה זה הרגשתי רע כשדיברנו אתמול אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב מאחלת לך את כל האושר, עושר , בריאות ואהבה שבעולם!!!!! אוהבת המון מיכל

אחחחחחחחחחחח

את לא יודעת עד כמה אני מתה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

שעומז

New member
בעצם אני כן יודעת...

כי אני מתה עליך גם אחותי!!!!!!!! יא מכורת משחק החיים אחת תפסיקי לראות את זה! זה סתם שטויות זאת עוד סידרה מפגרת כמו המורדים! עכשיו עוד תגידי לי שאת רואה גם המורדים לא? לאן העולם התדרדר?! אוהבת המון ושיהיה לך יום נעים ומקסים מיכל

סליחה??

אני כן רואה המורדים ואני גאה בזה!!!!!! ואת יודעת מה...יש לי אפילו כרטיס להופעה שלהם בתל אביב..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שעומז

New member
איכסה.....מה כל המורדים עובדים בפז?

מאיפה צצה לה הסידרה המפגרת הזאת? ואת עוד גאה שאת רואה אותה עוד מעט תגידי לי שאת מאוהבת נואשות בפאבלו ואת רוצה להתחתן איתו... חחחחחחחחחחח מה יש לכל הבנות במדינה הזאת אין מספיק בחורים חתיכים שצריך לחפש אותם בארגנטינה? התוכנית הזאת היא איכסה! בנות תתעוררו!!!! נ.ב וממי את הכרטיסים אם את רוצה אני יכולה איכשהו להעלים לך אותם ובמקומם תמצאי מזומנים... תחשבי על זה ותחזרי אלי סתם בזבוז של כסף!! יום טוב

למעלה