אדם בראיון רדיו חדש

מירבי ת

New member
אדם בראיון רדיו חדש

הוא מצחיק - אומר שהמעריצים מביאים לו מתנות מוזרות שהוא שואל את עצמו "מה לעזאזל אני אעשה עם זה??" כמו למשל עם קנגורו ע-נ-ק ושלפעמים הם קצת מסריחים ומזיעים....אזור דקה וחמישים.... הוא אומר שהוא יצטרך לקחת חופשה מלדבר ולשתוק הרבה זמן אחרי הטור... בקיצור: קצת קשה להבין. הנה הראיון: http://www.velocityliveradio.com/studioa/alambert.mp3 והנה קטע ממה שהוא אמר על המעריצים: http://community.livejournal.com/ontd_ai/1900645.html?page=1&view

מירבי ת

New member
והנה הקנגרו המדובר......./images/Emo6.gif

באמת מה הוא אמור לעשות איתו? הדבר הזה תופס את כל הספסל האחורי של האוטובוס.... חמודים האוסטרלים האלה , אבל לא יכלו למצוא חיה יותר קטנה???

מירבי ת

New member
והבנתי שי קצת בעיות.....

ראיתי בלילה שהגיבו לו לא מעט אנשים.....חלקם אמרו לו "ברור שאנחנו מסריחים ומיוסעים אחרי שעות שאנחנו מחכים בשמש לראות אותך!" וכל מיני תגובות נעלבות כאלה...

מישמיש56

New member
תגובות לכתבה

גם אני קראתי על זה ולדעתי אם באמת הוא התנסח בצורה כזאת(קצת קשה לי להאמין)זה לא נותן לו נדוקות זכות,גם ככה דיי זועמים עליו מעריצים שמחכים שעות והוא לא יוצא,הוא גם צריך לזכור שמי שיקנה את האלבום שלו וכרטיסים למופעים שלו אלו הם המעריצים וזה חלק מהעניין,ולפעמים צריך לסבול בשקט כמו שעושים השאר ולצאת לכמה דקות ולחתום להם,אני לא חושבת שאם הוא ימשיך כך הם יהיו כל כך סלחניים וחבל,הוא ילד מקסים וצריך לדעת שהיום כל מילה לא במקום מתפרשת בצורה לא נכונה.

nini18

New member
האמת שמבאס אותי הדברים שהוא אומר...

זה לא פעם ראשונה שהוא פוגע במעריצים. ועם כל הכבוד לזה שאוהבים אותו, אם הוא לא ישמור על זה, הוא יאבד את זה.

lama ken

New member
מצד אחד הכנות והפתיחות שלו מרעננת ומרשימה

אבל מצד שני, הוא צריך לדעתי גם ללמוד מה לא להגיד. לא חכם להעליב את המעריצים שלך. אלה לא רק האנשים שהביאו אותך עד לפה, אלו גם האנשים שאמורים לקנות את האלבום שלך ולהחזיק את הקריירה שלך חיה בהמשך. אני חושבת ששומעים ורואים הרבה לאחרונה, גם במפורש וגם בין השורות, כמה שלא קל לו עם כל ההערצה הזאת ועם כל מה שזה תובע ממנו. אבל הוא צריך להזהר מלהתעצבן בפומבי. תמיד יהיו גם מעריצים טיפשים שיעשו דברים בלי לחשוב.

nini18

New member
אז את הקטע הזה אני לא מבינה??

מה קשה לו ? כאילו מה הוא חשב?? שהוא יוכל לעשות דברים בלי מעריצים?? הרי הוא יהיה אפס בלי מעריצים כי לא יהיה מי שיקנה את הדיסקים שלו. ולא יהיה מי שיבוא להופעות שלו וחוץ מזה שכמו שהוא מראה שקשה לו עם הערצה , הוא גם מראה שהוא אוהב את התצומת לב הזאת. הוא לא סגור על עצמו. אני חייבת להגיד שלא חשבתי שהוא יכול לעצבן אותי (קשה לעצבן אותי) חחח אבל הוא באמת מתחיל לעצבן. גם עד שלא רשמתם חשבתי שאת הסירחון הוא אמר על הדברים ששולחים לו ולא על האנשים עצמם. סליחה אבל הוא יצא פה ממש אידיוט.

nini18

New member
טוב נו לא ..

אידיוט , קשה לי לכתוב עליו דברים רעים, לוקחת את המילה בחזרה. אבל זה באמת לא יפה מה שהוא אמר.

lama ken

New member
תראי... אני יכולה להבין שזה קשה...

כל אחד כמעט (נראה לי) חולם לפעמים להיות כוכב ושיעריצו אותו, אבל לרוב לא מדמיינים עד כמה זה "נעים" ב א מ ת, בפועל, כשהמוני אנשים זרים מנסים לחבק ולנשק אותך, צורחים לך, עוקבים אחריך לכל מקום, מצלמים אותך, נותנים לך מיליוני דברים שאתה לא צריך, דורשים ממך תשומת לב בכל דרך אפשרית, ואתה חייב כל הזמן לחייך ולהיות מנומס ונחמד ולהודות לכולם גם כשאין לך כוח וחשק, וגם את הפרטיות שלך איבדת לגמרי... האמת, לי זה נשמע זוועה. אז מה הוא חשב? כמו כולם, הוא לא חשב על זה ככה. כשמדמיינים את החלום זה נראה אחרת. בעצמו הוא אומר בראיון הזה: be careful with what you wish for לא שאני חושבת שהוא מתחרט על משהו, אני מאמינה שהוא בכל זאת מאושר מההצלחה. אבל המציאות של "חיי הזוהר" הכתה בו קצת. נראה לי.

nini18

New member
את צודקת,

אבל שוב איך הוא חשב להצליח בלי מעריצים? אולי הוא לא בנוי לזה ? אולי ההופעות בזודיאק שוהו מספיקות לו והוא לא צריך את הפרסום הזה ולהיות כוכב ענק. לא יודעת ? קצת מבאס. כי אני יכולה להבין את השוק של חיי הזוהר, אבל לא את היציאות שלו כשהוא רק מתחיל להתפרסם ועוד שזה קרה דרך אמריקן איידול (לא שאני מזלזלת) ולא בדרך הטבעית. שוב אני מתוסכלת פשוט חח אני אוהבת את זה שהוא כנה ודברים כמו לא בא לי לצאת לפני הופעה כי אני רוצה לנוח, מקובלים עליי בהחלט, אבל להגיד על אנשים מסריחים זאת לא כנות הכי נחמדה. אבל אני חייבת לשים פה תגובה שמישהי אמרה שאולי היא צודקת: "And also, some ppl just freak out and worry too much about nothing. Like - this was funny, no need to take every thing he says and turn it into something it's not. That must he hard for Adam, but I'm glad it so far hasn't stopped saying what he thinks. :) If it would have been any of the other Idols, like Kris or Allison or something, saying that exact thing, it would have been cute and no one would freak out over it. But everytime Adam opens his mouth ppl just NEED to make a big deal about what he says. Am I wrong?"

lama ken

New member
אני גם די מסכימה עם מה שהיא כתבה

ויחד עם זה נראה לי שעדיף שהוא לא יתבטא ככה. דווקא בגלל שאותו לוקחים יותר ברצינות ומתייחסים לכל מילה שלו. ואולי זה ככה בדיוק בגלל שהוא ברמה גבוהה יותר של כוכבות?

InbarKiii

New member
אני דווקא לא מסכימה..

אם אליסון הייתה אומרת את זה, אנשים לא היו מתייחסים ופשוט אומרים 'היא בת 17, ברור שהיא לא יודעת לסגור את הפה לפעמים' אם קריס היה אומר את זה, אנשים היו חושבים שזה יותר מידי. ואני כן חושבת שצריך לעשות מזה עניין. אדם גם צריך ללמוד לא להגיד כל מה שהוא חושב [וכן אני אוהבת שהוא אומר כל מה שהוא חושב, אבל בקטע הזה, זה יותר מידי] זה פשוט מעליב למעריצים שעושים בישבילו המון..

ר ו ח ל י

New member
יש אנשים

שחוו רמת הערצה וכוכבות גדולה יותר וצריך לזכור שהוא רק בתחילת הדרך, אז אין לו סיבה להתחרפן מזה או משהו. אפשר להבין שכל הטירוף הזה קשה לפעמים וקצת יכול לגרום לו לחוסר איפוק, ונראה לי שהאמירה הזו באה משם. תמיד אמרתי שאני מקווה שמתי שהוא יהפוך לכוכב הרבה יותר גדול אז הוא ישאר עם הרגליים על הקרקע, המשפט הזה לא גורם לי להאמין שזה קורה או יקרה. אני ממש מקווה שאני טועה באיך שאני רואה את זה ושזו הייתה מעידה חד פעמית בלשון. למרות שהיו כמה פעמים שהמעריצים קיבלו ממנו את הוייב הזה ממנו והיחס הקצת שלילי. בכל זאת, באו מעריצים מאוסטרליה עד לשם כדי להביא לו את הקנגורו הזה והוא לא היה צריך לדבר ככה.

מישמיש56

New member
איפוק

אני מסכימה עם כל שנאמר פה וממש חבל לי שזה מה שיקלקל לו.אין ספק שהמעריצים שלו קצת יותר מעיזים ויותר משוגעים מאשר לכל השאר אבל ישנן דרכים לעשות זאת בחן ובטח לא לצאת ביציאות לא מתאימות,הוא גם מודע לכך שכולם צמאים לכל מילה או "פלוץ" שהוא מוציא(סליחה על הביטוי)וצריך לעשות חשבון נפש עם עצמו,אפשר גם להבין את הצד שלו ,ביום אחד כל החיים משתנים אתה מאבד את כל הפרטיות שלך אבל זה המחיר,תראו איך הפפרצי מחכים בסיבוב לכל אותם מפורסמים ולחלקם זה עולה בבריאות,אני קראתי המון תגובות אז באמת חלקם לא ממש התרגשו והתייחסו אפילו בעליצות,אבל הפעם גם לי זה הזיז(ושלא תבינו אני חולה על ס"מ שלו)והלוואי שכבר שלחו לו רמז בטוויטר(כמה כבר חשבו לעשות זאת)לדעתי זה מאוד חשוב שהוא יקרא זאת ויפנים.

InbarKiii

New member
בידיוק..

ברור לי שאין לו מה לעשות עם קנגורו ענקי..אבל אנשים טסו בישבילו,שילמו כסף בישבילו ועשו משהו כדי לשמח אותו.. אני פשוט חושבת שמישהו צריך להסביר לו מה מותר ומה אסור להגיד \:

למעלה