אדם בראיון רדיו חדש

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo12.gif

מירבי ת

New member
קראדם אחרי מסיבת פיג'מות

חחחח תמונה ע-נ-ק-ית. תראו את האיורים על הפיג'מות שלהם ואת מה שקריס מחזיק ביד..

heart1soul

New member
וואו תודה זה פשוט גאוני !!!!!!

מי שצייר את זה גאון לדעתי...חחחח זה ענק!!!!!

magenta73

New member
בנות, אתן מגזימות לגמרי

זה היה ראיון מצחיק וחמוד. וזה אדם, הוא אומר מה שבזין שלו, בלי פילטר. אז איזו מעריצה היסטרית צווחנית ומסריחה תיפגע? שתיפגע. עדיף שהיא תיפגע מזה שהוא יצטרך לחבק אותה. תשימו את עצמכן שנייה בנעליים שלו. אנשים צריכים ללמוד מה זה ספייס אישי/פרטי. גם של סלבריטי, אולי במיוחד של סלבריטיז. איך אתן הייתן מגיבות עם משהו מסריח ומזיע היה רץ לחבק אתכן? פיכס. וקנגורו מתנפח? wtf? צודק לגמרי. בכל מקרה, הראיון הזה מצחיק. מי שנעלב, היסטרי לגמרי ורצוי שירגע. אדם הוא בן אדם, לא צעצוע.

heart1soul

New member
מסכימה איתך לגמרי../images/Emo45.gif

אדם נותן את הנשמה שלו בהופעות.. יותר מכל אחד מהאחרים שם.. עם כל הכבוד ההופעה של אדם דורשת ממנו להגיע לאיכויות מטורפות של קול והן של הופעה פיזית... כל יום כמעט. אדם הוא גם היחיד שמקבל כלכך המון צווחות וצרחות, המעריצים גם כל הזמן מנסים לגעת בו כשהוא יוצא לחתום או בפגישות האלה שלפני ואחרי ההופעות.. ועם כל הכבוד זה לא תמיד נעים. הוא אומר מה שהוא חושב, והוא עדיין, ואני בטוחה בכך מאוד אוהב מעריך ומתפעם מהמעריצים שלו... ורק בשבילם הוא משתדל כלכך כל ערב לתת הופעה כמו שרק הוא יכול לתת. בנוסף קראתי תגובה אחת בIDF שמאוד מצאה חן בעיני, ואני רוצה להביא אותה כאן במילים שלי. אדם הוא בחור חכם והוא יודע שהעובדה שהוא אומר כל מה שהוא חושב אכן יכולה להבריח מעריצים אבל המעריצים האלו, הם אותם המעריצים שהיו עוברים בעונה הבאה של איידול למישהו הבא, ואדם יותר לא היה מעניין אותו. מי שבאמת מתעניין באדם ובמוזיקה של אדם, מי שבאמת הולך לקנות את הדיסקים ולעקוב אחרי הקריירה של אדם אלו אנשים שראיונות מסוג זה לא ירתיעו אותם אלא להפך אולי אף יצחיקו אותם ויזכירו להם למה הם התאהבו באדם מלכתחילה. וואי חפרתי.. בכל מקרה לא מבינה עד עכשיו מה כלכך נוראי במה שהוא אמר.. זאת אמת לאמיתה ואין מה לעשות.:)

Lady in red2

New member
לא כל כך מסכימה

גם אם המעריצים שממשיכים לעקוב אחריו אוהבים את זה שהוא אומר מה שהוא חושב, עדיין אפשר להתבטא בצורה יותר יפה... באיזה מצב הוא מצפה שהמעריצים יהיו אחרי שעות של דוחק וצפיפות? גם אם הוא חושב ככה, זה לא נחמד במיוחד להגיד את זה. אותו דבר לגבי המתנה כמו שאמרתי למעלה. אני הייתי נעלבת במקום האנשים שהביאו לו את הבובה. על כל מתנה שמקבלים אומרים תודה, ואם זה לא מוצא חן בעיניו, שיזרוק אותה הצידה או משהו. בסה"כ היו לאוסטרלים כוונות טובות והם הטיסו את הדבר הזה מאוסטרליה, דרך ארוכה... שישמח על כך שאוהבים אותו כל כך שמטיסים לו מתנות מהצד השני של העולם, במקום להתלונן על טיב המתנות.

magenta73

New member
שאלו אותו על דברים לא נעימים/מצחיקים/מוזרים

עם מעריצים. והוא ענה לקונטקסט של השאלה. וכמובן, אמר את זה בהומור וסרקסטיות. לא ירד עליהם, לא התנשא, לא אמר שזה גועל נפש, לא שום דבר כזה. פשוט סיפר על הדברים המוזרים/לא נעימים. וחוץ מזה, אני בטוחה שמי שהביא לו את הקנגורו המתנפח עשה את זה בבדיחות הדעת. או כשהוא היה ממש שיכור. כיאה לאוזים.

InbarKiii

New member
אני דווקא לא חושבת שעשו את זה בתור בדיחה

לפחות לא ממש..הם הביאו לו משהו שמסמל את הארץ שלהם.. זה בידיוק כמו שאנחנו דיברנו על להביא לו כיפות או כל דבר אחר מהארץ. ברור מאוד שאין לו מה לעשות עם כיפות..לא יודעת מה איתכן אבל אני הייתי נעלבת אם הוא היה אומר "מה אני יעשה עם זה כבר?!" וזה מה שהוא עשה לאותם מעריצים..

nini18

New member
יש גם בובות קנגרו קטנות. הם לא היו חייבים

להביא לו בובת קנגרו בגודל טבעי. אני לא מבינה גם מה יש להתעצבן ממה שהוא אמר על המתנה?? זה סתם היה בצחוק וזה שטויות.

InbarKiii

New member
אני לוקחת את זה יותר מידי קשה חח

עזבי, אני רוצה להתעלם מהראיון הזה D:

nini18

New member
לקחתי את זה גם, אני מבינה אותך

אפילו רשמתי עליו אידיוט חח אני על אדם , אני בשוק מעצמי חח
אבל נסלח לו, נו הוא שונה מהאחרים (קריס וקוקי שאני יודעת שאותם את אוהבת יותר
) והוא גם ילמד איך לשמור חלק מהדברים בבטן.

InbarKiii

New member
חח בגלל זה קשה לי..אני לא רגילה לזה

אבל אני יתרגל.. והיי לא אמרתי שאת קריס אני אוהבת יותר חחחח קראדם באים אצלי ביחד
ומותר לך מידי פעם להגיד דברים כאלה עליו חח אף אחד לא מושלם

mayarel

New member
יש לו אופי

וזה נהדר ומי שנעלב.. לוקח יותר מידי ברצינות. אדם הרי כל כך מתוק ונחמד... ברורררררררר שהוא לא רצה להעליב.

nini18

New member
../images/Emo45.gifבגלל זה אני הכי אוהבת אותו.

בגלל שיש לו אופי.

mayarel

New member
ואיזה כיף שהוא מראה אותו!!

כאילו תחשבו...הוא עדיין בטור של איידול וכבר כמה הוא מחוץ לקופסא!!! כאילו.. הוא כולה שם לק באיידול וכמה דיברו על זה.. וחודשייים אחר כך הוא מענטז, מתאפר, נוגע בעצמו, מצליף, רוקד עם חזיות.....כאילו פאק, אני מתה מצפייה לראות מה יהיה כשהוא יהיה סוף סוף באמת אדון לעצמו

magenta73

New member
כיפה זה דבר קטן שאפשר לשים במגירה...

אי אפשר לשים במגירה קנגורו מתנפח. אפשר לנסות, אבל לא נראה לי שזה יצליח
ובתור מי שהיתה באוסטרליה, אני מבטיחה לך שיש להם חוש הומור בריא, או אפילו די חולה... וגם כמה שווקים מאוד מאוד מאוד מאוד גדולים למזכרות מאוסטרליה. הכוללים גם דברים הרבה יותר קטנים (ויפים, אם כבר מדברים על זה) מקנגורו מתנפח.
נו, דחיל ראבק, זה מצחיק.

למעלה