אדם בראיון רדיו חדש

nini18

New member
דווקא על הקנגרו לא אכפת לי מה שהוא אמר

זה נשמע שהוא צחק. יותר מעליב לקרוא לאנשים מסריחים.

InbarKiii

New member
שני הדברים נשמעים לי דיי מעלבים..

גם אם הייתי מביאה לו תדבר הכי דפוק בעולם לא הייתי רוצה לשמוע ממנו משהו כמו "מה יש לי לעשות עם זה?" תודה מספיק לי.. גם אם הוא לא אהב.

nini18

New member
אני לא מסכימה עם זה.

אני אישית גם אומרת בפנים מה אני חושבת על מתנות שהביאו לי, כשאני לא אוהבת אותם. זה כל אחד והאופי שלו. הדבר השני אני מסכימה ממש מעליב.

InbarKiii

New member
זה באמת כל אחד והאופי שלו

כי אני לא מסוגלת להגיד משהו רע על מתנה שאני לא אוהבת.. בידיוק בגלל זה, זה היה מעליב אותי

nini18

New member
חחח את צריכה לדבר ..

עם חברים שלי (שכבר רגילים אליי
) אני איומה בלהגיד מה אני חושבת על מתנות שאני לא אוהבת חחחח

nini18

New member
ברור שלא..../images/Emo24.gif

אני מתה על אדם ועל האופי שלו, הוא מדהים ואני אוהבת שהוא אומר מה שהוא חושב. (חוץ מהקטע עכשיו על הסירחון)

ר ו ח ל י

New member
נכון, ויש דרך להעביר כנות

זה לא תמיד חייב להיות בגישה כזאת. הוא יכל להגיד את זה בצורה אחרת. אבל אני מתה עליו תמיד ובכל מצב והכי חשוב שהוא הבין שהוא טעה.

nini18

New member
../images/Emo45.gif

האמת שקשה לי עם התגובות אני חייבת לציין .. אני יודעת שגם אני רשמתי דברים כעוסים, אבל רציתי ששאר הפורום יצא נגדי ויגיד לי שאני טועה חחח
באופן כללי כשאני אוהבת מישהו אני לא יכולה לשמוע שאומרים עליו דברים רעים חח רק לי מותר
וגם ככה אני אחרי שניה מתחרטת חחח. ד"א רוחלי למה את לא שמה איזה שאלון חדש?? בקומונה שמת הרבה ואהבנו את זה.. שימי עוד אחד שנפעיל את הפורום, אני יודעת שהוא פועל ופועל מעולה, אבל תמיד טוב שיהיו עוד שרשורים מגוונים

Lady in red2

New member
שייראה את זה בתור מחווה נחמדה...

לא כ"כ יפה להתלונן על מתנה שמקבלים... גם אם היא לא מוצאת חן בעיניו.

nini18

New member
תודה על הראיון, אדם ../images/Emo47.gif מוקי כמו תמיד ../images/Emo23.gif

nini18

New member
../images/Emo12.gif מזאת המילה הזו מוקי???? התכוונתי חמודי חח

למעלה