אדם לאדם זאב - לא שילמו לי אז גם אני לא משלם.

איי ל

New member
מנהל
אבל זה מובן.

לדעתי העולם כפי שהכרנו בעבר השתנה או משתנה ברגעים אלה ממש.
ממשלות כרגע מתנהלות באימפוטנציה מוחלטת. אפשר לצפות שבהמשך יינתנו הטבות נוספות כדי לייצב את המערכת.
אבל, אם אתה לא תשלם שכר דירה, בעלי הנכס ייקרסו ולא יוכל לשלם משכנתא וגם לא מיסי נכס (ארנונה) או מס הכנסה.
זה תוהו ובוהו שרשויות המדינה לא יכולות להרשות לעצמן שיקרה.
&nbsp
המצב כרגע הוא גרוע, אבל טומן בחובו גם הזדמנויות להרבה אחרים.
מי שעבד כבריסטה במוקה ג'ו ואיבד את עבודתו, יכול למצוא אינסוף הצעות עבודה בסופרמרקט המקומי או ברשתות כמו קוסטקו וטרגט שמשוועות לעובדים.
אני גם די בטוח שאינסטקרט ואמזון מחפשות בנרות אנשים שיעשו משלוחים של מוצרי מזון.
גם שרוצה להיות קצת יותר עצמאי, יכול להציע את שירותיו באופן עצמאי דרך פייסבוק/ נקסטדור או פליירים בדואר.
למעשה, נתקלתי באדם שפירסם את עצמו בהמון קבוצות באזור המפרץ וטען שהוא מוכן לעשות מטלות/שליחויות תמורת סכום סמלי שמתחיל מ 50$. בין רשימת המטלות שהבחור ציין היו קניות בסופר, ללכת לבנק וכ'ו.
מיותר לציין שתוך מספר שעות הבחור מילא את לוח הזמנים שלו לשלושת השבועות הקרובים. אז הנה דוגמאות למי שרוצה לשרוד כלכלית את התקופה הקרובה.
&nbsp
כמובן שיש המון כאלה שעדיין עובדים מהבית ולא נפגעו כלכלית. בין אלה תוכל למצוא מתכנתים, אנשי שירות לקוחות, אנשי פיננסים וכ'ו.
&nbsp
יש ענפים שקיבלו מכה קשה: דוגמא תהיה מסעדות, למרות שהרבה מהן שינו אסטרטגיה ומציעות כרגע משלוחים.
&nbsp
וכמובן שיש ענפים שקיבלו מכה אנושה: כל מה שקשור בתיירות: מלונות, חברות תעופה וכ'ו.
&nbsp
אני רואה המון אנשים שקיבלו מכה בעקבות המצב, אבל מצד שני, אני נתקל בהרבה אנשים שמנצלים את המצב. העובדה היא שכיום יש הרבה יותר אנשים עם כסף זמין שמחכים להזדמנויות.
&nbsp
הפחד שלי הוא שאנשים יהפכו לאנרכיסטים. אם יש דבר שאני מצטער עליו הוא שלא הוצאתי רשיון לאקדח לפני שהחל המצב.
בימים רגילים אני נגד החזקת אקדח בבית שלי. יש לי שני ילדים קטנים ואני לא חושב שצריך אקדח בבית. אבל כרגע לא מדובר בימים רגילים ויש לי שני ילדים קטנים בבית.
&nbsp
&nbsp

randomwinds

New member
תסמונת סטוקהולם

אנחנו נמצאים בעין הסערה ומקבלים את הרושם שהעולם אוטוטו מתמוטט ואם זה ימשיך כך כמה חדשים אנשים יבזזו וישתוללו כי זה מה שעושים כשרעבים ואין כסף לאוכל ואנה אנו באים

השבדים לא סגרו את הכלכלה. גם בשוויץ העניינים רגועים יחסית. המספרים בשתי המדינות האלה גרועים בהשוואה לישראל וצ'כיה שהיתה הראשונה להטיל מגבלות חמורות על תנועה.

מצד שני המצב בשבדיה טוב הרבה יותר ממסצ'וסטס שעצרה את הכלכלה והשביתה את מטה לחמם של מיליונים (אבל לא עצרה את הטיסות לניו יורק ופלורידה).

נראה לי שיש הבנה שסגר הוא לא באמת הפתרון ובטח לא לטווח ארוך. יש דרך ביניים בין לא לעשות כלום לבין לאזוק כל תושב לאסלה שבחדר השרותים שבביתו

אני מסיק מכל זה שהמצב יתחיל להשתנות במהלך החודש הבא. תמתין קמעה עם האקדוח, במיוחד אם יש לך שני ילדים קטנים בבית...

iris mom of two

New member
אם תסתכל על המצב במסצ'וסטס

הוא גרוע במיוחד לאנשים במוסדות. 40% מהחולים הם תושבים או עובדים במוסדות. זה אחוז עצום!

randomwinds

New member
ועכשיו זה 46%

נכון ל14 לאפריל 444 מ957 מהנפטרים ו 3,907 מאובחנים בקרב עובדים ודיירים במוסדות, מתוך 28,163. מספר המתים היומי מכפיל את עצמו כל 10 ימים. מספר המתים הכללי מוכפל כל 5 ימים

בהינתן במספרים המזעזעים ממסצ'וסטס יש מקום לתהות על התנהלות הממשל של המדינה. אני מנחש שמאות הנפטרים ב long-term care facilities לא קיבלו את הוירוס בגלל שהיתקהלו במסעדות או בתי עסק.

זה לא שצ'ארלי ביקר הוא אדם רע - הוא מלא כוונות טובות אבל הוא הצעיד את המדינה לגהנום. מה הטעם בהרס הכלכלה המקומית כבר כמעט חודש אם התוצאות הן כאלה עלובות. זה טוב שהוא דואג לעוד מאהלים עם אלפי מיטות לסערה שמגיעה אבל מצד שני כשבהרבה מדינות מדברים על אסטרטגית יציאה, כאן מדברים על כך שהשיא עוד לפנינו

ישראל
המדינה הכי בטוחה בעולם...

מבחינת הקורונה

vinney

Well-known member
ועכשיו לחדשות: טרולים מפיצים שקרים באינטרנט.

CANADA101010

New member
מעניין מי עומד מאחורי הטרול

LOL
הכלכלה הטובה בעולם מעצמת הייטק מחלקת פרורים לתושבים ועצמאים שחודש בלי מכירות הוריד לברכיים.
מעניין מי עומד מאחורי הטרול
יוזמה אישית או שלא????

debby12

New member
מנהל
לדעתי זו תמיד מפלגת שלטון דיקטטורית במקרים כאלה

אצל מינג/מוטקה זו המפלגה הקומוניסטית השלטת בסין לעולם ועד.

ואצל ה-
(הכינוי שבחר לעצמו), זו מחלקת הפרופגנדה של מפלגת מושחתיהו-נדבק לכסא-ולמעון-השרד, יען כי כל הדרכים מובילות לרמלה (והוא עוד עלול להזדקק לארנק שלו אם ייצא משם. אלליי!)

CANADA101010

New member
ככה מייצרים תודעה. על ידי פייק ניוז

המקור שלהם זה הפרסום של החברה הקיקיונית מהונג קונג שנחשף השבוע שיש בו 10 אנשים או משהו כזה
מי שמע על DEEP KNOWLEDGE GROUP עד לפני שבועיים??
<table> <tbody> <tr> <td>

<font><font>אלוף במיל' בן ישראל, שמשמש גם כראש מרכז הסייבר באוניברסיטת תל אביב, מפקפק במקור הנתונים. "בבדיקה קלה באינטרנט מי הוא אותו מכון בהונג קונג </font></font>
<font><font>התגלה לנו שלא מדובר בגורם רשמי, או אוניברסיטה, או מוסד מחקר מוכר", כתב בן ישראל. "מדובר בקרן הון סיכון קטנה וכמעט בלתי ידועה בשם DKV שייסד דמיטרי קמינסקי ויש לה 10 עובדים... האימא של הפייק ניוז".</font></font>
<p><font><font>בשיחה עם ynet, הבהיר בן ישראל כי הוא לא התייחס באופן ספציפי לדברי נתניהו אלא רק לממצאים שפרסמה קרן ההון. לדבריו, "במספר המתים אנחנו במקום לא נחמד. יש פה הגזמה פראית להגיד שאנחנו מהמובילים בעולם. זה תלוי למי אתה רוצה להשוות אותנו. אם אתה משווה רק למדינות אירופה אז אנחנו יוצאים מספר 6. אם אתה מסתכל ביחס לעולם בבדיקות אז אנחנו במקום ה-28"</font></font></p> </td> </tr> </tbody> </table>
<table> <tbody> <tr> <td>
<font><font>כדאי לקרוא על מייד החברה</font></font>
[URL]https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3034300/Russian-oligarch-pledges-1-million-prize-person-live-123.html[/URL]
</td> </tr> </tbody> </table>

xbuffalomen

New member
תלמד לקרוא - יצחק בן ישראל הוא המקור

ואני מניח שהוא "לא פחות" משכיל מהגברת ...

xbuffalomen

New member
הייתי מצפה ממך לקצת אינטליגנציה ולבחון את הארגון בראשו הוא

עומד ...

debby12

New member
מנהל
בפאלו - אל תצפה לאינטליגנציה ממי שקורא לעצמו קונדום....

vinney

Well-known member
וקורות החיים שלה, למי שמתעניין

בוגרת BA מSweet Briar College בשנת 1987.
&nbsp
לא נרשמה שום היסטוריה תעסקותית עד 2017.
&nbsp
מ2017 (עת הצטרפה לחברה הנ"ל) עד עכשיו היא עובדת בו זמנית בסן פרנסיסקו, הונג קונג, סיאטל, סן דייגו, פרנקפורט ולונדון ביותר מ5 חברות שונות. בו זמנית! איזו גאונה.
&nbsp
לינק למתעניינים: https://www.linkedin.com/in/margarettacolangelo/

למעלה