אדם ET בשטיח האדום בגראמי....

nini18

New member
משהו אחד שכן די מצחיק אוותי וזה ...

חחח שBB נוגע בכולן חחחחחחחחחח פשוט נוגע בהן חחחחחחחחחחח חמודדדדדד

מירבי ת

New member
נכון! ואני ראיתי עוד משהו ממש מרגש! ../images/Emo7.gif

כשהם מראיינים את הבלאק-אייד-פיז , רואים את אדם מסתכל על הבחורה ושם לב (כמה פעמים) שהיא ממש לא רגועה , היא פשוט לא ידעה מה לעשות עם עצמה שם , אז אחרי כמה רגעים כאלה (שהוא גם עושה פרצוף כזה עם הגבות של "מה קורה") הוא פשוט השחיל יד וחיבק אותה שוב , ורואים שהוא לחץ אותה אליו והיא נצמדה. כזה חמוד. כ"F רגיש. זו היא שאז הוא סיפר שהביאה לו את כל הכח להופיע בגמר עם החליפת תנין , אז הוא בהחלט החזיר לה. אוי , זה הדברים הקטנים האלה....

nini18

New member
פרגי ../images/Emo23.gif היא מתה עליו חח בכלל הלהקה הזו

אוהבת אותו.

mayarel

New member
כן גם אני אהבתי את איך שהוא חיבוק אותה

איזה חמודי הוא. so pretty wowwwwwwwwwwww whaaaaaaaaat

munmun

New member
כן.. הוא היה ממש חמוד..../images/Emo23.gif

והוא גם ביקש מכולן להסתובב ולהראות את הגב.. והוא נתן מלא מחמאות.. הוא היה פשוט מתוק

munmun

New member
../images/Emo45.gif

גם אני לא כל כך התחברתי לזה שאדם שואל את כולם מה הם לובשים.. הייתי מעדיפה שזה יהיה ההפך..אבל אדם היה ממש חמוד והיה כיף להסתכל עליו
. נקווה שבגראמי הבא הוא כבר יופיע ואותו ישאלו מה הוא לובש..

InbarKiii

New member
כןכןככן, אחרי שראיתי את זה

אני מסכימה איתך, ממש לא לרמה שלו :( אני מרגישה כאילו זה צעד אחורה :(

nini18

New member
וואו אני קצת בשוק חחחחח הרבה שוקים הערב

אבל איך גאגא לא זכתה בכלום
היא נראתה ממש מאוכזבת בסוף כשטיילור על הבמה אחרי שזכתה באלבום השנה.

mayarel

New member
היא זכתה בשני פרסים

אבל לא בקטגוריות החשובות. אין לי מושג איך טיילור סוויפט מעניינת מישהו. לא משעתי הרבה אומנם כי רציתי לראות מי זו ושמעתי קצת והספיק לי לכל החיים. יאק.

מאושרת למצוא מישהיא שחושבת כמוני..טיילור

משעממת מוות..ושתסלח לי קרי גם נמאס ממנה...מה האמריקאים מוצאים בהן???וכל שנה???נו באמת

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קארי לא אכפת לי ממנה לא מקשיבה לה.. טיילור... לא אוהבת את המוזיקה שלה היא פשוט פריטי פייס..ומשעממת

naama59

New member
../images/Emo45.gif

שיא האוברייטד. לא משהו בכלל. (וכולם דוחפים אותה לשירים שלהם, אפילו ג'ון מאייר :( זה אמנם עזר לו קצת למכור את השיר אבל.. למה?) והכי הגיע לגאגא. גם אם אוהבים אותה וגם אם לא, זו הייתה השנה שלה לחלוטין.

nini18

New member
אני לא הכי מכירה אותה אבל היא נראית בחורה

חמודה. והיא נתנה הופעה יפה. אבל באמת אני לא יודעת איך גאגא לא זכתה בכלום. אפילו על ההופעה הכי טובה היא לא זכתה איך????? היא אפילו לא היתה מועמדת. אם יש מישהי שיודעת להופיע זו הרי היא. אבל טאני מאמינה שבגראמי הבא היא תקבל את כל מה שהיא לא קיבלה השנה. הדואט עם אלטון היה סוף הדרךךךךךךך
והיה לי עצוב לראות אותה מבואסת בסוף היא לא חייכה ולא כלום.לא מתאים לה. ד"א לא רשמתי אבל בהתחלה היה קומיקאי שצחק על ההסטריה של הנשיקה של בייבי חחחחחח חמוד.

למעלה