אהבה או כסף ?

מיטללל

New member
אהבה או כסף ?

בגלל שהתעוררתי מוקדם והתחיל לכאוב לי משעמום התחלתי לצפות בטלוויזיה בערוץ 3 בתוכנית כזו בסגנון של "קחי אותי שרון" רק עם גבר. שצריך לבחור בין מלאן בנות. הקאץ' הוא שאחרי שהוא בוחר, הבחורה אותה בחר, צריכה לבחור בינו למליון דולר. הייתם משתתפים בתוכנית כזו ? (אני לא) מה הייתם עושים במקום אותה בחורה ? (הייתי לוקחת את הכסף. זה מליון דולר. ומדובר בתוכנית טלוויזיה מטומטמת ובחור שהכרת תקופה קצרה של זמן) אם היו מציעים לכם מליון דולר (בעולם מקביל, כנראה) כדי לחתוך קשר עם מישהו שאתם אוהבים, הייתם עושים את זה? (אל תגידו ישר לא. זה מליון דולר. וקשרים לרוב נגמרים..) מיטל כבר כמעט שנתיים חיה עם 400 שקל בחודש

ת מ י מ ה

New member
זה פשוט זלזול

זאת המילה היחידה שיכולתי למצוא לביזיון הזה פשוט עושים מאהבה צחוק (ושוב אין לי מילה לתאר את מה שאני מרגישה לכאלה דברים) וזה נורא חבל אני ממש ממש ממש ממש ממש לא הייתי משתתפת בתוכנית כזאת... נראה לי שאני מהמיושנים שמאמינים באהבה...

קטרפי

New member
אזהו ../images/Emo110.gif

כול תוכנית הכרויות שתימצאי בטלוויזה עושה מאהבה צחוק (אולי חוץ מבליינד דייט עם רבקה מיכאלי) כמעט אף פעם לא יוצא מזה כלום, ובגלל זה יש המון הבדל בין זה לבין קשר במציאות תמורת מיליון דולר בחיים לא הייתי מוותר על מישהי שאני יוצא איתה בחיים האמיתיים

../images/Emo73.gifואו תבינו משהו קודם...../images/Emo91.gif

התוכנית הזאת היא תוכנית להיכרות.. 15 נשים בתוך וילה עם גבר 1.. הבנות באו במטרה לצאת עם אהבה והן לא ידעו ואפילו לא טיפה על הכסף ובכלל על העובדה שצריך לבחור בניהם או הבחור או הכסף.. רק במשך הפרקים זה התגלה להם.. אז אל תתנו ביקורת על דברים שאתם לא יודעים!! ורצוי שתראו את העונה השניה.. 15 גברים באותה וילה.. עם ארין הבחורה מהעונה הקודמת (שבחרה בכסף).. נכון שזה רק משחק.. אבל משחק כמו במשחק ברור שהכסף.. מה שקורה בוילה זאת לא אהבה.. זה ס-ט-ו-ץ!!! נקודה

pain is MY love

New member
ת'אמת?....

זאת השאלה הכי קשה שנשאלתי אי פעם.... אני לא רוצה להישמע מניאקית ולהגיד שהייתי בוחרת בכסף... אבל ת'כלס אני לא בן אדם שיותר מדיי מאמין בקשרים ואהבות ואני מודעת לעובדה שקשרים באמת נגמרים לרוב... אבל שוב זה תלוי. אם זה בחור שאני אוהבת בתור חבר שלי ככה לתקופת הנעורים אני חושבת שעדיף כסף. אבל אם זה בעל ומשפחה ומשהו לכל החיים אז אין שאלה בכלל....

white raven

New member
טוב

יותר מדי אהבה אני לא חושב שיש שם.. לעומת זאת תאווה לא חסרה. אין כמו תאוות בצע טובה שהניעה את עלמות החמד המתמודדות על ליבו של עלם החמודות בסדרה, לנסות ולהרשים אותו במגוון גינונים ומשימות, כדי שהנבחרת תוכל לזרוק אותו וללכת לישון על מצע שטרות ירקרקים... ועכשיו ידבר הצד הפגוע שבי: כסף, כמובן שכסף עדיף בהחלט על מישהי שתהיה חביבה כל עוד זה נוח לה ותכסה את זה במסווה של "אהבה"

אמממ ../images/Emo178.gif../images/Emo130.gif

גם אני השכמתי מוקדם... איך קורה שכולם מדרדרים לראות ערוץ 3 בבוקר\צהרי יום שבת... ואכן, אני צופה בתוכנית הזו ברגעים אלו עכשיו (עכשיו איכשהוא האישה שהוא בחר הפכה להיות הבוחרת... פיגור מתמשך) אני לא הייתי משתתפת בתוכנית כזו, אבל אם כן, אז הייתי לוקחת את הכסף.. כי מן הסתם לא יוצא להכיר את החבוב יותר מידי... רק כמה פגישות לבד וכשיושבים עם כולן.. לא נראה לי מספיק. ולא הייתי חותכת קשר עם מישהו שאני אוהבת תמורת מליון דולר... למרות שזה מפתה..
ולמרות שזה אחלה תחליף למשכורת צבאית... מממ... אבל לא.

TheWhiteTigris

New member
בלי לחשוב פעמיים

(אני אומר את זה מנק' מבט גברית שלי) הייתי לוקח את המליון דולר במקום בחורה. כי יש הרבה בחורות שהכסף ממגנט אותן, לא רק זאת שיצאה בתוכנית.
אגב, גם ככה לא הספקתי להכיר אותה כמעט. אז לוותר על מליון דולר בחינם בשבילה?...

בלי הרבה להתלבט - מיליון דולר.

קודם כל אני אומר שלא הייתי משתתף בתוכנית כזאת. דבר נוסף היא צריכה לקחת את הכסף כי חייבים להודות שכמה פגישות מול מצלמות טלויזיה לא בדיוק אומרים שהיא התאהבה בבחור. אישית לא היה לי בעיה לחתוך קשר בעד 7 ספרות. כנראה גם בחורה שאני יוצא איתה ב'חיים האמיתיים'. זאת קללה אצלי...אני אוהב כסף יותר מדי. /: למרות שבתכלס אני לא רואה במיליון דולר סכום כ"כ גדול. בואו נגיד שזה מספר שעוד שווה להתלבט לגביו. אם היו אומרים 10 מיליון לא היה לי כ"כ ספק שאני לוקח את הכסף. ושוב, התוכנית מפגרת. אם הייתי חייב להשתתף בתוכנית כזאת(אותו דבר רק הפוך, בחורה או מיליון) הייתי עושה הכל כדי לנצח ואז לוקח את המיליון. כלומר, מתחיל מנקודת הנחה שאני בא בשביל הכסף.

sweetdreams

New member
אוקיי, אבל שאתה בא אתה לא יודע..

על המיליון.. זה כל הקטע של התוכנית. מתי שהם הגיעו הן לא ידעו על המיליון דולר. ביום השני אמרו להן שמי שתיבחר תזכה גם במיליון דולר. ורק לפני הבחירה הסופית אמרו להן שהן צריכות לבחור. אני חושבת שזו אחלה תוכנית. כמה שהיא מרושעת וזדונית, וממש לא אהבתי את פרק הסיום של העונה הראשונה, היא ממכרת!

כמעט25

New member
חכם ביותר!!!!

דל פיירו? מה קרה? אתה ברוגז?!!? למה אתה לא עונה לי במסרים?!!?!?

ALoN ALoN1

New member
אי אפשר..הם חותמים על חוזה משפטי

שאסור להם להפגש. אם תופסים אותם נפגשים, אז הלכו המיליון דולר איך שהבנתי.. לא טיפשים באמריקה..

K i R i

New member
ברגע שיש להם את הכסף

הם יכולים לעבור לניו זילנד ולחיות בעושר ואושר ביחד

אמממ...

בחיים לא הייתי משתפת בתוכנית כזאת כי נגיד שאני כן מרגישה משהו לבחור הזה.. אני לא אוכל לסבול את זה שהוא יוצא עם עוד איזה 10 בנות באוות זמן.. ועושה איתן מה שהוא עושה איתי.. ואומר להן את אותם הדברים.. ואני לא יודעת מה הייתי בוחרת.. אני חושבת שזה תלוי במצב.. ואיך הייתי מרגישה אליו.. אם הייתי בטוחה ב1000 אחוז שאני אוהבת אותו הייתי מוותרת על הכסף.. אבל אם לא הייתי בטוחה לגמרי הייתי לוקחת את המיליון דולר.. ובמציאות אני לא הייתי מוותרת על מישהו שאי אוהבת תמורת מיליון דולר..

כמעט25

New member
בהחלט הייתי משתתפת

ואם הבחור לא מוצא חן בעיני הולכת על המיליון דולר, מה יכול להיות? אבל אם הוא כן מוצא חן בעיני...מיליון דולר אפשר להשיג בדרכים אחרות אבל אהבת אמת יש רק פעם אחת..אז לעזאזל עם המיליון דולר

לא עושה צחוק מאהבה מה נסגר איתכם

זה מראה לציבור מה אותם אנשים היו רוצים בהתחלה אומרים להם שאם הם יזכו בו הם יזכו גם במליון דולר ובסוף הם צריכים לבחור זה מגניב לא פיספסתי אפילו פרק אחד... תוכנית ראליטי טובה כמו תמיד ערוץ 3 לא מאכז אף פעם

Tu Lus

New member
את צודקת אבל לא

אם אני מרגישה משהו ומאוהבת אני לעולם לא אקח כסף במקום בן אדם לעולם פשוט אני כזו לא משנה מה תציאי לי אני יאמר שלא אבל אם אני לא אוהבת אותו ברור שכן כאילו דה!

daimond10

New member
מהההה זההה גנבת לי מהבלוג???

אני כתבתי
על זה בבלוג שלי לא פייר שאותך מפרסמים ואותי לא חחח לא נורא לא נורא אני חולה על התוכנית הזאת זה די גאוני כי המפיקים עושים שם הכל כדי שכל המשתתפים יצאו בלי כסף ובלי אהבה כדי להראות ששקרים ומזימות מובלים אותכם לידיים ריקות...

למעלה