אהבה או כסף ?

מיטללל

New member
לא נכנסתי לבלוג שלך ולא "גנבתי"

סתם לאחר צפייה בתוכנית חשבתי על הקושיה

daimond10

New member
הכל בצחוק ../images/Emo8.gif

סתם התבאסתי שאת שלך פירסמו ואת שלי לא ... זהבטח בגלל שאני שחור :p תמיד דופקים את השחורים

MTV100

New member
אני רואה את התוכנית כולם יום ו...

מחר הולך להיות פרק שחבל על הזמן .. רוב יחזור, מישהו יפרוש ! אני מחכה למחר !

MTV100

New member
קודם כול אני בן, והראו מה יהיה בפרק

הבא ... זה שישפרוש, יפרוש בשביל כסף וארין בניפוי תגיד לו שהיא תשמח שישאר והוא יגיד לה שהוא מצטער אבל הוא לא רוצה כי הביאו לו כסף לעזוב ומי שיצטרף במקומו יהיה רוב ... חבל על הזמן איזה מתח !

ראיתי את העונה הזאת בסטאר וורלד

וצ'אד יזכה, והוא יבחר בארין ולא בכסף... ובגלל שצ'אד בחר בארין, היא זוכה ב2 מיליון דולר, והיא תתן לצ'אד חצי מיליון דולר בגלל שהיא אמרה שהוא בנאדם מקסים וטוב.. וככה הם ימשיכו את הקשר שלהם.. אגב, יש גם אהבה או כסף 3 ו-4..

איזה צ'אד?? יש 2!!

תגידי לי איזה צ'אד פלייייייייז

dandara

New member
אז ככה!!

שבסוף אמרו לגבר שזה על מיליון דולר ואמרו לשני בנות האחרונות שנישארו אמרו להם עם הוא בוחר בכם ואתם בוחרות באהבה אתם תהיו ביחד עם מיליון דולר עם תבחרו בכסף אז תילכו לבד עם הכסף הביתה.. והסידרה הזאת ניגמרה כאילו עכשיו יש 2 שהבחרוה שבחרה את הכסף מהתוכנית השניה אמרו לה עם את מצליחה שגבר יבחר בך (באהבה) בסוף אז את מקבלת 2 מיליון והוא גם מקבל מיליון.

SUNSHINE88

New member
במקרה של התוכנית הראשונה

הייתי בוחר בבחור... כי הוא עו"ד והוא מבוסס ויש לו מספיק כסף וחוץ מזה זה היה ברור שהן יקבלו את הכסף לא? כאילו זה היה כל כך צפוי..

אני הייתי משתתפת בזה.. אבל......

הייתי מעדיפה להשתתף באהבה או כסף 2 [שזה בעצם עם בחורה ו15 בנים].. בשביל החוויה העצומה והמעניינת הזאת.. במה הייתי בוחרת- אין לי מושג.. זה תלוי באותו האדם ששם..

למעלה