אהבה או כסף ?

ממ..

אני אשמור את התמונות שלי ל15 בנים ההם.. אתה עוד תראה אותי באהבה או כסף 5.. תבוא תשתתף שם.. נבחר בך..

twigy

New member
לא לא עזבי

שימי כאן, זה מנהג כאן - ככה מקבלים בנות חדשות לפורום הזה.

חחחח

חחחח אני רואה כל יום את התוכנית הזאת ואת כתבת על העונה הראשונה כבר זכתה אישה בשם ארלין או משו כזה ועכשיו אמרו לה עם היא רוצה לקבל את המיליון דולר או לשחק במקום רוב בעונה הראשונה הגבר והיא מקבלת בסוף 2 מיליון שקל אמ היא תצליח לשכנע את הגבר שתבחר בו לוותר על הכסף חחחחחחחחחח

אלהים ישמור!!!

זאת פאקינג תוכנית טלויזיה מסריחה. ממילא הם אמריקאים אז הכל שם מבויים וכבר חצי שנה לפני הפרומו הראשון של התוכניות ידעו מי הולך לנצח ומה הולך לקרות. עכשיו... מאז שהתחיל השירשור הזה נכנסו באופן פלאי כמה וכמה אנשים חדשים לפורום. לא שאני נגד הכנסת עוד ניקים למניין האוכלוסיה פה אבל - מה זה זה?! לא אומרים שלום..אף אחד לא מכיר אותם..רק כותבים פה בשירשור הזה. שלא מדבר על זה שלחלקם ניקים הזויים או הם עצמם הזויים(כרטיס אישי). בקיצור - פוף. ליאור. שחושב שזה ממש מגניב שללאון ולבאסים יש התמדה כזאת בקשר לשורה הזאת מתחת לשם שלהם למטה בסוף כל הודעה. כל הכבוד. ישר כוח.

זכוכיות

New member
ממ..

בתוכנית כזו [או בכל אחת אחרת] לא הייתי משתתפת בין כה. נניח והייתי משתתפת, לא חושבת שאפשר להתאהב בצורה כזאת מול המצלמות אז.. מי יודע. אבל כרגע, גם תמורת 100 מיליון דולר לא הייתי מנתקת קשר עם בן הזוג שלי.

אבל תחשבי על זה...

אם הייתי נותן לך 100 מיליון דולר בשביל שתעזבי את הבחור ולא תראי אותו יותר לעולם. אפילו לדבר איתו לא תוכלי יותר. אוקיי? זה ההסכם. לא הייתי לוקחת את הכסף. סבבה, אני מבין למה. חייב להגיד שזה מאוד אצילי או משהו כזה. מצד שני זאת הטעות הכלכלית הכי גדולה שתעשי בחייך. את יודעת מה את יכולה לעשות עם 100 מיליון דולר?? את יכולה לחיות חיים מדהימים. לראות עולם. לקנות בית איפה שתרצי. לחיות בלי חשבון. לעבוד רק אם את רוצה. להגשים חלומות, ולא רק לבד אלא לקחת את מי שבא לך כולל בחורים חדשים שיכנסו לחייך. מעבר לזה - את יכולה לדאוג לזה שלילדים שלך יהיה את החינוך הכי טוב שאפשר לקנות. וילדים שלהם גם. וגם הם יחיו חיים מדהימים ויראו עולם שזה משהו שלא כולם זוכים לו. לא אמרתי שאני הורג את הבחור תמורת 100 מיליון. רק לנתק איתו קשר. תקראי לי חמור אבל אני לא הייתי מתבלבל.

זכוכיות

New member
לא אצילי בכלל,

אם לא היה לי אותו, והיה לי 100 מיליון דולר, בטח הייתי קונה אותו. סתם נו, ברצינות, בלי שום התחסדות, מתוך חשיבה קרה ואינטרסנטית לחלוטין, לא יכולה לקום בבוקר בלעדיו. יא אללה איזה תלותית קיטשית מעפנה יצאתי.

פשוט הכסף לא חשוב לך כ"כ.

בסולם העדיפויות שלך הוא עומד מעל כל סכום. אושר בא לפני כסף. אישית אני לא שם בצורה חלקה אושר לפני כסף. אבל אני נותן יותר משקל לאושר. כמו שהבנת משני המשפטים האחרונים באיזשהו שלב יגיע סכום כזה שיעבור את האושר הריגעי וזמני ויתחיל לדבר איתי במספרים. אני לא יכול לחשוב על הרבה דברים בעולם שלא הייתי נותן תמורת 100 מיליון דולר. ולא כי אני רוצה וילה, מכוניות מפוארות או לא לעבוד יותר כל החיים. אני רוצה את הכסף כדי לדאוג למשפחה שתהיה לי ולילדים שיהיו לי. אני רוצה שיהיו להם חיים בלי דאגות ואני מוכן להקריב כמעט הכל בשביל זה. סבבה, אנשים יכולים להגיד שאני בן אדם חומרי. אוקיי. אני גם מוכן להגיד חד וחלק שאני אוהב כסף. אבל מעבר לזה אני מאמין בצורה קרה מאוד שכמעט לכל דבר יש מחיר.

ניטו

New member
רוב

אבל ארין תשאיר את רוב עד הסוף כדי שישאר הוא וצ'אד או שהיא תדיח אותו עוד לפני? צאד זה האיש שהולך עם הכובע הפוך כזה?

דעתי :)

זאת תוכנית שבבסיסה מטומטמת! איך מתוך 15 אנשים, שהבמאים או העורכים של התוכנית בחרו, תמצא את אהבת חייך??? מה הסיכויים שדווקא ביניהם תמצא ?? אני אישית הייתי הולכת לתוכנית, לא כדי למצוא אהבה (שגם ככה התייאשתי ממנה בחיים האמיתיים מה שדי בטוח שאני לא אמצא אותה בין 15 אנשים שנבחרו כמעניינים עי אנשים שלא מכירים אותי) אלא כדי להנות וכמובן לקחת את המיליון דול!!! אם כרגע הייתי מוצאת את אהבת חיי (מה הסיכויים ?!?) אז סביר להניח שלא הייתי לוקחת את המיליון דולר כי אני מחפשת קשות אחרי משהו שיהיה מושלם אז כשאני אמצא את זה אני לא אוותר על זה! וגם אני חיה על 400 שח ובטוח שמיליוןן דולר לא יזיקו לי !

למעלה