אהבה ווירטואלית...

Zoharrr

New member
אהבה ווירטואלית...

אני בדילמה!!! הכרתי מישהו ממש חמוד באינטרנט ואנחנו מדברים יחסית קצת זמן(חודש אולי...) אבל אני מרגישה ממש בנוח איתו וממש נהנית לדבר איתו.הוא גם מיוחד כזה...לא ייצא לדבר עם אחד כזה עדיין... סיפרתי לו איך אני נראית ושלחתי תמונה הוא לעומת זאת סיפר ולא שלח שנינו יודעים איך הצד השני נראה ואני אישית לא אהבתי(הוא שמן ואני לא בדיוק נמשכים לאנשים שהם לא אנורקטים....)... הוא יודע שאני לא חושבת שיצא משהו יותר מידידות והציע שניפגש... אני ממש רוצה ללכת לראות אותו כי יש לו אופי ממש נפלא ומסקרן אותי איך הוא באמת אבל.... אני לא אחת שנפגשת אם אנשים מהאינטרנט(חוץ מפגשי פורומים) האמת היא שאפעם לא נפגשתי עם מישהו לבד רק שנינו.... הוא בן 21 ואני 15 האם משהו באמת לא בסדר עם זה שזה אפילו לא מציק לו קצת??? וגם אני לא יודעת אם זה בסדר באמת לפגוש מישהו מהאינטרנט סתם כך... קבענו להיפגש במקום ציבורי אבל עדיין אני בלחץ.... תעזרו לי!!!

בשלולית

New member
זוהר!!!!!! אני לא מרשה לך ללכת לבד!

שמעת אותי???? חסר לך שאת הולכת לפגוש אותו לבד! את בת 15! אין לו מה לחפש בילדה וכן אני קוראת לך ילדה (!!) בת 15!!! ואם את אומרת שהוא בכלל לא אמר שזה מפריע לו אז אני מבקשת ממך! זה שהוא לא שלח לך תמונה אומר שהוא יכול להיות גם איזה מחבל מתחזה או משהו כזה... והיו דברים מעולם! אומנם אני נפגשתי עם לא פחות מ10 או 15 אנשים מהאינטרנט... כן פוווול... אבל וידאתי את הכל לפני זה... אם זה כל כך חשוב לך להיפגש איתו אז קודם כל תדברו בטלפון קצת שתשמעי את הקול שלו... אולי זה גם ידחה אותך ולא תרצי לדבר איתו יותר... (זה קרה לי ) אולי תשמעי איזה מבטא מוזר.. מה את יודעת? אני מבקשת ממך! אל תלכי לבד! זה מסוכן! ואני בטוחה שהרבה אנשים פה... כמוני... דואגים לך ויסכימו איתי שזה נורא מסוכן! ושוב... אני מדברת מתוך ניסיון... וניסיון רחב בזה.. נפגשתי עם מלא אנשים... ונזהרתי... ואני אומרת לך שזה נורא מסוכן.. וכמובן שהכל פה מאהבה

MAX D

New member
לא לבד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיהיה עוד ידיד/קרוב/מכר באיזור שיראה שהכול בסדר

king kazabubu

New member
את החברה הנוכחית

שלי הכרתי דרך האינטרנט ואני חייב להגיד שזה עובד בצורה מדהימה למרות הקשיים. ויש קשיים. בקשר אלייך, אם את סומכת עליו לכי על זה... אם משהו לא נראה לך אז אל תפגשי איתו. אל תפסלי אותו בגלל תיאור שהוא נתן לך...

בשלולית

New member
אני חייבת להבהיר משהו אחד..

התגובה שלי - היא לא בכולה אומרת שאל תיפגשי איתו! כי גם לי היו קשרים מהאינטרנט היה לי חבר אחד מהאינטרנט למשך חודשיים ועוד אחד ששידכו בינינו דרך האינטרנט... ואורן.. שהממ אני לא מחשיבה אותו כאחד שהכרתי באינטרנט. אבל אינטרנט זה באמת אחלה מקום כך שאני לא אומרת לך לא... פשוט 21 - 15 - לא נותן תמונה ------ חשוד! אל תלכי לבד....

king kazabubu

New member
אם הם נפגשים במקום ציבורי

והיא דואגת שאוספים אותה באופן אישי, אז לדעתי זה בסדר. למרות שהפרש של שש שנים בתקופת הגיל הזו מאוד משמעותית.

dafnaaa

New member
בקשר ללפגוש את הבחור...

קודם כל, להיפגש עם אנשים מהאינטרנט זה לא נורא, אני אישית עשיתי את זה 4 פעמים ו4 הפעמים התלבשו די טוב עליי בסופו של דבר... אחד היה החבר שלי במשך שנה וחצי, שניים ידידים והנוכחי שלי גם מהאינטרנט (מתפוז ד"א) אבל יש גורם אחד, הפרש הגילאים. את חייבת להודות שזה הבדל די גדול... ובגלל שאת רק בת 15 אני ממליצה לך ללכת עם מלווה כלשהו, אם תראי שהוא בסדר המלווה הזה יילך או תלך אחרי כמה זמן ותראי מה יקרה. בהצלחה!

HyPeR SoNiC

New member
אני מסכים עם הדס

יוצא לי להיפגש הרבה עם אנשים מהאינטרנט, וזה ממש אחלה! אבל אני נזהר תמיד! אל תיפגשי בלי תמונה, בלי שדיברתם קצת בטלפון, ובלי שאת סומכת עליו ב-100 אחוז! אם את באמת רוצה להיפגש איתו, למרות כל מה שאמרנו, אז באמת, לפחות אל תבואי לבד......

אגמי

New member
אין מצב להכיר מישהו מהאינטרנט ב100%

אני באמת לא חושבת שיש מצב להכיר בנאדם מהאינטרנט ב100%!!! לדעתי, ברור שלא ללכת. אני בכלל נגד האפשרות של להיפגש עם אנשים מהאינטרנט. זה מאוד מסוכן ומפחיד... גם את מחליטה ללכת למרות זאת,בוודאי שלא לבד ורק עם חברה. אפילו שאתם במקום ציבורי. תשמרי על עצמך!

זכוכיות

New member
את החבר שלי הכרתי באינטרנט

דיברנו במשך כמעט שנתיים לפני שבכלל נפגשנו לפני שנה. מאז שנפגשנו הבנתי בעיקר כמה שכן הכרתי אותו דרך האינטרנט, במאה אחוז, בחור נפלא, מצחיק, שנון, ביישן, מקסים ואוהב. יש תקדימים, מסתבר.

לא ללכת לבד!!! שמעת אותי?!?

הבן אדם הזה הוא מהאינטרנט ואין לדעת איך הוא במציאות! יכול להיות מצב שהוא יפגע בך לא פעם ולא פעמים קראו מקרים כאלה. גם אני מכירה מלא מלא דרך האינטרנט והם רוצים להפגש, כזכור אני בת 22 בקרוב אבל גם אני לא מעוניינת להפגש כי זה לא לעיניין!!! מעדיפה להכיר אותם דרך המחשב וזהו! אז תזהרי ותפקחי ת'עיניים שלך

glowingoak

New member
הוא רוצה אותך למשהו מעבר לידידות?

אם כן אז באמת יש משהו לא בסדר בזה שלא איכפת לו מהפרש הגילאים. אני אישית לא הייתי בוטחת בו. ואם את באמת חייבת להפגש איתו, אז לכי עם כמה חברים ושהוא יפגוש את כולכם ביחד- במילא לא תהיו יותר מידידים...

זכוכיות

New member
אל תגזימי

לפעמים כל כך מתחברים ונקשרים אל מישהו שאין סיבה לא להוציא את זה מחוץ לגבולות הוירטואלים. לא פעם אחת ולא פעמיים נפגשתי עם חברי רשת, אנשים שבאמת לא היתה להם סיבה לשקר לי, מעולם מטרת הפגישה לא היתה רומנטית אלה ניסיון להעלות את הקשר רמה. אני לא עוצמת עיניים, ברור שקרו מקרים ושיש צורך להיות זהירים, מאוד זהירים, לבדוק את השטח, להכיר יותר לעומק, לפעמים אפילו פרטים יבשים נותנים תחושה בטוחה יותר, ורק אז להיפגש, עדיף במקום ציבורי וביום, ואולי גם עם איזו חברה שתשקיף מרחוק שהכל בסדר, בכל זאת, כי מדובר בילדה.

תגידי את נורמאלית..................

הוא בן 21 ואת בת 15 זה נשמע כמו איזה סוטה או משהו הוא פדופיל כנראה שלא תעיזי להפגש איתו ויותר מזה תנקי קשר ההורים שלך יודעים מזה..... תרדי מזה ומהר מהר

תגובה

היי.. תקשיבי.. אם את רוצה להיפגש איתו אז תיפגשי איתו במקום ציבורי ותלכי עם חברה ותבקשי ממנו שיביא חבר.. את זוכרת מה רשום בעיתונים? אף פעם אל תבטחי במישהו מאחורי המסך, יכול להיות שהוא מחבל, סוטה או אפילו בן יותר מ 21 יש לי נסיון בזה.. ביי ביי ומקווה שעזרתי נטלי

חשוב שתקראי

חשוב שתביני את הראש של הבחור שאני אכנס לראשו לרגע, יש לי המון שעות מפגש עם בחורות דרך צאטים וכדו'. גבר בא לפגיעה מתוך מחשבה ראשונית של - יצא או לא יצא זיון ממנה.בד"כ משנים את הגיל לפי גיל הבחורה ואם תבדקי טוב תראי שהוא מעל 21. חשוב לדבר טלפונית כמה שיחות טובות לפני המפגש. אם תפגשו, תפגשו בעיר שלך במקום ! שמוכר לך טוב ! רק לאור יום ! ואל תתפתי לכת איתו למקומות מגניבים שהוא מציע, אם הוא יראה לך תמיד תוכלו ללכת למקומות "מעניינים יותר " . ו... תעשי חיים נ.ב. אולי הוא סתם בחור נחמד, לא חסר סוטים בכל מקום בחיים,

רק קראתי את הכותרת וזה

הזכיר לי משהו שאני עד היום מצטערת עליו: הכרתי מישהו מהאינטרנט, שיקרתי לכל האנשים שמכירים אותי שאני נוסעת למרכז הארץ אבל בעצם נסעתי לצפון ועוד לבד רק כדי לפגוש אותו
עכשיו שאני מסתכלת על זה בדיעבד, אני לא מבינה איך יכלתי לעשות דבר כזה כי לא הכרתי אותו והוא יכול היה לעשות לי דברים שאני בכלל לא רוצה לדבר עליהם. חוץ מזה היה בנינו הפירש דיי רציני מבחינת הגילים, אני ההייתי בת 14 והוא כולה בן 20 וזה היה ניראה לי לגיטימי ובסדר. אבל היום אני מבינה שזה לא בסדר. מה שמנחם אותי, זה שהבן אדם היה עוד איך שהו שפוי והוא לא עשה לי כלום כי באמת היו לו כל כך הרבה הזדמניות: א. באתי לבדי עד אליו. ב. אף אחד לא ידע באמת איפה אני (כי ברחתי). ג. לא הכרתי בכלל אבל בכלל את העיר שבו הוא גר (הייתי שם רק פעם אחת כאשר ניפגשתי איתו וזה הספיק לי להיות שם לכל החיים). ועוד הרבה אפשרויות והזדמניות שבהם הוא יכל לעשות לי משהו. הכתם שנישאר לי מכל הסיפור הזה הוא: חוסר האמון של הורי. ועוד דבר נוסף, אבי כמעט קיבל התקף לב בגללי, בגלל שלא יצרתי איתם קשר במשך 7 שעות רצוף. הפלאפון היה איתי אבל ברגע שהיה מצלצל מישהו/מישהי מוכר ההייתי ממציאה תירוצים שאני בכלל מסתובבת בעיר שלי עם ידיד שלי, או שפשוט ההייתי מתנתקת וסוגרת את הפלאפון לזמן מסוים. הורי לא ידעו ששיקרתי להם שבעצם נסעתי למקום אחר לגמרה - לצפון. אבל עדיין חוסר האמון שלהם נישאר להם מאז, יש להם טראומה וגם לי יש תראומה. ועצם העובדה שכמעט גמרתי לאבי התקף לב היא בלתי ניסלחת - זאת אומרת עברו מאז שזה קרה שנתיים וחצי ועד עכשיו אני לא סולחת לעצמי על מה שעשיתי כי זה היה פשוט טעות מה הרגע הראשון שהכרתי אותו בכלל. בקיצור ולעניין: א. אם את רוצה תיפגשי איתו, אך ורק עם חברה!!!!!!!! ב. אל תברחי מהבית ותשקרי לאנשים שאת הכי אוהבת, למרות שזה ניראה לך כדרך האפשרית היחידה כדי להיפגש איתו, אל תעשי את זה!!!!!!! ואם תעשי את זה את לא תסלחי לעצמך. ג. את קטינה הוא מבוגר זה לא הולך ביחד. את עוד תמימה מידיי. הכוונות שלו שונות משלך. זה לא קשר בריא, אז בכלל לא כדי לך להיכנס לזה. אלא אם כן את לא רוצה להיות בתולה בגיל 14 בחירה שלך - למרות שאני אומרת לך שבעתיד את תצטערי על כל דבר שהיה לך קשור איתו. ד. את רוצה להיות איתו בקשר בכל זאת? תהיי בוגרת ותהיי איתו בקשר רק על ידיד התכתביות ולא תהפכי את זה למציאות, כי ברגע שזה יהפוך למציאות זה לא אהיה טוב בכלל מהרבה מאוד סיבות. מקווה שתקחי כל מה שכתבתי לך לצומת ליבך. ואל תעשי שטיות, את עוד תצטערי על זה, ואם כבר החלטת ללכת על זה אז תזהרי כמה שיותר אבל כמה שיותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה אתם משגעים אותה....

ואם היא תפגש איתו אם חברה שלה שתהיה גם בת 15 אם יהיה משהו מה היא תעזור החברה שנהם בסוף בסכנה חברה 15 זה ילדההה דיי לתת עצות מפגרות

למעלה