אהבה ווירטואלית...

עוד דבר לגבי מה שכתבתי

אני לא ממש מאמינה שכתבתי את זה פה בפורום, כי אחרי הכל זה דבר אישי שלי שרק מעטים יודעים את האמת מאחורי הסיפור הזה אבל בכל זאת החלטתי לכתוב אותו פה בפורום בגלל הודעתך. ולמה כתבתי? כי לפחות ככה אנשים לא יעשו את הטעיות שאני עשיתי. וזה באמת הטעות הכי אבל הכי גדולה בחיים שלי, שלמרות שעברו שנתיים וחצי אני עדיין לא סולחת לעצמי, ולפעמים שאני ניזכרת באותו יום שכל הסיפור הזה קרה אני מתביישת בעצמי ממש ככה. לכן אני לא נוגעת לדבר על הסיפור הזה כי הוא לקוח מחיי האישיים והפרטיים.

k o f i k o

New member
הוא פדופיל? יש לי מישהי בת 6 להכיר

הוא פדופיל? יש לי מישהי בת 6 להכיר לו

זוהר תחשבי קצת..

1)הבן אדם אומר שהוא בן 21 נו אז... זה אומר שהוא באמת בן 21 יכול להיות שהוא בן 50 ראית תמונה שלו שיכולה להוכיח אחרת לא!!! שמעת את הקול שלו לא!!! כמה זמן דיברת באינטרנט רק חודש זה כל כך קצת זמן הבן אדם בן 21 הפרש בגילים לא מפריע לו זה מוזר אבל יותר מוזר שזה לא מפריע לך !!! בגילאים כאלה ההפרש כל כך משמעותי כל אחד רואה את העולם בצורה שונה כל אחד רוצה בקשר שלו דברים אחרים הבן אדם לא בשבילך אם את כל כך רוצה לפגוש אותו תידרשי תמונה תכירי אותו קצת יותר לעומק (חודש זה כלום) זמן תשוחחי איתו בטלפון תגלי מי הוא ומה הוא בדיוק שלא יהיו לך הפתעות אם וכאשר תיפגשי איתו וחוץ מזה אל תלכי לפגוש אותו לבד שיהיה מישהו בסביבה שלכם אל תעלי איתו לבד לאוטו זו בכל אופן העצה שלי לאב יו פיפל

MOLDOVA

New member
יש את הבלוג טיוי היום אפשר לראות

לפני שנפגשים וזה פצצה

שגית אל

New member
אין מצלמות? קחי עצה לחיים!!

קודם כל עם כל ההתלהבות של גיל הנעורים תני לזמן לעשות את שלו הוא לא היחיד עליי אדמות פער הגילאים צריך להוות בעיה אם הוא "מתעסק"איתך זה מסבך אותו..כי את עדיין קטינה זה צריך להדליק אצלו נורה אדומה ...לא?? ויש מצלמות אינטרנט זאת הדרך הכי בטוחה לראות מי בצד השני אבל אם הייתי במקומך לא הייתי הולכת לבד וגם לא יחד עם עוד משהו תתיעצי עם ההורים פוחדת חוששת אז זה אומר שאת מספיק חכמה בכדיי להבין מה תהיה תגובתם ודעתם אל תלכי יקירתי אני מחזיקה ממך כי אם ראית לנכון להתייעץ ולשאול אז התשובה נמצאת אצלך.תעדכני אותנו (אגב התחילה שנת לימודים בטוח שיש מלא חבר'ה צעירים יפים וחכמים בביה"ס תני לזמן לעשות את שלו לא תתאכזבי)

iamyourmate

New member
פגישה מבוקרת

זוהר, פער הגילים וחוסר השיויון באי העברת התמונה עושה לי תחושה לא נעימה. אני הייתי מזמין אותו לפגישה במקום מבוקר - בית, בית קפה כאשר ברקע משהו מוכר חברה, אמא, אחות. אין פסול בהיכרות באינטרנט כמו שאין פסול בהיכרות אקראית עם משהו. בשני המקרים יש להזהר ולהכיר נכון את הצד השני. אז שיהיה בהצלחה והרבה כיף.

Moran the one

New member
מה המצב אנשים?!?! מה קורה זוהר?!?!?

קודם כל.....אנחנו לא ממש ממש מכירים...אז בקיצור לעיניין שמי מורן בת 17 , מת"א...
עכשיו ככה ....לפי דעתי..כבר טוב שיש לכם נושאים משותפים ...יש אנשים שלא שולחים תמונות כי...או שאולי הם מתביישים או ש...הם לא רוצים בגלל בעיות אישיות שאין לי מושג מהם...ואולי בגלל שהם לא יודעים איך!
עכשיו ...אם את ממש אבל ממש נקשרת לאותו בנאדם...אני כן ממליצה
לך להיפגש איתו אבל!!!1 אבל אבל אבל אבל א)את הולכת עם חברה ! ל-א לבד! ב)וששוב תכניסי לך לראש שהמראה החיצוני שלו........לא משהו....למרות שכבר הבנת את זה....ולמה אני אומרת לך?!? רק משום שלא תגידי "אולי הוא שמן אבל חתיך" (לא שאין שמנים חתיכים ,כן? פשוט את אמרת שהם לא הטעם שלך או משהו כזה)ופה ושם ובסוף יבוא לך..
..את מבינה כבר =\ הוקצורררר- ללכת אבל עם חברה בלבד
תגידי לנו איך זה הסתדר בסוף!
ב-
מורן

אתם מפגרת.......

מה את אומרת לה ללכת את רוצה לשמוע על עוד מקרה של פדופיל בעיתון ואם היא תלך אם חברה שלה שבת 15 גם ויקרה משהו מה היא תעזור??????? את שנהם הוא יאנוס אם הוא ירצה לא ללכת אל תקישיב להם הם לא מיבנים מה הם אומרים

זכוכיות

New member
באור יום? במקום מלא אנשים?

דיי עם הפראנויות, לא כל בחור באינטרנט הוא אנס מסוכן, והוא לא יכול לעשות לה כלום במקום הומה אדם, באיזה בית קפה לדוגמא. תנשום עמוק, תירגע.

asiasi1

New member
מסוכןןןןןןןןן ומדאיג

דיברתי עם מישהי והיא תארה את עצמה נדלקתי דברנו פחות משבוע קבענו להיפגש דיברנו בפון בדך אליה היא אמרה לי שהיא בעצם מידה 42 אחרי דקה 44 ועוד דקה 46 כשראיתי אותה ראיתי 50+ אז עכשיו תחליטי לגביו למה לא שלח תמונה---ואגב תמונה אפשר לשלוח "ישנה" בהצלחה

dar feldman

New member
היי זוהר!!

אז קודם כל יש לי ניסיון די גדול בפגישות דרך האינטרנט יצאתי לכמה וכמה כאלה הדבר הראשון שלמדתי זה שאת חייבת לדעת איך נראה הבחור במקרה לשו הוא התוודה שהוא בחור מלא ועל כן לטעמי הוא כבר בחור הגון יחסית כי בחורים רבים משקרים לגביי המראה שלהם. דבר נוסף שאת חייבת לעשו תהוא לדבר איתו בטלפון כי זה הדבר הכי קרוב שיהיה לכם לדעת איך השיחה ביניכם תזרום לפני המפגש פנים אל פנים לעיתים מגלים הרבה על אדם רק משיחה איתו עם הוא טיפוס שתלטן או דברן ,שמח או עצוב וכו' דבר אחרון את חייבת להחליט מראש האם פער הגילאים אינו מהווה מכשול או בעיה בעינייך ובעיני ההורים שלך אני יכול לספר לך שאני כאשר הייתי בן 20 ימאתי עם בחורה בת 15 וההורים שלה מאוד לא אהבו את הקשר כי הם חשבו שכל מה שמעניין אותי זה הסקס ולנצל אותה מה שלא נכון. בקשר למקום המפגש במקרה ותחליטי להיפגש איתו תקבעו להיפגש במקום שמצד אחד תוכלו לדבר ולהכיר אחד את השני טוב פגישה ראשונה ללכת לסרט קולנעו יהיה רעיון רע למשל עדיף מקום שקט יורת אך משום שאת לא מכירה את הבחור כדאי שיהיו אנשים באיזור וכמובן תודיעי לחברה שלך הכי טובה שלך ותבקשי ממנה להתקשר כעבור זמן מה ולברר אם הכל בסדר. חוץ מזה תבואי עם ראש פתוח סמטרה להכיר את הבחור ולא לשפוט מראש בהצלחה מכל הלב.

dar feldman

New member
תהיי אופטימית

אז קודם כל יש לי ניסיון די גדול בפגישות דרך האינטרנט יצאתי לכמה וכמה כאלה הדבר הראשון שלמדתי זה שאת חייבת לדעת איך נראה הבחור במקרה לשו הוא התוודה שהוא בחור מלא ועל כן לטעמי הוא כבר בחור הגון יחסית כי בחורים רבים משקרים לגביי המראה שלהם. דבר נוסף שאת חייבת לעשו תהוא לדבר איתו בטלפון כי זה הדבר הכי קרוב שיהיה לכם לדעת איך השיחה ביניכם תזרום לפני המפגש פנים אל פנים לעיתים מגלים הרבה על אדם רק משיחה איתו עם הוא טיפוס שתלטן או דברן ,שמח או עצוב וכו' דבר אחרון את חייבת להחליט מראש האם פער הגילאים אינו מהווה מכשול או בעיה בעינייך ובעיני ההורים שלך אני יכול לספר לך שאני כאשר הייתי בן 20 ימאתי עם בחורה בת 15 וההורים שלה מאוד לא אהבו את הקשר כי הם חשבו שכל מה שמעניין אותי זה הסקס ולנצל אותה מה שלא נכון. בקשר למקום המפגש במקרה ותחליטי להיפגש איתו תקבעו להיפגש במקום שמצד אחד תוכלו לדבר ולהכיר אחד את השני טוב פגישה ראשונה ללכת לסרט קולנעו יהיה רעיון רע למשל עדיף מקום שקט יורת אך משום שאת לא מכירה את הבחור כדאי שיהיו אנשים באיזור וכמובן תודיעי לחברה שלך הכי טובה שלך ותבקשי ממנה להתקשר כעבור זמן מה ולברר אם הכל בסדר. חוץ מזה תבואי עם ראש פתוח סמטרה להכיר את הבחור ולא לשפוט מראש בהצלחה מכל הלב.

suli63

New member
תגובה לזוהר

לפי דעתי אם עדיין לא ראית תמונה שלו אל תיפגשי איתו זה מסוכן מדיי. אם החלטת בכל זאת לפגוש אותו אז רק עם חברה או במקום הומה אדם. בהצלחה

Ice Vanilla

New member
בואו כולם

נשב בסביבה ליד זוהר ונעשה את עצמנו עסוקים וכך נישמור מהצד עליה . יש פה בואו נגיד 20 איש. זה מספיק לעשות סביבה ציבורית סואנת.

למעלה