אהבה ווירטואלית...

kobi 23

New member
שלא תעזי

מה קרה אין בחורים בגילך או עד גיל 18 שאת יכולה לצאת איתם זה לא ניראה לך קצת סטיה שגבר בן 21 יצא עם בחורה בת 15 ? אם היית בת 18 והוא בן 24 זה נשמע טיפה יותר נורמלי,תזכרי שהוא בן 21 בטח חייל או משהו כזה חרמן מת והוא בטח ירצה רק דבר אחד וממש לא קשר רציני,אני בטוח שגם הוא לא ממש רוצה קשר רציני עם ילדה בת 15 אלא רק להגשים פנטזיה חולנית או משהו...תזהרי ממנו ואל תעשי שטויות תפגשי עם בחורים בגילך

JustSuicide

New member
אנס פדופיל?

אל תחשבי שזה לא קרה. היה גם מקרה אחד שאיזה בחור נפגש עם בחורה ששיקרה לו שהיא מאנגליה (בישראל) והיא הייתה ערביה ורצחו אותו. אל תיפגשי איתו, תיפגשי עם בני גילך.. לגברים מבוגרים יש הרבה שיטות מניפולציה, לא כל כך קשה לשלוט בבחורות צעירות.

joy ה

New member
טוב תקשיבי

מהר אבל מהר להוריד את כל הרעיונות המטופשים האלה שמסתובבים לך בראש על לפגוש מישהו שאת לא מכירה חוץ מכמה שיחות שבהן הוא הביא אותך למצב של כמיהה לראות מי בצד השני(ואני חייב לציין שאם היתה שם בחורה בת 20 לא כל כך נראה לי שהיא היתה אצה לפגוש אותו משמע את ילדה קטנה ואפילו קצת מתלהבת ) בקיצור מה שאני אומר לך זה לכי לך לחפש חברים מהשכבה שלך בביה"ס ולהגיד לו שלום היה נעים בעוד כמה שנים( 5 שנים יהיה סבבה)

Zoharrr

New member
תודה כולם!!!

ניפנפתי אותו..... החלטתי שלא..... תודה לכולם!

למעלה