אהבות ומתנות ב-
אנשים

Liquid Dreams

New member
כן, יש מצבXP

כשחברה שאלה אותי מה זה ++ אז הסברתי שזה דומה לחבול, אבל לא ממשXXDD

chyio

New member
ווא עלע

את חייבת להפסיק לשאול ולעשות סימני שאלה על אייקונים שאנשים עושיםXD

TheImpactBoy

New member
את המופע הזה לא אהבתי כ"כ

הכל היה מבולגן. בDVD של ME יצא כזה טוב.

כמו שאמרתי, אני צריך לראות אותו.

אני בטוח שהוא הרבה יותר טוב מTSF. כי בכל זאת, ME *__*

../images/Emo45.gif אני לא חושב ששרון שרה היום רע בלייב..

אבל באמת פעם זה נראה כאילו היא שרה עם יותר ביטחון.. ובאמת יותר עוצמה. יש הבדל בין the promise מ- ME TOUR לבין אותו שיר בלייב באחת ההופעות שלהם בסיבובים של TSF..=/ אבל עדיין שרון לדעתי היא אחת הסולניות הכי מוכשרות בלייב.

אזירפאל

New member
אם יש משהו שאני מעדיף בהופעות הישנות

זה ההתנהגות של שרון. לא שאני לא אוהב את שרון ב-TSFT (בהופעות של THOE עדיין לא נתקלתי, אבל היא גם בכלל בלי שמלות וכל זה). נגיד, יש הופעה ישנה ממש מהתקופה של אנטר, וגם של דה פרומיס מהדיוידי של ME, ששרון כאילו הרבה יותר מתחברת לשיר, יותר... לא יודע, נותנת הופעה. ב-TSF זה מרגיש כאילו היא הרבה יותר אימהית (עזבו את זה שהיא אמא באמת
). היא כל הזמן מחייכת ועושה את הקטעים עם הידיים כמו בשירים בסגנון "עוף גוזל" (נו, לצדדים כזה
). לא שאני לא אוהב את ההופעות החדשות, אבל בכל זאת בישנות היה איזשהו קסם שאבד.

Ice Queen 7

New member
מהדיוידי?

כן, היא שרה כל כך טוב שם *___* לא כמו בהופעה של TSF שבה בחלק גדול מהשירים היא נשמעת כאילו נגמר לה הקול ונשמעה מוזר X: מעניין אם בטוּר החדש שלהם הם מופיעים עם שירים ישנים יותר, כמו שעשו בTSF TOUR עם כל השירים מMother Earth (ואחד מאנטר
), זה יהיה נחמד ס.ס

אזירפאל

New member
זה בערך הסיוט הכי גדול שלי../images/Emo3.gif

שווית'ין יגיעו להופעה בארץ (מה, מותר לחלום) ופתאום רוב השירים שיהיו בהופעה יהיו בכלל מ-THOE ו-TSF.
שיר אחד מאנטר זה לא טוב. ומה עם the dance וכל אלה?
טוב, אני מניח שזה לא רלוונטי, אבל זה בכל זאת מבאס שבהופעות הבאות (גם בזו שתצא בדיוידי מתישהו) שירים מאנטר ומ-ME יידחקו לפינה בגלל WHYD ודומיו.

הייי בTSF TOUR הם גם שרו שיר מTD!

דווקא אני חושב שהם חייבים להוסיף בסיבוב הופעות החדש שירים מME כי אני בטוח שהם יודעים שזה מה שגרם להם ממש להתפרסםP:

למעלה