אהבות ומתנות ב-
אנשים

אזירפאל

New member
אה נכון, היה את TOH

נו אז מה
זה עדיין לא מספיק. >< אמנם היה ג'ורג' אבל אני מעדיף לראות את ג'ורג' ב-deep within. והחלום שלי זה gatekeeper, pearls of light ו-the dance בהופעה, אבל כנראה שזה לא יקרה.

דווקא בהופעה של TSF

היה גם את אנטר, ודה דאנס. (גם היה את RUTH ו- somewhere אבל זה לא קשור). פשוט הוציאו אותם מהדיוידי

Ice Queen 7

New member
הוציאו את דה דאנס?%&$#$^%*

אמא שלהם ;[ למה ;[ היו מוציאים את פייל או משהו ><

Ice Queen 7

New member
../images/Emo7.gif

מה לחלום? הם יבואו מתישהו ;[ בזמן האחרון אני שומעת יותר ויותר על זמרים/להקות שמגיעים לפה, אז יש סיכוי *__* אפילו שזה יהיה ממש מאכזב להיות בהופעה שרובה THOE, זה לפחות להיות באיזושהי הופעה שלהם.. מצדי ששארון תזמזם לעצמה שעתיים ושאר הלהקה ינגנו שירי ילדים על גיטרות אקוסטיות, העיקר להיות שם X_X (אפילו שמן הסתם יהיה עדיף בהרבה הופעה מלאה בME וזה XD) יו כשכתבתי שהם יבואו לפה התעטשתי, זה אומר שזה אמת או משהו ;; ~פיגור~

אתה שוכח אבל שזה סיבוב ההופעות של THOE..

מן הסתם הם לא ינגנו עכשיו את כל אנטר... אבל הם עדיין משלבים בין ME TSF ו-THOE.. הסיבוב הופעות מיועד לפרסם את האלבום האחרון שלהם וברור שהם ינגנו את השירים ממנו! וכן, גם את WHYD
זה שיר שאחרי הכל, גם אם לא נעים לכולם לחשוב על זה, הם כתבו, וגם מן הסתם אוהבים בעצמם, ולהתבכיין על זה שהם ינגנו אותו בלייב זה ממש טיפשי לדעתי. וחוץ מזה, נייטוויש ב- end of an era ניגנו משהו מאושנבורן או מאנג'לס פול פירסט? אפילו לא אחד (או שאולי אחד במקרה הטוב ואני פשוט לא זוכר..), ובכל זאת אף אחד לא התלונן.. מה שכן, אני די בטוח שאם הם יבואו לארץ (אמן כן יהי רצון מלפניך ה' אלוהינו ה' אחד
) כולנו נשכח מכל התלונות שלנו ורק ניזכר בערב של ההופעה ל-70 שנה הבאות

Ice Queen 7

New member
המשפט האחרון ;;

הופעה שלהם בארץ.. דבר כזה ממש ישאר תקוע בראש שנים *_*

Liquid Dreams

New member
עוד משהו בקשר לWHYD

אני חושבת שהרבה אנשים מגיעים להופעות של אמנים אחרי שהם שומעים את הסינגלים[בלבד] שלהם, אז מה, הם לא ינגנו סינגל בהופעה?><

נכון.

ואני מציע שנחכה לנובמבר להופעה שלהם באיינדהובן
שם נראה באמת מה הם יעשו ואיזה שירים יהיו בסטליסט=]

למעלה