אהה הי, אני חצי חנונית, מותר לי? :)

little moon

New member
אהה הי, אני חצי חנונית, מותר לי? :)

היי לכם, אני בת 21 מקיבוץ בגליל, בשירות לאומי עכשיו. האמת היא שכתבתי פה לפני הרבה זמן ואז כמה חברות שלי שכתבו פה צחקו עלי שאני לא באמת חנונית ואין לי כניסה מורשה לפה
אבל אני כן, פשוט במישורים אחרים... קיצר מה שאני מנסה להגיד זה שנראה ממש נחמד פה, מותר לי להצטרף? כדאי לכם אני עושה אוכל טוב

little moon

New member
טוב אבל אם אתה רוצה בשר תבשל לעצמך

וגם תשים את זה במדף נפרד במקרר, בסדר? חוץ מזה אין בעיה.

אם את יודעת לבשל טוב צמחי

אז אני מוכן לוותר על בשר אני אוכל בשר אם זה טעים (המון סוגי בשר אני לא אוהב. בכלל התרגלתי בחיים שלי לאכול צמחוני) וכי זה קיים (צבא) אז אין לי בעיה

RichardSmith

New member
כלומר חברותיך יותר חנוניות?...

במישורים אחרים? בכל מקרה, ברוכה הבאה.

בטח שמותר.רק תתגמלי אותנו נכון

נניח איזה פסטה או לזניה נהדרת.... את "רק" צמחונית או טבעונית?

little moon

New member
לנרמל אותכם להיות מה? ../images/Emo12.gif

או, יופי, אז כולם מסכימים על אוכל צמחוני. מצויין, מתי אתם באים? כי אתמול עשיתי מוקפץ ונשאר מלא...
אני שלושת-רבעי טבעונית, אפשר להגיד... אני צמחונית, ואלרגית לחלב בקר, זה לא משאיר אותי עם הרבה אופציות. ופה נגמרת ההודעה כי אמרתם שמותר לי רק חצי

sagima

New member
את לא חייבת לכתוב חצאי הודעות

את יכול לכתוב הודעות לסירוגין (הודעה אחת לכתוב והודעה אחת לא), בממוצע זה יצא אותו דבר.

RichardSmith

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo140.gif

מקווה שהאייקונים יצאו בנושא... פשוט להיות בסיס מיושר למרחב...
סתם שטויות מתמטיות. יאללה, אנחנו בדרך!

אתם משוגעים, שתעשה אתכם נורמלים

די עם המתמטיקה והעתודאיות הזאת כל הזמן

RichardSmith

New member
לא כל הזמן...

יש איזה מספר סופי של רגעים בהם אנחנו לא מדברים על מתמטיקה... בהחלט נורא.

שיש להם שפה משלהם

אני משרת עם עתודאים, רוב היחידה שלי זה עתודאים במדעי המחשב בהתחלה זה היה נחמד, אבל כשאומרים דברים שאני לא מבין, זה לא כיף כל כך היו הרבה שיחות פילוסופיות עם עתודאי אחד אבל אז הבנתי שהוא יוצא דופן, ושרוב העתודאים סתם מדברים על מתמטיקה ואני מדבר על עתודאים ריאליים מי שלומד מדעי הדשא זה לא נכלל במה שאמרתי

למעלה