אהה הי, אני חצי חנונית, מותר לי? :)

ואני לא ממדעי הדשא! ואנחנו לא כאלה

נכון, יש לנו הומור שחור פסיכודלי, אבל לא עתודאי התחפש בפורים שעבר ל"תיטא-כובע".

רק במובן הטוב והרומנטי של המילה

אבל אתה זה שהתחיל עם השימוש במושגים מתמטיים בשרשור הזה!

RichardSmith

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

מודה, מודה.

אני מכיר עתודאים במחשבים/מתמטיקה

רק והם תמיד מספרים בדיחות מתמטיקה או מחליפים מילים בביטויים ממתמטיקה ואין מה להתווכח על זה, על זה מדובר

אז אני עתודאית מהנ' חשמל

אכן, בדיחות מתמטיקה מספרים (למה לא מוכרים בפיצוציה גרעיני דירכלה?), אבל לא רק עתודאים, גם אלה שמסתובבים אתם, אפילו שעתודאים הם לא. למשל ההוא שלא הצליח לבטא את שם המשפחה "דלאמבר", ובאופן די עקבי היה משתמש ב"משפט דאמבלדור". P-: מילים בביטויים במתמטיקה אנחנו לא מחליפים, אבל גם אותנו הצחיק משפט היחידות של הגבול, שהיה רשום בעמדת השמירה המוגבהת בבט"ר ניצנים.

מתן4ל

New member
זה רק אני או שההסבר,

לא רק עתודאים מדברים על דריכלה אפילו כשהם אוכלים גרעינים אלא אפילו לא עתודאים שבמקרה הסתובבו איתם עלולים להתחיל להתנהג ככה. לא מראה עד כמה עתודים לא מספרים בדיחות על מתמתיקה...

מה אני מנסה להוכיח

ההתנהגות שSP מכנה "עתודאית", אינה ייחודית לעתודאים (כמו-כן, יש עתודאים שלא מתנהגים כך), ולכן לא צריך לכנות אותה "עתודאיות", כי לא יפה להכליל

מתן4ל

New member
ברוכה הבאה,

אם ההודעה הראשונה שלך היא על מישורים אני חושב שזה מספיק בשביל להתקבל לכאן

little moon

New member
אוי לא, מתמטיקה ../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo190.gif../images/Emo122.gif

תפסיקו את זה מיד, מיד אבל! זה מוציא ממני את הילדה מכיתה ד' שהעבירו אותה לקבוצה של המתקשים! עד היום יש לי סיוטים שלוח כפל ענקי רודף אחרי

מתן4ל

New member
אוקי מפסיקים...

אגב אם זה מעודד אותך אני לא בטוח שהיום אני זוכר את לוח הכפל בע"פ ובכל זאת הולך לי בסדר באוניברסיטה... בכל מקרה את מוזמנת לספר על הדברים החצי חנונים האחרים שאת עושה (שהם לא מתמתיקה) וככה יהיה לנו על מה לדבר...

little moon

New member
שאלה קשה אתה שואל...

כי זה מביא אותנו שוב לשאלה "מי הוא חנון" שאני מניחה שכבר דנתן עליה ארוכות עד אובדן הכרה. העניין הוא שבעיני רוב אלה שנחשבים בדרך כלל לחנונים הם הרבה יותר מגניבים מאחרים, כי איש מגניב הוא מישהו שאין לו שום רצון להוכיח, להיראות או להרגיש מגניב :) (כמו שגבר אמיתי זה גבר שמבשל ועושה כלים
) אז באופן פרדוקסלי שכזה מישהו שמכריז על עצמו קבל עם ועדה שהוא חנון- מיד נהפך בעיני למגניב :) וככה הסתבכתי, כי להסביר למה אני חנונית זה בעצם להעיד על עצמי שאני מגניבה
*הערה: אין צורך לחפש היגיון בהודעה שקראתם זה עתה, הוא לא קיים. תודה. בינתיים מכל ההודעות שכתבתי עד עכשיו יצאתי מגה-חנונית יותר מכולם, נראה לי...

little moon

New member
אין עם זה בעיה

יש בעיה עם לנסות להיות מגניב, בכוח :) אוי אני כל כך מגניב, לא ניתן לעצור את מגניביותי, יש לי אפילו ג'ינס קרוע. כאלה :)

RichardSmith

New member
ג'ינס קרוע זה כל כך לא נוח...

לנסות?... בכוח?... להיות מגניב זה כמו הכוח במלחמת הכוכבים, זה משהו שבא מבפנים.
לא בגדים ולא תכשיטים יהפכו מישהו לקול.

suki da yo

New member
אני חייבת לציין

שזה היה המשפט הכי רחוק ממגניב ביקום... ברגע שאתה משווה משהו לכוח ממלחמת הכוכבים, זה כבר לא מגניב ברמות על

RichardSmith

New member
טוב, אפשר להגיד שלא השוותי...

הקבלתי.
אבל מלחמת הכוכבים זה כן מגניב!

suki da yo

New member
טוב אני חנונית מקולקלת

בכל הנוגע לקולנוע וטלויזיה. בספרים אני חזקה, אבל לא ראיתי אף אחד מסרטי מלחמת הכוכבים. או מסע בין כוכבים או בבילון 5. או בכלל. להגנתי, ראיתי את גלקסי קווסט ואת ספייס בולז...

RichardSmith

New member
../images/Emo2.gif ראית spaceballs?!

איך אפשר בלי לראות את מלחמת הכוכבים?... בבילון -
- אומנם היו כמה פרקים מעצבנים... אילו ספרים קראת? רוצה לשחק רופא וחולה? נתקן אותן in no time.

למעלה