אהה הי, אני חצי חנונית, מותר לי? :)

suki da yo

New member
כן... כולם אומרים את זה

מבטיחים להראות לי את כל הסרטים שלא ראיתי (וזה המון), ואז נעלמים כשהם מבינים שזה לא הולך להיות עניין של 10 סרטים, וגם לא 20. היחיד שממשיך באומץ לגרור אותי לסרטים, גורר אותי לסרטים קוריאנים. אחלה סרטים, אבל זה ממש לא גורם לי לצמצם את הפער התרבותי...

RichardSmith

New member
../images/Emo6.gif

אני אשמח לראות עימך את כל הסרטים שעדיין לא ראית... רק אם תגיעי לירושלים.

suki da yo

New member
אין הרבה סיכוי...

אני שונאת את העיר הזו
אבל כדי שזה יהיה מצחיק, הפעם האחרונה שהייתי בירושלים היתה בפסטיבל קולנוע. ראיתי סרט קוראני. איזו הפתעה (ולשם שינוי, אחד שהסוף שלו לא היה מחריד, מזעזע, ומצלק נפשית) הפעם הבאה שאני אהיה בירושלים תהיה לקרוא , איזו הפתעה, סרט קוראני, שמקרינים שם איפשהו (אמרתי שהוא גורר אותי, אני אפילו לא טורחת לשאול את השם של הסרט לפני...)

suki da yo

New member
לא....

קודם כל, היא לא נוחה בכלל. עיר נוחה זו עיר שטוחה. זה גם הבעיה העיקרית שלי עם חיפה, כל העליות והירידות האלה. אבל ירושלים. האוירה שלה... מרושעת. זקנה ורטנונית. לא יודעת, אני פשוט לא אוהבת את העיר הזו...

RichardSmith

New member
הגאוגרפיה משפיעה רק על מרחקים גדולים...

אם את הולכת משהו כמו 5 קמ (או רוכבת באופניים). (מבחינה כלכלית, המכונית מתאמצת יותר בעליות - יותר השקעה של דלק... אבל יש גם ירידות ככה שזה מתאזן...) אם תבואי לתקופה, אני מאמין שתתאהבי.

suki da yo

New member
לא... לא סביר....

אבל אני ממילא לא אבוא לתקופה. צריך מסע שכנועים רציני להכניס אותי לירושלים מרצוני החופשי גם לחצי יום. אז לתקופה?

למעלה