איזה מותק
M Music4Life New member 6/10/04 #23 סקעת יקרה, לא שאני רוצה להפריע לשיחה הקולחת ואני מבינה שמשעמם...זה שמחת תורה... סתם בצחוק אבל, זה די מציף, אז לדעתי עדיך שלא תדברו פה על האא ועל דההה יש אי סי קיו בשביל זה או מסנג'ר.
סקעת יקרה, לא שאני רוצה להפריע לשיחה הקולחת ואני מבינה שמשעמם...זה שמחת תורה... סתם בצחוק אבל, זה די מציף, אז לדעתי עדיך שלא תדברו פה על האא ועל דההה יש אי סי קיו בשביל זה או מסנג'ר.
N Nicol1991 New member 6/10/04 #36 יו איזה חלום מוזר היה לי חלמתי שפגשתי אותך ניבה ואז פגשנו את מיטל ורדפה אחרינו מפלצת
M mor mor2 New member 6/10/04 #38 חחחח ניקול אמרתי לך שחלמתי עלייך בימים האחרונים?? קיצר חלמתי עלייך אבל אני לא זוכרת מה היה בחלום..היו עוד מלא מעריצים בחלום חחח...
חחחח ניקול אמרתי לך שחלמתי עלייך בימים האחרונים?? קיצר חלמתי עלייך אבל אני לא זוכרת מה היה בחלום..היו עוד מלא מעריצים בחלום חחח...
A A v i s h y 1 7 New member 6/10/04 #37 ממש יפה.... תגידי את גם השתתפת בפורום של סקעת הזה בהייד פארק? וירדת על שרית בלי הפסקה???
M Music4Life New member 6/10/04 #39 ניקול - בונא, מזה החלומות האלה!? מה מיטל קשורה??? מפלצת??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו אני על הרצפה! מי ירים אותי?!
ניקול - בונא, מזה החלומות האלה!? מה מיטל קשורה??? מפלצת??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו אני על הרצפה! מי ירים אותי?!