איזה שיעמוםפ אולי ספרו משו... רק אם בא לכם כמובן...
ש ש ר ו נ ה 1 New member 6/10/04 #21 בטח קוראים לי שרית, שרית חדד ושאני על הבמה אז אתם לא לבד.... חחחחח ניבה הרגת אותי מצחוק!
M Music4Life New member 6/10/04 #58 אי אי אי... המצב ממש קשה אבל ממש!!!!!!!! "צב צבים צבי הנינג'ה..................קוובנגההה!!.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אי אי אי... המצב ממש קשה אבל ממש!!!!!!!! "צב צבים צבי הנינג'ה..................קוובנגההה!!.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M Music4Life New member 6/10/04 #60 מי לא מכיר?? גם אני הייתי ילדה קונה פעם...וראיתי את זה...מזה אהבתי אבל בחיים לא חלמתי עליהם, לא אהבתי את זה עד כדי כך!!!!!!!! חחחחחחחחחחח
מי לא מכיר?? גם אני הייתי ילדה קונה פעם...וראיתי את זה...מזה אהבתי אבל בחיים לא חלמתי עליהם, לא אהבתי את זה עד כדי כך!!!!!!!! חחחחחחחחחחח
M mor mor2 New member 6/10/04 #61 אני לא מכירה חחחח היתיי רואה את זה מדי פעם..הכי שנאתי ת'פיצה שלהם היא הייתה נראת כזו מגעילה חחחחחח
M mor mor2 New member 6/10/04 #63 חחחחחחחחח כן באמת חלאס.. יאללה אני זזה לסבתא (אוףףף) חג שמח בה בייי חולה עליכםםם
N Nicol1991 New member 6/10/04 #68 חחחחחח מי אמר שהייתי אוהבת אותם כ"כ הייתי רואה מידי פעם...ובה ביי מור לאב יו וניבה,אני מתאפקת לא לזרוק עליך כמה פיצות! חחח
חחחחחח מי אמר שהייתי אוהבת אותם כ"כ הייתי רואה מידי פעם...ובה ביי מור לאב יו וניבה,אני מתאפקת לא לזרוק עליך כמה פיצות! חחח
M Music4Life New member 6/10/04 #69 כפרה שלי!!!! הכל בצחוק נשמה וואי טוב שאני לא נשמעת כמו פרחה....חחחחחחחחח לאב יו טו דרלינג!!!
N Nicol1991 New member 6/10/04 #70 חחח טוב כפרינה שלי גמני זזה עם חברות...סואו נדבר כבר בה ביי ניב לאב יו