נו אל תקלקל לי....
W whatsername 234 New member 6/7/05 #14 אם לי יש איסיקיו? כדי הליות במאפיה את צריכה להיות רוסיה. איסיקו: 279-647-157
S skater girl 4 ever New member 6/7/05 #20 אההה ... אז כנראה אני לא יכולה להיות במאפיה . אני פולנייה . אבל תמיד כיף לשים את האייקון הזה איך קראת לו ? ג'ר ? סליחה על הגנבה (-: טוב בא לי להוסיף אותך למען האמת בשביל מה ביקשתי ממך הרי ? הכינוי שלי זה : Sango & Chen Chan , והמספר זה 297065198 . רק כדי שתזהי . ביי ביי הלוואי והייתי רוסיה (-: חן
אההה ... אז כנראה אני לא יכולה להיות במאפיה . אני פולנייה . אבל תמיד כיף לשים את האייקון הזה איך קראת לו ? ג'ר ? סליחה על הגנבה (-: טוב בא לי להוסיף אותך למען האמת בשביל מה ביקשתי ממך הרי ? הכינוי שלי זה : Sango & Chen Chan , והמספר זה 297065198 . רק כדי שתזהי . ביי ביי הלוואי והייתי רוסיה (-: חן
נ נועלה 123 New member 8/7/05 #36 ../images/Emo2.gif רציני?? חודשים חיכיתי לרגע הזה, שבו לי תהיה תמונה מסוימת, ולך לא.... אהעהעהעהעהעהע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo2.gif רציני?? חודשים חיכיתי לרגע הזה, שבו לי תהיה תמונה מסוימת, ולך לא.... אהעהעהעהעהעהע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W whatascene New member 8/7/05 #51 נו באמת תמונה אחת טובה לא אומר כלום.. חח ד"א, פולנים ורוסים זה די קרוב אתם יודעים, המדינות שקיבלו עצמאות בטעות וכל זה..
נו באמת תמונה אחת טובה לא אומר כלום.. חח ד"א, פולנים ורוסים זה די קרוב אתם יודעים, המדינות שקיבלו עצמאות בטעות וכל זה..
S sk8er girl 26 New member 8/7/05 #52 למה? כל התמונות שלו טובות! אמממ אני יודעת שזה קרוב אבל היא לא אוהבת את זו שאין לנקוב בשמה
W whatascene New member 9/7/05 #61 שמן מוזר לחשוב שאתן כל כך אוהבות איזה מישהו, שאני מכירה בנאדם שנראה בדיוק כמוהו...חח