אהלן חבר'ה

morgold

New member
ותמונה שלי עם הכרטיס ביד

את החצאית קניתי ביום הראשון באוקספורד (מ"ניו לוק")

שיר 100

New member
מור אני ממש כמוךךךך !!!!

אני פשוט בשוק שזכיתי לדבר כזה גדול !!! להיות במופע של !!! מדונה !!!! כל פעם יש לי צמרמורת כשאני שומעת שירים מהמופע אני לא אשכח איזה רגע עצוב זה היה שהמופע נגמרררררר זה היה ממש קצר ! הרגשתי כאילו זה היה 10 דקות

Madonna Men

New member
מוררררר כפרעלייך !!!!!!!!!!!!!!

שיהיה לך גיוס קל ונעים ! תמיד תזכרי אנחנו פה בשבילך ! YOURE LITLLE FAMLLY
אנחנו כולנו נגמור בבית משוגעים למעריצי מדונה בלבד
חחחח מתעלךךך
תמונות הורסות !!!!

yanivm1

New member
מורוש- אחלה תמונות יצאו לך

וכמובן שמחתי לקרא את החוויות שלך. אגב, קרלוס ואני היינו במאדאם טוסו ופיספסנו את בובת השעווה של מדונה, יכול להיות שהורידו אותה ביום שהיינו? ממש מוזר! או שפשוט פיספסנו אותה? באיזה חדר במוזיאון הבובה הייתה? שבת שלום לכולם, יניב

morgold

New member
תודה כולם!

את התמונות אמא שלי צילמה אז כל הקרדיט אליה
אני חטפתי קריזה ואמרתי שאני לא מצלמת בהופעה ואם היא רוצה שתצלם, התאמצתי לבוא אליה אז רציתי להיות שלה 100% בהופעה. יניב לשאלתך - הבובה הייתה בחדר הראשון ממש ליד ג'וליה רוברטס. בהתחלה היו טום ג'ונס ופרדי מרקורי והן היו אחרי

Kryptonite

New member
קראתי הכל וממש נהניתי../images/Emo168.gif

היה מעניין! גם אחלה תמונות.

קרנוק

New member
יופי של דיווח מור

נהנתי לקרוא רואים שבאמת נהנית ואת עדיין חיה את החוויה גם היום. כל הכבוד ואחלה תמונות! אהבתי את התמונה שרואים את המסכים הענקיים עם ילדי אפריקה ופתאום רואים אותה ואת הצלב כזה בקטן,אנשים פספסו את מה שהיה לה להגיד-מה שעל המסכים זו המחאה האמיתית הצלב רק היה אמצעי לעשות באמצעותו רעש כדי לומר משהו אחר,חבל שאנשים לא רואים את המעבר. התמונה של סופיה יפה ובכלל היא הרביצה שם בגמישות-רקדנית מעולה. התמונה בסורי שרואים את הרקדנית עם השיער הקצר הולכת להחטיף בוקס למישהו מהרקדנים מאד מצחיקה,הכל היה כל כך מושקע בכוריאוגרפיה של סורי. והבובת שעווה
חשבתי שתקעו את הבובה המכוערת עם הבגד גוף של סורי כמו שפורסם לפני כמה חודשים,שם עשו למדונה פרצוף הכי לא קשור אבל דווקא הבובת שעווה הזאת די דומה למדונה ואפילו די יפה,אני מופתעת לטובה
וגיוס נעים שיהיה לך,בדיוק מתי שאח שלי יתחיל אתץ הקורס בצבא ואני והרבה מחבריי נתחיל ללמוד לנו שנה א':)

shayosh

New member
תודה מורי... אחלה סיקור

נהנתי מאוד לקרוא וזה כיף לראות איך החלום שלך התגשם וכמה נהנית שיהיה לך בהצלחה בגיוס..( בטח נעשה לך שרשורגיוס)

קרנוק

New member
ושכחתי להוסיף

מסכימה איתך על המחזמר אבבא. טלנובלה אחת גדולה. והם שרו לא משהו. אני כבר יכולה לשיר במחזות זמר אם זו הרמה
אבל עדיין נהנתי כי אני מאד אוהבת את אבבא וסוף סוף קניתי לי את האוסף אבבא גולד שכל כך השתוקקתי לו מאז המחזמר שהחזיר לי את החשק והתיאבון לאבבא

shayosh

New member
קרנוקה...

השמועות אומרות שבפסח יגיע לכאן המחזמר מברודווי לסיבוב קל של הצגות

קרנוק

New member
באמת?

מעניין יהיה לראות את הקאסט של ברודווי. יאללה שיוש הולכים? ננסה להשיג פרוטקציות לאודישנים של הקאסט הבא מאחורי הקלעים

שיר 100

New member
מווווור !!!!!!! אני ממש שמחה בשבילך

ברגעים הקשים בצבא תזכרי במופע והכל יראה קטן ! תמונות מדהימותתתתתתתתתתת מזה המצלמה הזאת !!?? ממש טובה.... כל הכבוד שהשבעת את אמא ואבא,ילדה טובה
לונדון אחלה עיר הייתי שם לפני שנתיים וראיתי את מלך האריות ! היה משגעעע ורק שתדעי שבפריז מאוד התפלאתי... הצרפתים היו נחמדים
גיוס קל ומהיר !

נהנתי לקרוא את מה שכתבת מור ../images/Emo140.gif

במיוחד שכתבת שאת עדיין בוכה למשמע השירים מהמופע,וההתרגשות שלפני... התמונות יצאו ממש יפה,גם התמונה שלך אגב- רואים שהשקעת בפלטפורמות גבוהות במיוחד .... חח -גם הלוק השחור הכללי,מזכיר לי טיפה את האייטיז- מין "לאקי סטאר " שכזה ,בלי כל הכפפות והסמרטוטים. המון בהצלחה בשירות הצבאי וגיוס קל שיהיה! ולא לפחד מהמכיות הממורמרות בתקופת הטירונות- ,הן סתם מוציאות קיטור על התפקיד המגעיל שהן קיבלו ומשחקות אותה קשוחות כדי שלא יחרבנו עליהן ....

morgold

New member
../images/Emo45.gifצודק לגבי המכיות

והפלטפורמות גבוהות בכוונה בשל הגובה שלי - 1.60 מ'. הלוק באמת מזכיר קצת את לאקי סטאר. עם החצאית גם עברתי חוויה קצת מצחיקה חחח כשנכנסנו לחנות זה היה בגלל מבצעי סוף עונה ורצינו לראות על מה הרעש..אז נכנסנו ונפלנו בפח כמו כל אחד..הבגדים שבמבצע היה באגף האחרון בחנות ליד תאי ההלבשה.. את החצאית ראיתי בהתחלת החנות בקולקציה החדשה וישר נדלקתי עליה (ויש האומרים שהטעם שלי יקר כי החצאית לא הייתה זולה בערך 200 שקל
). אמרתי לאמא- יאללה אמא חבל על הזמן...באתי ללונדון להנות וזה אומר גם לבזבז כסף בלי לחשוב שזה יקר או זול, זאת לונדון!. רצתי עם החצאית לתא ויצאתי בכזאת התלהבות שאישה מבוגרת אחת כבר התלהבה מההתלהבות שלי חחחח זה היה נחמד לראות שאני משעשעת מישהו

morgold

New member
לאחר חישוב בפלאפון מצאתי שהחצאית

עלתה בערך 280 שקל ועל זה אני אומרת ח"ח לעצמי! חחחחח

למעלה