אהלן חבר'ה

נו מור, ישראלית טיפוסית ../images/Emo13.gif

כל הישראלים קנו לפחות פעם אחת בגד בחו"ל במחיר מופקע,רק כדי להגיד שהם קנו את זה בחו"ל... חח חצאיות ,מגבות,סבונים,והרשימה עוד ארוכה ......... אבל יאללה מותר פעם אחת לבזבז ,לפחות ,זה מה שקורה שמתלהבים מההתלהבות ....
קאט פייט על השמלה בלונדון..... יכול להיות מצחיק בפוטנציה לגבי לוק הלאקי סטאר-באמת שאהבתי - מדליק לאללה וקליל,אבל בטוב טעם. הפלטפורמות ממש אימתניות ולא מאוד קשורות,אבל לפחות היו מוצדקות-גם ככלי נשק פוטנציאלי - כמה בעיטות באמצע ההופעה למי שהפריע לך , והיית נדחפת לכל מקום שרק היית רוצה חחחח...

8AloN87

New member
מוררררר..../images/Emo70.gif

וואו... איזה כיף לקרוא את היומן מסע שלך. מחר זה כבר חודשיים מההופעה, ולא העלתי עדיין את יומן המסע שלי.. כי כתבתי אותו ממש ארוךך.. ונמחק לי חצי..! חחח... אולי זה היה ארוך מדי (= אז הוא כרגע בשיפוצים ומקווה שיעלה עד סוף החודש. בכל מקרה, אני כל כך נהנה לקרוא את מה שכתבת.. כבר דיסקסנו על זה הרבה וכשאני קורא את מה שאת כותבת... אחחח כמה שאני נזכר בלונדון..איזה עיר מהממת ואיזה כיף הייתה הנסיעה הזאת.. וההופעה.. את היית ב-2, ואני רק באחת ואפילו היינו באותה הופעה! עכשיו אולי חבל שלא נפגשנו..לא נורא יאללה בטור הבא בעזרת ה'.. ובסך הכל אני ממש יכול להתחבר למה שכתבת בקשר להופעה..היה פשוט לא מהעולם הזה וזה היה חלום שאני שמח שסוף סוף הגשמת! התמונות ממש ממש ממש טובותתת ואני מקווה שאמא גם עשתה חיים! ההורים שלי באופן אישי ממש נהנו..חח.. ודרך אגב, הספקת הרבה יותר ממני בלונדון! הייתי כבר ברוב המקומות האלה בעבר אמנם, אבל הפעם הזמן עבר ממש מהר, ולא הרגשתי שהספקתי הכל..אבל העיקר ההופעה לא? (= בכל מקרה אני חייב לציין מהמם לקרוא ולראות וכמובן שיהיה גיוס מוצלח
שיהיה שירות מוצלח, מהיר ומהנה ושתלמדי לאהוב את התקופה הזאת כמה שיותר.

Carlo Cest Moi

New member
אהבתי לקרוא את החוויות שלך ../images/Emo45.gif

יש גם אחלה תמונות, במיוחד כי ישבת טיפה רחוק אז רואים כל מה שהיה על הבמה.. והחצאית גם מדליקה
אני ויניב הלכנו ל- "פאנטום של האופרה".. מאוד נהניתי, היה מעולה

Nadav נדב

New member
אחלה סיכום ותמונות מור! ../images/Emo13.gif

שיהיה גיוס קל והמון בהצלחה

amazing mf

New member
איזה כיף!../images/Emo133.gifבדיק בזמן!

מור, בדיוק בשלב שכבר התחלתי לאבד את זה, הראת לנו את התמונות שלך וכל הזכרונות, השירים, המקום, הדיבורים, ההופעה, החוויה חזרו אליי ואני ממש מודה (מודה מודה) לך!
איזה כיף היה לך בשתי הופעות של המלכה, כל אחת במיקום שונה וחוויה שונה לחלוטין- אני בטוח שגם בשאר המקומות והחוויות היה לך נהדר.. התמונות בכל אופן ממש מוצלחות
הבובהמדונה ממש מוצלחת (בהשוואה לקודמת), גם אני הייתי באבבא/"מאמא מיה" ולעומת הבנות חושב שהיה מאוד שמח, מקצועי וקליל- בדיוק מה שציפיתי שזה יהיה! מור, גיוס קל ונעים, המון הצלחה- חשוב לזכור לא לקחת הכל קשה מידיי והכי חשוב שתלמדי מהשירות הצבאי על החיים. אנחנו כאן, מחכים לחוויות מדונה מפאנאטית צה"לית!

למעלה