אהלן חברות/ים..........

ju100

New member
לך..לך לנוח..מחר..

יום חדש...אני לצערי מרותקת לביתי..השיעול גבר..והברונכיטיס פרץ..

B T1

New member
להפסיק לעשן סיגרים, לעשן...

פחות סיגריות, לצמצם שתיה, קלפים, נשים, ואז יגמר לך גם הברונכיטיס.
ליל מנוחה לברקינו....

ברק 188

New member
רק בריאות ,ולבדוק את הריאות.

מה קורה לך בזמן האחרון, את ישנה עם גרביים? יש לך כותנת אחרת במקום זו "שאבדה" בחיפה? ונא לישם את עצות "הברון טיכס" ההוא מהמודעה מעלינו.

ju100

New member
הברון...../images/Emo161.gif

מטיכס (לא זה מהמודעה)..החליט שיאמץ אותי השנה..סיגרים לקח לי סיגריות השאיר!! אויה מה יאמר צילום הרנטגן...שתיה זה ליום טוב!...ובחורים?.ואאי..ואאי.. כותונת הלילה זו שהייתה מחוברת לגרביים התרפטה..אז זרקתי אותה..ישנה עם עלים מהגינה!!..מתכסה עם פפלן ולא הספיק.. אגב עידכנתי כרטיס אישי..רואים שיש לי חום?

B T1

New member
מצוות..... מספרים על 188 שיום..

אחד נכנס לבית המרקחת וביקש קנדום שחור מהרוקח, קנדום שחור? התפלא המוכר בשביל מה לך? 188 ענה: אני הולך לעשות מצוות ביקור אצל אלמנה.

ju100

New member
ואיזה מין ?...../images/Emo12.gif

ילדים יוצאים אחרי שימוש ב"כזה"????(מתביישת)!!!

B T1

New member
בדיחה על הבושה....../images/Emo6.gif

חברינו פנה אל רופה בתלונה שלמרות גילו המתקדם (בן40) כאשר הוא שתוי בלילות הוא משתין במיטה ומאוד מתבייש בזה. הרופה שלח אותו לטיפול פסיכיאטרי ולאחר פרק זמן זימן אותו לשמוע על השיפור שבמצב. חברינו סיפר שהשיפור הוא ממשי, הוא עדיין משתין במיטה, אבל כבר לא מתבייש כמו קודם.

ju100

New member
תגובה על תגובה...../images/Emo13.gif

וביטי...אצלי כמעט תמיד צריך ללחוץ על התמונה!!!אני יודעת שאתה יודע אבל חייבת להזכיר..(משהו שכתבו לי בהורסקופ של היום!) בשם הביישנות!

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif ובאותו הנושא

ברק, תנחש איך יעקב פרוינד קורא לקונדום? אם לא תדע ותבקש יפה, אגלה לך.evike.

ברק 188

New member
??? קם האדון, קמבאק(באנגלית)

אנא ערפ'- יש הרבה אפשריות B T הוא המומחה לנושא. אני הרוס (ועייף) מהנושא וההוא "ארוס"

ברק 188

New member
evike -חלף יום אני מבקש יפה איך?...

אני מקוה שבנתיים זה לא "חלף עם הרוח" ואגב איך קוראים לצופציק של הקונדום ? ומה היה קורה אם היו קורעים את אותו צופציק של הק...

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif כל כך הרבה שאלות

בפיסקה קטנטנה? טוב. אז באמת בקשת יפה, ומגיעה לך תשובה. (הבטחות צריך לקיים לא?) אז לפי לשונו של י. פרוינד הנ"ל, קונדום זה "בגד כפת בראש מילה".מה דעתך? evike.

ברק 188

New member
תיקון

קודם כל הצבע השולט היום אדום (הפ' עולה ..עולה.) שנית זו לא היתה אלמנה היתה זו עלמה, כמו מנה חמה.

ברק 188

New member
אחרי המצות חובה למצות כל הזדמנות..

להוריד קלוריות, מבלי להשאיר ראיות לרעתי ולרעיתי.

ju100

New member
מבקשת...../images/Emo4.gif

לא לתת לאף אחד את הברונכיטיס שלי..

למעלה