אהלן חברות/ים..........

B T1

New member
למה לא לחלק ברונכיטיס לכל דורש

מעיין הקמצנות הזאת? יש בשביל כולם. רק את רוצה להשאר בבית ולהנות? ומה איתנו? עניי פורומך קודמים.... על גוגל-מוגל שמעת? (טובות?)

ברק 188

New member
אחרי כל עילוי../images/Emo13.gif ישנה "ירי-דה"../images/Emo10.gif

תודה,תודה ידידה.

ברק 188

New member
מצידו, מקי -נטוש הוא משתמש ב..

משהו ישן יותר מיקי מאוס" ואילו הידיד שלי זה שכתבתי שמוכר אבטחים משתמש בתוכנה של "מיקי סכנאי" מחב' "לואי אמסטורג"

ju100

New member
ממש פשע...../images/Emo6.gif

מצחיקים אותי...וכל הברונכיטיס כואב לי..!!!! אבל מאידך איך אידע שיש לי כזה?(ברונ...)..מצרפת משהו מהחיים..לפי הוראות השימוש צריך ללחוץ על התמונה כדי לקבל את האפט המושלם!

ju100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן אני יודעת...אבל למה שרק אני "אהנה" לבד?

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif מה קרה טומי,לא ידעתי

שתקלות מחשביות הן מדבקות!? או שאולי אתה מקנא בי בשל התקלות? סתם.. בדיוק בשביל זה גדלתי בן מומחה במחשבים, רק בשביל לחסוך כסף כשהם מתקלקלים. ואוהו איך שהם מתקלקלים. בלי רחמים. שלי כרגע עובד טוב, רק מה, אחרי השדרוג, צריך לשדרג חצי מהתוכנות, כדי שהמחשב יואיל בטובו להכיר בהם. בהצלחה בתקון, ושלא יעלה יותר מדי. ותחזור בקרוב, אתה חסר, אנחנו כבר מתגעגעים.evike.

ju100

New member
תוסיפי מהר....../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

יש להם תכונה ...אם לא קושרים להם סרט אדום על הצוואר..או לא מסמנים להם חמסה...הם מיתנקמים..עוד אחד חמסיקה לא יזיק..

B T1

New member
לפי החמסות שלך, נראה לי....

שהתגנבת אלינו מפורום "הרי המאגרב". קודם מימונה אחר כך המופלטות ועכשיו גם חמסות. סליחה, מאיזו מערה עלית ארצה? אבל זה בסדר, פה כולם כורדים.

ברק 188

New member
b t הכורדים לא באופנה היום המורדים

סקופ: לאט לאט מורדים ומחסלים לנו הנהלת
את המחשבים לדעתם אנחנו הונגרים - "גולשים" מנושא.

ju100

New member
../images/Emo6.gifבמימונה גם...

אתה היית...ואני בטוחה בלי לבדוק שלפחות חמסה אחת יש לך בבית..ואחת על מחזיק המפתחות...ולא,לא עליתי ארצה..נולדתי בארצה..והורי כשבאו ארצה חיו במע(ב)רה!!!!איך ידעת?

B T1

New member
במימונה שהוזמנתי אצל משפחת...

פרקש. לא תאמינו, אבל הגברת פרקש היא מרוקאית אסלית. מאחל לכל עם ישראל את השפע שהיה שם. האירוח היה בביתם היפה של המשפחה, כאשר הבית והחצר מעוטרים בפסלים ותמונות של עליזה פרקש האומנית. חוויה אמתית.

ju100

New member
ת'ה רואה?../images/Emo70.gif

ואפילו נהנת!!..אנחנו היינו מוזמנים לחברה..האמת היא שהאירוח במימונה ראוי לציון..אצל חמותי הפולניה שתחיה לא ראיתי במשך כל שנות הכרותי אותה כמות כזאת של שולחן אירוח אחד!!

ju100

New member
חמות ..../images/Emo7.gif

זאת עיסקת חבילה...וחמות פולניה זאת עיסקה מובחרת!

B T1

New member
כנראה שגורלי שפר עלי....

כי יש לי שתי מחותנות פולניות. (זה לא יותר מדי?)

ju100

New member
../images/Emo127.gifביטי..בתחרות הזאת אני...

לוקחת בגדול:חמות פולניה +2 גיסות ..אחת הגיסות נשואה למרוקאי כך שיש ריכוך מסוים..השניה נשואה לאחי שהוא פולני יותר ממנה..והיא אלופה! מרבית המערכונים נכתבו עליה!!!

ju100

New member
אז אקח ממך...את ה../images/Emo47.gif

ואשים אותו על ראשי...ממלכתי מכותרת פולניות...ולא לשכוח את הפולני שהוא יקירי...

למעלה