אהלן.. מקבלים לפה מעריצה נוספת? :)

niliha1

New member
אהלן.. מקבלים לפה מעריצה נוספת? :)

היי :) זה נורא מצחיק.. אני עם הצתת הפךורסנט שלי גיליתי רק לפני כמה ימים על האלבום החדש עם רובי, ונראה לי שאת צעקת השמחה שדפקתי, כל השכונה שמעה
ראיתי על הקיר בפייסבוק שלי תמונה של הדיסק החדש, ומיד רצתי ליוטיוב לחפש את הקליפ של הסינגל.. בעודי צופה בשיא התמימות, לא מודעת לחבר החמישי שהתקמבק - פתאום העיניים שלי נפתחו וכל מה שאני זוכרת זאת צרחה חח... והרגשתי שוב, כמו בגיל 12 כשכל הקיר בחדר שלי היה מפוצץ פוסטרים של טייק דאת וכל מה שראיתי אז בעיניים היה טייק דאת. אבל אז הם התפרקו והערצה איכשהו דעכה כי גם התבגרנו עם הזמן... כשהם הודיעו על קאמבק הראשון מאוד שמחתי, אבל לא כמו ששמחתי מההפתעה שחיכתה לי כשרובי חזר ללהקה :) אז אחרי החפירה הזו, קצת על עצמי.... אני בת 27 מהקריות. נשואה ואמא ל 2 בנים קטנים (שאני מה זה הולכת להכריח אותם לשמוע את טייק דאת!!!).. בצעירותי אהבתי עד מוות את גארי. היום זה קצת שונה... עדיין לא גיבשתי לי פייבוריט (כולם מדהימים היום - ללא ספק!!!).. אז זהו... אגב, קראתי שיש כאן בנות שנוסעות לסיבוב הופעות שלהם? מישהי יכולה לומר לי מה המחירים כולל מלון + טיסה + כרטיס? מקווה שיש מקום לעוד אחת :)

אצלנו תמיד יש מקום :)

ברוכה הבאה. אני מורי בת 29 מירושלים. אז ? הספקת כבר לגלות את שלושת האלומים החדשים שלהם?! אם לא אז עכשיו זה הזמן! קדימה !! הם אחלה של אלבומים (בצורה מאווווד אובייקטיבית כן ..) ואם כבר פייסבוק ,תוסיפי את עצמך לקבוצה הכה מגניבה שלנו [URL]http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=107402203202[/URL] ולגבי טיסה להופעה שלהם ,וול הכל תלוי לאן את רוצה לטוס. אני יוצאת במשלחת הישראלית ללונדון (הם עוד לא יודעים מה הולך לפול עליהם
) ובעיקרון המחירים מאוד משתנים תלוי איזה כרטיס להופעה את קונה ,עמידה ישיבה מה מו מי. המחירים של הכרטיסים נעים בין 60 פאונד ל 90 פאונד (לפחות באתרים הרשמיים,אצל הספסרים זה עולה הרבה יותר!!).מלונות שוב זה תלוי איפה קרוב יותר רחוק יותר ובאיזה חלק של אירופה (המחירים שונים אני מניחה בין אנגליה לגרמניה לדנמרק לאירלנד). ורק שאלה אחרונה- שם ,יש לך?! או שפשוט נקרא לך niliha????

niliha1

New member
וואי תודה על התגובה

חח.. ממש מרגישה בת 14 :p שמי נילי (ה-ha) זה קיצור של שם המשפחה הקודם שלי לפני הנישואין (זה רק מסביר כמה זקנה אני בתפוז חח) אני מיד מצטרפת לקבוצה!! לגבי שלושת האלבומים - בוודאי ששמעתי וגם יש ל אותם! נראה לך שאם אפשר לאסוף מחדש חומרים אני לא אאסוף? ;) 60 פאונד... המממ... יש מצב לתרגם לשקלים? ולמשלחת הישראלית שלך עוד נותרו כרטיסים? מקומות? מקום פיצי במזוודה? משהו? אתן עומדות או יושבות? נראה לי שלא שווה לעמוד כי יש סיכוי שהמקום היחידי שתוכלי לראות את ההופעה הוא במשקפת מישראל כי לא יהיה מקום :p מה את ממליצה?

הי נילי ../images/Emo9.gif

אז ככה בתרגום לשקלים כרטיס עולה בערך 330 ש"ח. כרטיסים עוד אפשר למצוא אנחנו משתדלות לעדכן כזה קורה ואנחנו עומדות בלי שום צל של ספק! ואני ממליצה לקנות כרטיס בעמידה ולעלות על מטוס

niliha1

New member
אז אחרי חיפוש מעמיק לגבי כרטיסים

יש אתרים שנותנים אפשרות לבחור "טבעת ראשונה" ו"טבעת שניה" (כשהשנייה יותר יקרה) מה ההבדל? מקומות ישיבה הם מקדימה ועמידה מאחורה? אני לא אקנה אם אני אצטרך לעמוד בטיזיעמו :( עצות. פליז... :)

אז ככה

הטבעת הראשונה והזולה יותר היא כרטיסי העמידה. זה כמובן קרוב יותר לבמה וזה מצריך זוג רגליים יציבות כי זה לעמוד (אבל זה גם קרובבבב) הישיבה זה מאחורה וזה עולה יותר כי זה ישיבה

niliha1

New member
חח תני לי שניה להגיב

ממש רוקי אנחנו
משום מה, העמידה נשמעה לי לא רלוונטית אז אם את אומרת שזה עדיף אז סבבה... וכדי לתפוס מקום קרוב מתי את צריכה להיות שם? חודש מראש?
לא, ברצינות, לפי כל ההופעות שלהם שראיתי במדיה (גאד דאם אני רוצה גם להיות שם!!!!), זה מטורף כל הדוחק הזה שם ובטח מעריצים מחכים שם כמה ימים לפניי כדי לתפוס מקום טוב...

בעמידה עובד העיקרון הבא

תכנסי ראשונה ,תכי את כולם ותכבשי את השורה הראשונה! לא צריך להיות שם חודש מראש רק ממש מוקדם בבוקר של ההופעה .

niliha1

New member
הבנתי. אחלה.

אם יהיה משהו, תוכלי לתת לי קריאה בפייסבוק בבקשה? אני ממש ממש רוצה להגשים סוף סוף את החלום להיות בהופעה.. תמיד עדחף מאוחר מאשר לעולם לא, נכון?

GeJuFan

New member
היי ברוכה הבאה

אני ועוד כמה בנות פה נוסעות למופע באמסטרדם. אם כי אני נוסעת רשמית עם אחותי (אבל אשמח כמובן להיתקל ולפגוש כל מי שמגיעה מהפורום למופע
) לגבי שאלתך, אני קניתי כרטיסי ישיבה בקטגורי 2 שזה כרטיסי הישיבה הכי קרובים שיש לבמה. זה לא כמו כרטיסי עמידה אבל זה הכי טוב שיש בישיבה. אם זה היה תלוי בי הייתי קונה כרטיסי עמידה אבל אחותי הודיעה לי שהיא לא מוכנה לעמוד בחוץ שעות בשביל לתפוס מקום קרוב לבמה, והמופע זה מתנת יום הולדת מאוחרת בשבילה אז היא קובעת.... בכל מקרה... (סורי אני נוטה לברבר די הרבה
), את הכרטיסים שלי קניתי דרך האתר הרשמי של הלהקה, באתר שמוכר חבילות שכוללות כרטיסים למופע+לילה במלון+א.בוקר. [URL]http://www.eventtravel.com/Take-That-Tickets-and-Tour-Dates?agentCodeWeblink=AF340[/URL] עכשיו המחיר באתר הוא טיפה קצת יקר, אבל זו האופציה היחידה להשיג כרטיסי קטגורי 2 להופעה באמסטרדם, ואני הבנתי שאת רוצה רק כרטיסי ישיבה. אני ואחותי (טוב ת'כלס אני כי אני אחראית כל הסידורים) בחרנו בחבילה שלנו את מלון ibis centre, שיושב קרוב לכיכר דאם (שזה מרכז העיר) אבל זה בגלל שאנחנו מגיעות לעיר כמה ימים לפני המופע והולכות לחרוש קצת את העיר. כאמור האתר הזה הוא בערך הדרך היחידה כרגע (ממה שידוע לי) להשיג שני כרטיסי ישיבה ביחד מושבים אחד על יד השני בקטגורי 2 כי באתר טיקטמאסטר פשוט אין. (ואני אפילו התקשרתי לנציגות ההולנדית שלהם על מנת להיות בטוחה). המלצה שלי: אם בחרת במופע של אמסטרדם ואת מתכננת להגיע רק ללילה של המופע אז תבחרי במלון שקרוב לארנה, כמו casa 400 (שממה שקראתי נחשב מלון די טוב) שהוא מאד קרוב, אם כי יש סיכוי שיש מלון אחר מהרשימה שקרוב יותר ואני פשוט לא זוכרת כרגע, כי לא התעמקתי בפרטים שלו. אם את מתכננת כבר להפוך את זה לחופשה ולטייל בעיר, אז לכי על אותו מלון שאני בחרתי, כאמור הוא יושב במרכז העיר ממש מול הנמל וממש ממול לתחנת הרכבת הראשית של אמסטרדם שממנה יוצאים גם שאטלים לשדה התעופה וכמובן לכל מקום בעיקר וגם למדינה ומחוצה לה אם אני לא טועה. בכל מקרה הוא גם נחשב מלון יחסית בסדר (למלון 3 כוכבים ויחסית למיקום המאד מרכזי שלו). מה שכן! אני בחרתי באיביז סנטרה כי אני תחת תקציב, אבל אם לא הייתי תחת תקציב יש סיכוי שהייתי בוחרת באחד ממלונות הווסטקורד או בנובה הוטל, למרות שהם לא לפי זיכרוני נמצאים במרכז העיר, אבל אמסטרדם זו עיר ממש קלה להסתובב בה. לגבי טיסה: יש לארקיע טיסות מוזלות לאמסטרדם, אבל זה כמו שזה: טיסות מוזלות. אם את טסה רק ללילה של המופע אז בהחלט לכי על זה, אבל אם את כבר נשארת עוד כמה לילות וטסה עם יותר ממזוודה אחת (אם אתם שני אנשים למשל) אז לדעתי עדיף לטוס כבר עם חברה גדולה כמו KLM ההולנדית. ו... זהו. זה כל מה שיש לי לחלוק בשעה כזו.
סורי על המגילה

niliha1

New member
היי :)

לפי האר שנתת לי אני רואה דווקא ש Take That - Ibis City Centre יותר יקר מ casa 400 בעשר פאונד כמעט. דווקא דיל טוב.. קרוב ל 200 פאונדץץ 1000 שקל זה לא יקר... פלוס טיסה (שתמיד אפשר להזמין גם דרך הדקה ה-90 כמה שבועות מראש) בעוד 1000 שקל, סגרתי לעצמי עסקה ב-2000 שקל לשלושה ימים באמסטרדם.. נשמע מפתה, רק שראיתי בנות שסגרו הכל ב-1000 שקל חח אני אמשיך לחפש דילים.. אולי אני אפול על משהו טוב :) באיזה תאריך ההופעה שאתן הולכות? כי יכול להיות שאני מגיעה לבד

GeJuFan

New member
היי

צודקת, אבל הסיבה לכך היא אחת: האיביז נמצא במיקום הרבה יותר מרכזי מהקאסה. אבל זה לא מוריד מאיכותי של הקאסה. וכן, המחירים דרך האתר שם הם קצת יקרים זה בגלל שיש עמלת תיווך, אבל! במקרה שלי היה לי שווה לעשות זאת מכמה סיבות, אחת מהן היא כי הייתי זקוקה לשני כרטיסי ישיבה ודרך טיקטמאסטר לא היה, וכי אני הולכת לטייל בעיר שלושה ימים לפני המופע עצמו ולכן יותר היה חשוב לי מיקום המלון, שיהיה במקום מרכזי אם תחבורה לכל מקום. אני בכלל רציתי ללכת למופע באיטליה או דבלין או קופנהגן, אבל מדובר במתנת יום הולדת אז הבחירה למיקום המופע הייתה תלויה באחותי והיא רצתה לחזור לאמסטרדם, ואני מעולם לא הייתי שם אז... לגבי 1000 ש"ח שיצא לשאר הבנות, השאלה היא לאיפה הן נוסעות? לכמה ימים? וכמה עולה להן המלון פר לילה? לגבי טיסה: דרך ארקיע יש טיסות מוזלות לאמסטרדם שאני מאמינה שבקיץ כרטיס יעלה בערך 200$ (בהגזמה לדעתי כן) וזה כולל מזוודה שמשקלה עד 20 ק"ג. אם אני זוכרת נכון מהאתר שלהם. ואההה. אני חושבת שיותר זול להזמין טיסה ישירות מהחברת טיסה מאשר דרך אתר כמו הדקה ה-90, כי אז את מוסיפה עלויות מתווך. בכל מקרה מה שאני עשיתי (או אעשה) זה את שלושת הלילות הנוספים אני מזמינה לבד דרך המלון. תראי אם את רק אדם אחד אז בהחלט תזמיני כרטיס דרך טיקטמאסטר ומלון דרך המלון זה יעלה לך הרבה יותר זול. אבל אם את באה עם עוד אנשים ואת רוצה לשבת איתם ביחד אז בקטגורי 2 את יכולה להשיג כרטיסים רק האתר שרשמתי. לגבי מחיר סופי: אני חושבת שלי ולאחותי ייצא לנו סה"כ (כרטיסים למופע+מלון+טיסה) בערך 2000 דולר לשני אנשים, כלומר בערך 1000$ לאדם לסה"כ 5 ימים (4 לילות)... (לא כולל כסף לביזבוזים במהלך הטיול עצמו
).

niliha1

New member
וואו

יצא לכן מחיר נהדר לפי מה שאני ראיתי... יש אתרים שמוכרים ב900 פאונד כרטיס. מטורף! וואו, בחיי שלא הייתי משקיעה את הסכום הזה בכרטיס. עם כל הכבוד (ויש כבוד) לחבר'ה. אני כבר התבלבלתי לגמרי חח... תראי, באתר הרשמי של טייק דאת מצאתי גם כרטיסי עמידה ב 85 פאונד שזה טוב. אבל מה זה לא בא לי להסתער ולנבות לתפוס מקום קרוב ולחכות שעות בתור... ואין כרטיסים לישיבה. הכל נמכר.. בשום אתר נורמלי אני לא מוצאת מקומות ישיבה.. רק בעמידה וגם אז המחיר מטורף.. נראה לי שאיחרתי את המועד

למעלה