אהלן.. מקבלים לפה מעריצה נוספת?
היי זה נורא מצחיק.. אני עם הצתת הפךורסנט שלי גיליתי רק לפני כמה ימים על האלבום החדש עם רובי, ונראה לי שאת צעקת השמחה שדפקתי, כל השכונה שמעה
ראיתי על הקיר בפייסבוק שלי תמונה של הדיסק החדש, ומיד רצתי ליוטיוב לחפש את הקליפ של הסינגל.. בעודי צופה בשיא התמימות, לא מודעת לחבר החמישי שהתקמבק - פתאום העיניים שלי נפתחו וכל מה שאני זוכרת זאת צרחה חח... והרגשתי שוב, כמו בגיל 12 כשכל הקיר בחדר שלי היה מפוצץ פוסטרים של טייק דאת וכל מה שראיתי אז בעיניים היה טייק דאת. אבל אז הם התפרקו והערצה איכשהו דעכה כי גם התבגרנו עם הזמן... כשהם הודיעו על קאמבק הראשון מאוד שמחתי, אבל לא כמו ששמחתי מההפתעה שחיכתה לי כשרובי חזר ללהקה אז אחרי החפירה הזו, קצת על עצמי.... אני בת 27 מהקריות. נשואה ואמא ל 2 בנים קטנים (שאני מה זה הולכת להכריח אותם לשמוע את טייק דאת!!!).. בצעירותי אהבתי עד מוות את גארי. היום זה קצת שונה... עדיין לא גיבשתי לי פייבוריט (כולם מדהימים היום - ללא ספק!!!).. אז זהו... אגב, קראתי שיש כאן בנות שנוסעות לסיבוב הופעות שלהם? מישהי יכולה לומר לי מה המחירים כולל מלון + טיסה + כרטיס? מקווה שיש מקום לעוד אחת
היי זה נורא מצחיק.. אני עם הצתת הפךורסנט שלי גיליתי רק לפני כמה ימים על האלבום החדש עם רובי, ונראה לי שאת צעקת השמחה שדפקתי, כל השכונה שמעה