אהלן.. מקבלים לפה מעריצה נוספת? :)

orlyshka1

New member
את ממש לא היחידה

אבל הוא עוד יתפכח.... כן, גארי משתבח משנה לשנה. מעניין איך הוא יקרה בגיל 60... תשמעי, אנחנו הצלחנו להשיג כרטיסים במחיר עלות, גם עכשיו. פשוט צריך להכנס יום יום לאתרי כרטיסים (ויש כמה וכמה) ולבדוק. הם משחררים עוד לפעמים. דברי איתי בפייסבוק, יש קבוצות שמעדכנות און ליין מתי יש מכירה, וצריך לפעול מהר. בכל מקרה, זה האתר שמרכז את כל האתרים שמהם אפשר לקנות. http://polydor.co.uk/takethat/tickets/

niliha1

New member
תודה אורלי

אבל לעת עתה זה נראה שאני יכולה רק לחלום על כרטיס. בכל אופן ביקשתי ממך בקשת חברות בפייסבוק. אני אשמח אם תאשרי אותי

GeJuFan

New member
אורלי, מקומות ישיבה ברינג 1

זה כמו שהיה למשל במופע של מדונה בארץ שנכנסים לרחבת הדשא מאחורי הגולד רינג ואז אפשר לשבת על הדשא מאחורה?

orlyshka1

New member
מקומות GA

הם מקומות עמידה, ומקומות ישיבה לא מסומנים. זה עובד על בסיס הראשונה תופסת. יש מקומות עמידה, ומאחוריהם, על הדשא, יש כסאות ישיבה. אם את מצליחה לתפוס אותם - אשריך. למרות שאני ממש לא בעניין של לשבת, כי לדעתי אם כבר להגשים חלום ולנסוע כל הדרך מישראל, אז עדיף להיות הכי קרוב. אבל אני מבינה שיש חילוקי דעות בנושא, שזה בסדר....

GeJuFan

New member
אני מסכימה איתך

ואם זה היה רק אני נוסעת אז הייתי קונה כרטיס עמידה, כי ת'כלס בזמן המופע מי ממש יושב?

י ע ל י ש

New member
את מזכירה לי את עצמי ../images/Emo13.gif

אני גם בת 27, עם שני קטנטנים. וגם אני הערצתי אותם פעם פעם ואז לאט לאט הערצה דעכה. עדין שהיו דיבורים על טייק ד'את הייתי מתרגשת כאילו מדברים על הילד שלי. ואז כשרובי הצטרף חזרתי להעריץ בטירוף וכך הגעתי לפורום הזה. כבר השלמתי פערים על השנים האבודות (יש להם איזה 2 אלבומים מאז שהתאחדו בשנית עד האיחוד עם רובי, אז לומדת את השירים שם). ההבדל היחיד בנתיים בנינו, שבעבר אהבתי את מארקי וגם היום!! איך אפשר שלא עם החיוך הזה
וגם את רובי.. ורובי ומארק ביחד.. אחח!! עדיף שאני לא אכתוב..

niliha1

New member
הממממ

מבחינת הפנים, מארק לא השתנה לדעתי. כן, הוא מקסים וכובש. נכון.. אבל אני נשארת נאמנה :))) איזה מצחיק, יש לנו ילדים באותו הגיל!! את הגדול שלי ילדתי בתחילת אפריל ואת הקטן באמצע ינואר :)

Hadar07

New member
ברוכה הבאה נילי ../images/Emo140.gif

אני הדר בת 28 מראשל"צ
הכי כיף לראות עוד בנות שמצטרפות אלינו במיוחד עכשיו. אני רואה שכבר התאקלמת יפה מאוד אז תמשיכי להנות ביחד איתנו. ובהצלחה למצוא כרטיסים להופעה, אני מאמינה שבסוף תצליחי למצוא.

וולקאם וולקאם../images/Emo24.gif

תמיד יש מקום לעוד אחת
אני הילה, בת 22, נעים להכירך
מאוד נהניתי לשמוע על חווית ההערצה שלך..! בני כמה שני נסיכייך הקטנים? חחח בעוד כמה חודשים הם בטח יתחילו לדקלם את השירים שלהם
אני רואה שכבר ענו על שאלותייך, אז תעדכני אותנו איך הולך ואנחנו כאן לעזור אם תצטרכי
השתלבות מהנה וממכרת

niliha1

New member
היי הילה :)

הקטנים שלי בני 4 ו שנתיים... וברור שהם יתחילו לדקלם!!! אפילו אבא שלי כבר התחיל לזמזם ללא רצונו את פלוד

למעלה