היי נילי!
ברוכה הבאה, אני אורלי, בת 29 מחיפה (אנחנו שכנות!). אני אנסה לעשות טיפה סדר - ראיתי שכתבת שאת משיגה הופעה אינטימית בוומבלי. ובכן, אין חיה כזו "הופעה אינטימית" בקיץ הבא, ובטח לא בוומבלי. כל ההופעות שלהם הן הופעות עצומות, ו-וומבלי זה האיצטדיון הכי גדול, הוא הכיל בהופעה הקודמת שהייתי בה תשעים אלף איש. אני נוסעת לשם שוב, עם עוד בנות מכאן, ויש לנו כרטיסי עמידה. מורי אמרה לך שלכרטיסי עמידה את צריכה להיות על הבוקר בתור. זה נכון, אבל כרטיסי עמידה כוללים גם ישיבה במעגל הראשון, מאחורי אלה שעומדות, זה הכי קרוב לבמה מבלי לעמוד. מבחינת מחירים - הכי זול שתמצאי זה אם תרכיבי לבד, מה שאומר להיות מאד קשובה לנו, כי טיקטמאסטר וסוכנויות כרטיסים אחרות נוטות לשחרר עוד כרטיסים בלי שום התראה, למרות שבכל מקום כתוב לך סולד אאוט, ואלו הכרטיסים הכי זולים ולטעמי הכי אמינים, כי את קונה ישר מחברת הכרטיסים. ויש דילים של מלון וטיסה, ויש גם דילים של חברות ישראליות שמציעות כרטיס להופעה, מלון וכרטיס טיסה (לאוןטור יש הנחה לקונות מהפורום). זהו, בעיקרון, לעת עתה, העיצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה לא לאבד תקווה, כי יהיו עוד כרטיסים. אני מצאתי כרטיסים להופעה של הקרקס שבוע מראש.אם את צריכה עוד משהו, רק תגידי. הא... ולגבי גארי....גם אני בעניין שלו, מאז גיל 12, למען האמת, והוא רק משתבח עם השנים
))