אהלן.. מקבלים לפה מעריצה נוספת? :)

niliha1

New member
ועוד דבר

אם כבר לשלם מחיר מטורף, אז באותו המחיר יש לי אפשרות לקחת חבילת VIP בתוך אולם נורמלי עם כסאות בשורה שניה ליד הבמה ב 300 פאונד. וזה בוומבלי. אם אני לא אמצא משהו זול יותר אני אלך על חבילה כזו וזהו.. הופעה אינטימית יותר והרבה יותר כיף נראה לי :)

GeJuFan

New member
אממ כן מחיר לא רע יחסית

בהתחשב בחבילות אחרות. מה שכן אם הייתי משיגה כרטיסים דרך הטיקטמסטר אז הייתי מוזילה את החבילה בעוד כמה מאות שקלים, והיה לי יותר חופש בבחירת המלון. 85 פאונד? את בטוחה שזה עמידה? כי כרטיסי עמידה עולים 65 פאונד 85 זה לכרטיסי ישיבה ברינג 2 (או אמור להיות).. אוקי רגע אני מתקנת את עצמי זה 85 יורו לא פאונד. [URL]http://www.ticketmaster.nl/TAKE+THAT+-+Progress+Live+2011-tickets/event/TA180711[/URL] האיזור הירוק דשא זה איזור 1, באיזור הירוק בהיר זה איזור 2. למיטב ידיעתי באמסטרדם אין מקומות ישיבה באיזור 1, או לפחות לא נשארו כאלו. 900 פאונד אבל האם זה כולל מלון ו/או טיסה? ואם כן לכמה לילות. ובאיזה אתר זה? יש בארץ חבילות דרך איסתא וכל אלו אבל זה יוצא אפילו יקר יותר לדעתי מדרך האתר שנתתי. שימי לב: לגבי חבילות VIP לפי מיטב זיכרוני הן אינן כוללות חדר במלון. לפחות לא ה-vip באמסטרדם, אולי זה שונה ללונדון. בכל מקרה, תראי אישית לגבי אמסטרדם אני ישבתי שבוע שלם ועשיתי חישובי עלויות לפני שרכשתי את הכרטיסים מאיפה שרכשתי. (כמובן שזה היה שבוע שבו ידעתי שאין שני כרטיסים ביחד ללא חבילה לאמסטרדם). ת'כלס אחרי שבחרנו את העיר רוב השבוע שלי התמקד בלהחליט באיזה בית מלון לשהות. השאלה היא כזו: לאיפה את רוצה ללכת לראות את המופע? והאם את רוצה כבר להפוך את זה לחופשה של כמה ימים? אם את נוסעת רק למופע אז נוספו תאריכים נוספים לפני מספר ימים יש סיכוי ששם תצליחי למצוא כרטיסי ישיבה. יש גם הופעות בערים אחרות כמו למשל במילאנו (שאני אישית העדפתי על פני אמסטרדם כי אני שופוהוליק לא קטנה) קופנהגן (אבל היא די יקרה) ובגרמניה (אם אין לך בעיה איתה כמו שלי יש- נו היסטוריה זה עניין מורכב מאד לפעמים...). שימי לב אגב: הוסיפו עוד כמה תאריכים לאנגליה. אבל (אחרון מבטיחה): אם את יכולה מבחינת תאריך ויש מקום ואת רוצה לרכוש כרטיסים לא עם חבילה אז לדעתי לכי על דבלין ולמה: האירים החמודים נמצאים במשבר כלכלי מאד קשה כרגע העלויות שם יחסית זולות, ואני מאמינה שזה יישאר ככה גם בקיץ, במיוחד ביוני (שזה החודש בו הם מגיעים לדבלין) שהיא רק תחילת עונת התיירות. אני מאמינה שתוכלי להשיג דיל טוב על מלון בדבלין, וחוץ מזה יש כל כך הרבה מה לראות בעיר ובסביבה שלה. זו עיר עם היסטוריה מאד מרתקת ומגוונת(בעיני לפחות).

niliha1

New member
המממ

אם הפירוש standing באנגלית זה עדיין עמידה ולא שינו את התרגום של זה, אז כן, אני בטוחה
המחיר הזה הופיע באתר הרישמי של טייק דאת. אם מוסיפים לזה מחיר למלון זה עוד 30 פאונד ללילה. אבל אני לא מחפשת לבלות שם. אני אסתפק בלהגיע ליום של המופע ולמחרת לחזור הביתה. עדיין, הולד ו\או אנגליה לא כאלה רחוקות (3 שעות טיסה?) אז זה באמת פיס אוף קייק.. לגרמניה אני לא אטוס.. גם. סטיגמה. ואם כבר לטוס לשם אז בטח לא לבד. חוץ מזה שאני מכירה איזה זוג ממנסצ'סטר ואם זה לא רחוק מוומבלי (הצילו? אין לי מושג...) אז אני יוכל לישון אצלם. אני מקווה שיהיה לי שבוע לעשות חישובים... מדהים שההופעה רק בעוד 8 חודשים ואזלו הכרטיסים. מתסכל. חשבתי אולי להסתער על איזו אנגלייה שראתה אותם בפעם האלף ופשוט לחטוף לה את הכרטיס חחח לי מגיע יותר מאשר לה!

GeJuFan

New member
אהה 4.5 שעות טיסה קצת פחות

מהטיסה ללונדון. לונדון ומנצ'סטר די רחוקות אחת מהשנייה, בערך שלוש ומשהו שעות נסיעה באוטו משהו כמו 200 וקצת מיילים לפחות לפי גוגל מפות. ברכבת זה לוקח בערך שעתיים וחצי עד שלוש שעות נסיעה, המחיר ישתנה אבל במחיר של כרטיס מחלקה ראשונה את תקבלי מושבים נוחים יותר, ומשהו לאכול, וכמובן שהנוף הוא מהמם!! (לא שיצא לי לראות אותו במו עיני אבל אנגליה היא מדינה מאד יפה, ואני מניחה שהרכבת עוברת גם באיזורים היותר פרבריים של המדינה ככה שאם את אוהבת ירוק אני בטוחה שתראי הרבה מזה). בטיסה זה בטוח לא לוקח יותר משעה אבל המחיר בהתאם.. לא מצאת שום כרטיס למנצ'סטר? כל מה שאני יכולה להמליץ לך שוב זה לקנות כרטיס בחבילה שכוללת לילה במלון, או שתעשי את הקומיוט ממנצ'סטר ללונדון בבוקר של המופע. אני חושבת שרכבת תעלה לך בערך 30 פאונד סה"כ אם תלכי על הכרטיס הזול ביותר (לפחות זה המחירים לרכבות של וירג'ין- שמסתבר שזו החברת רכבות היחידה שיש לה את הקו של מנצ'סטר-לונדון) קצת מעל ל-60 פאונד יעלה לך במחלקה הראשונה. הייתי ממליצה לך ללכת על איביי אבל לא נראה לי שיש לך את העצבים לעמוד בלחץ של האפשרות שימכרו לך כרטיס לא טוב או משה בסגנון. הדבר השני שאני יכולה להמליץ לך: או לקנות כרטיס למקום אחר (אולי דבלין או מקום אחר באירופה) או שתמתיני לראות אם יתווספו עוד תאריכים. כל המופעים שלהם באנגליה הם כמעט לגמרי סולד אוט ככה שלדעתי יש סיכוי לא רע שהם יוסיפו תאריכים נוספים.

GeJuFan

New member
בעצם כשאני חושבת על זה

מחירי הרכבת יעלו לך בערך כמו לילה במלון. לדעתי עדיף לך כבר להישאר את הלילה בעיר. להגיע על הבוקר להיכנס למלון, לחרוש קצת את העיר בכיף וללכת למופע. בבוקר לקום לעשות צקט אוט, לטייל עוד קצת, ומשם לנמל תעופה חזרה לארץ. מה שטוב זה שללונדון יש טיסות מוזלות של איזי ג'ט וכל החברות המוזלות האחרות למיניהן ככה שתוכלי להשיג כרטיסי טיסה בזול מאד (לעומת אמסטרדם שכל מה שיש זה ארקיע
. ואם את טסה רק ללילה אחד את יכולה לטוס פשוט עם תיק גב בינוני (או גדול אם את מתכננת לחזור עם קניות
) או טרולי קטן שיש בו רק בגדים להחלפה ודברי הגיינה.

niliha1

New member
חשבתי על זה האמת

וזה מצחיק שמאז שהייתי צעירונת חלמתי להגיע ללונדון ולטייל שם איזה שבועיים, ובסוף אני אמצא את עצמי מטיילת שם שעתיים חח מצחיק על גבול העצוב. כאילו אני נוסעת לת"א למסע קניות קצרצר וחוזרת הביתה.. אבל המטרה מקדשת את האמצעים אז לטייל, אני אטייל בהזדמנות אחרת. כנראה. אחלה רעיון נתת לי. אני מתחילה לגבש לי תוכנית מושלמת... גיחה ללונדון והביתה. נשמע טוב. נו, מזל שהם לא מופיעים באוסטרליה

GeJuFan

New member
שבועיים בלונדון?!!! ../images/Emo2.gif

לונדון עיר מדהימה אבל מה יש לעשות שם שבועיים? שבועים רק אם את גם יוצאת לטייל במקומות מחוץ לעיר, אחרת שבוע אחד בהחלט מספיק למצות את העיר, מה גם שצריך להשאיר טעם לעוד. תראי אני אומרת: שאם את יכולה כלכלית להרשות לעצמך וגם מבחינה של הילדים והבעל, סעי עם חברה! המופע הוא בסופ"ש לא? קחו לכן כמה ימים לפני (או אחרי) המופע תבואו לעיר תחרשו אותה קצת, המופע יהווה את הלילה האחרון שלכן בעיר ולמחרת תחזרו לארץ. טיסות ללונדון הן די זולות: כל האיזי ג'ט וחבריהם הזולות. בלונדון אפשר בהחלט למצוא מגורים בזיל הזול ושעדיין יהיו איכותיים. פשוט תשאלי כל מי שעשה טיול אחרי צבא. זה בעיקר נפוץ באוסטרליה וניו-זילנד וכדו' אצל החברה שעושים טרקים (אחותי שהייתה בנ"ז שכרה חדר בכלום כסף בחווה של זוג מקסים) אני יודעת שיש כזה דבר דומה גם באירופה. אם זה מעניין אותך כדרך לחסוך כסף בנסיעה אז אני ממליצה לשאול באתר למטייל שם בטוח יהיה מידע. וזהו. תהני בלונדון, חבל לי שלא תצטרפי לאמסטרדם
היה נחמד אם היה עוד מישהו, מעט מאד נוסעים לשם. (טוב נו מקסימום אני אשתה את כל ההינקיין לבד
.

niliha1

New member
כן, ממש...

איזו חברה? החברות של פעם בכלל אהבו את הבסקטריז איכס ופיכס 17.. הייתי בין היחידות שאהבה את טייק דאת (וואי כמה היינו רבות על זה).. ולא מאמינה שמישהי תקח את עצמה ותבוא למופע הזה.. :( כשאמרתי שבועיים, התכוונתי לטיול באנגליה... נו את יודעת.. אני מאוד אירופאית באופי שלי (כן, אני מחשיבה את עצמי לחננה.. לא סתם נמשכתי לגארי מההתחלה
) ואני מאוד אוהבת את התרבות האירופאית... חורה לי קצת המבטא הבריטי הבלתי מובן בעליל - אבל אפשר להתרגל לזה בצ'יק. אז כן, חשבתי פעם על לטייל קצת.. לראות "עולם".. אבל הפעם אני באמת שלמה עם להגיע ללילה אחד. גם אם זה לאמסטרדם (זאת עדיין אירופה אז זה אותו הדבר).. חוץ מזה שזה יהיה אתגר מעניין, לא? :)

GeJuFan

New member
אהה לא יודעת

תראי אחותי והחברה הכי טובה שלה נפגשו בעקבות אהבת שתיהן לטייק דאת'. אני נסחפתי כי נו כשאת בת 10 ואחותך בת 17 היא נראית לך הדבר הכי מגניב בעולם
כמו שאמרתי את מוזמנת להצטרף אליי ואל אחותי למופע באמסטרדם
גם אם זה רק ליום וקצת. לגבי מבטא בריטי, יותר קשה מלהבין את האירים או הסקוטים זה לא- רגע חכי יותר קשה להבין את הניו-זילנדים (מניסיון אישי), אבל זה כמובן אם את לא מתכוונת לבריטים שמדברים אנגלית מקוצרת ועילגת. קראתי פעם ספר על בריטניה של סוף שנות ה-20, אחת הדמויות שם דיברה אנגלית עילגת מלאה במשפטי סלנג של אז (שהיום חצי מהם מי בכלל יודע מה הם אומרים), פעם אחת לקח לי בערך חצי שעה לפענח משפט שאותה דמות אמרה. והאנגלית שלי אומנם לא מושלמת אבל היא מספיק טובה. אבל הסלנג הקלקול הזה, אוח הסלנג.... לא. תראי אמסטרדם ולונדון זה לא אותה אירופה. בלונדון אין את אותו קפה שיש באמסטרדם
(לא שאני מתכננת לנסות.... הפעם)

niliha1

New member
די, את לא מבינה

כמה טוב זה עושה לי לראות את השילוב הזה של המעריצות של פעם (שהיום הן יחסית קשישות חח), למעריצות הצעירות של עכשיו... השילוב המדהים הזה בהופעה זה כזה מדהים! זה רק אומר שהם נגעו באנשים בעבר, ונוגעים עוד יותר גם עכשיו... זה מדהים בעיניי. לגבי מבטא... יש לי בני דודים באוסטרליה וכשהם מתחילים לדבר אנגלית אני מתחילה לצחוק... אצל האוסטרלים למשל, 99% המשפה שלהם זה סלנג.. מדהים עם כמה שאני טובה באנגלית אני הופכת ל"עולה חדשה"..
לקח לי כמה שנים להבין שלא אומרים לאנגלי צ'יפס אלא אומרים לו פרייז. ולא אומרים לאנגלי אפרטמנט אלא אומרים לו פלט. לא אומרים לאנגלי פרנד אלא אומרים לו מייט.. כאילו בשביל מה כל ההבדלי האנגלית הזאת? מה רע באנגלית אחת משותפת לכולם? חח

GeJuFan

New member
אהה מתנצלת

אני חולה על הוריאציות הבריטיות, ולי לקח די מהר לקלוט את השוני בין אנגלית בריטית לאנגלית אמריקאית. מה שכן אנגלית אוסטרלית זה מעבר לבינתי. זה שפת
בשבילי לגבי מעריצות: אני מודה (וכבר הודיתי בעבר) אני אוהבת את המוזיקה של הבנים אבל שם בדיוק זה נפסק כלומר כל הערצה הזו לבנים עצמם זה... אני חושבת שקצת עברתי את הגיל וגם בליבי יש מקום רק לגבר מפורסם אחד: ג'ורג' קלוני
מה שכן אני פה אז כנראה זה אומר משהו
...... לגבי גיל המעריצות: תראי אני אומנם יחסית צעירה לעומת רוב המעריצות שלהם, אבל אני נתקלתי בבנים בגיל מאד צעיר בעקבות אחות שגדולה ממני בכמה שנים טובות, ככה שטכנית אפשר לומר שאני אוהבת את המוזיקה שלהם בערך מגיל 10.. מינוס פלוס. כפי שאת רואה החדר של אחותי היה מפוצץ!! בפוסטרים של טייק דאת'. ויש עוד מלא פוסטרים בצד היותר שמאלי של הקירות שלא רואים אותם בתמונה.

niliha1

New member
את צודקת

היום אני יכולה להגיד קצת בחשש שאני אוהבת את המוזיקה ולאהולכת להתעלף פה מהתאהבות במישהו מהם מחדש (אפילו שאני מרגישה פה כמו בת 14 שוב)... אבל מי יודע מה יהיה אחרי ההופעה למשל? בדוק מישהי פה מתאהבת חחח בת כמה את אגב? את אמורה להיות פחות או יותר בגילי.. התמונה מקסימה :) מחזיר אותי ממש אחורה... הקר הספציפי שהראית פחות מפוצץ מהקיר שהיה לי (שוב, אולי זה חלק מאוד קטן).. אני הולכת לחפש את התמונות של החדר שהיה לי אז... אני מקווה שאני אמצא אותם ואני אראה לך עד כמה אובססיבית הייתי (כמו כולנו - לא?) אגב, חיפשתי באיביי כרטיסים והם נפלו על כל הראש.. מוכרים אותם בין $200 -300$ כרטיס בפאונדים יוצא לי זול יותר חח

GeJuFan

New member
כן המחירים באיביי

יכולים להיות קצת משוגעים לפעמים. לגבי הגיל, אני בת 24. וכן הקיר הוא רק חלק קטן מהקירות בחדר..

niliha1

New member
למרות זאתמצ

אתי שם דילים טובים לדיסקים וכל מיני אוספים שלהם שצריך לחדש בדולר.. נשמע שווה :) נו אז את לא כזאת מעריצה צעירה :))

GeJuFan

New member
רק שימי לב ש:

א) המוכר שולח לישראל- רוב המוכרים לא שולחים לישראל. ב) מה המחיר משלוח. הדיסק אולי עולה דולר אבל המשלוח יעלה בערך 10 דולר. ג) שמדובר בדיסק אמיתי ולא צרוב או חיקוי או משהו כזה.. היום מאד קל להכין עותקים שנראים אמיתיים אבל הם לא..

orlyshka1

New member
היי נילי!

ברוכה הבאה, אני אורלי, בת 29 מחיפה (אנחנו שכנות!). אני אנסה לעשות טיפה סדר - ראיתי שכתבת שאת משיגה הופעה אינטימית בוומבלי. ובכן, אין חיה כזו "הופעה אינטימית" בקיץ הבא, ובטח לא בוומבלי. כל ההופעות שלהם הן הופעות עצומות, ו-וומבלי זה האיצטדיון הכי גדול, הוא הכיל בהופעה הקודמת שהייתי בה תשעים אלף איש. אני נוסעת לשם שוב, עם עוד בנות מכאן, ויש לנו כרטיסי עמידה. מורי אמרה לך שלכרטיסי עמידה את צריכה להיות על הבוקר בתור. זה נכון, אבל כרטיסי עמידה כוללים גם ישיבה במעגל הראשון, מאחורי אלה שעומדות, זה הכי קרוב לבמה מבלי לעמוד. מבחינת מחירים - הכי זול שתמצאי זה אם תרכיבי לבד, מה שאומר להיות מאד קשובה לנו, כי טיקטמאסטר וסוכנויות כרטיסים אחרות נוטות לשחרר עוד כרטיסים בלי שום התראה, למרות שבכל מקום כתוב לך סולד אאוט, ואלו הכרטיסים הכי זולים ולטעמי הכי אמינים, כי את קונה ישר מחברת הכרטיסים. ויש דילים של מלון וטיסה, ויש גם דילים של חברות ישראליות שמציעות כרטיס להופעה, מלון וכרטיס טיסה (לאוןטור יש הנחה לקונות מהפורום). זהו, בעיקרון, לעת עתה, העיצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה לא לאבד תקווה, כי יהיו עוד כרטיסים. אני מצאתי כרטיסים להופעה של הקרקס שבוע מראש.אם את צריכה עוד משהו, רק תגידי. הא... ולגבי גארי....גם אני בעניין שלו, מאז גיל 12, למען האמת, והוא רק משתבח עם השנים :)))

niliha1

New member
היי אורלי :)

מגניב שאנחנו שכנות :)) זהו, שאחרי כל הבדיקות המעייפות של אתמול, נראה לי שאני אנשיך לבדוק את האתר טייקמאסטר מדיי פעם ולקוות לטוב :) בעניין אוןטור שלחתי מייל אתמול לרון הזה.. נראה מה יש לו להציע. ולגבי גארי..... מאוד מעניין היה לראות אותו הופך מ"חנון" לחתיכת גבר-גבר.. איזה סקסי הוא נהיה אלוהים ישמור!! בכלל, נראה לי שנדלקתי עליו עוד יותר בפוראבר לאב. שם הוא גרם לי לביג פאקינג ריר... תגידי לי שאני לא היחידה הרצתה לרצוח את דון כשהיא הייתה חברה שלו בתקופה ההיא

למעלה