אהלן

simpleman007

New member
אהלן

נכנסתי לאחרונה למערכת יחסים ויש לי בעיה של הבעת רגשות כלפי בת זוגתי... נתחיל מזה שאני לא סגור על מה אני מרגיש כלפיה (כי אנחנו יצאנו רק 3 דייטים) אבל מעבר לזה, קשה לי להביע רגשות... לא רק בזוגיות אלא בכלל, יש לכם הצעות איך לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? תודה

הבעת רגשות

הי, אתה מספר שקשה לך להביע רגשות. כשאתה מתבונן בעבר שלך במערכות יחסים, האם הקושי הוא רק בהבעת הרגשות או בקושי להרגיש בכלל? בברכה אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

היי איילת

לא נראה לי שאלה רלוונטית אין ייצור בעולם שלא מרגיש גם לא פשפש יש המון שלא מביעים רגגשות זה נכון אבל להרגיש סליחה טעות אין חיה כזאת

שזמ

New member
בואי נדייק

נכון, יש לנו רגשות ואפילו רגשות עזים כלפי מכבי חיפה כלפי המכונית שלי אבל לנשים? נו, באמת

chenby

New member
גם לי יש רגשות עמוקים

למכבי חיפה. גביע אחד כבר יש :)

אם...אם...ואם...

אם אתה אכן מרגיש כך ואתה שלם עם עצמך, נפלאאאאא אם אתה אכן מרגיש כך ואתה מעוניין בשינוי, מצא את הדרך לפעול. אם אתה לא מרגיש כך וסתם כותב בדוק מה מניע אותך?

רגשות

הי, יש אנשים שהיכולת שלהם להרגיש פחותה מאנשים אחרים. הם פחות מרגישים, פחות רגישים לסביבה, פועלים יותר מהרציו ופחות מהרגש. לטעמי, חשוב להבחין אם הקושי הוא להרגיש, להיות במקום רגשי, לאפשר לעצמך להיות פגיע וכו' או הקושי הוא הבעת רגשות. אם הקושי הוא להרגיש, להיות פגיע נדרש לטעמי תהליך יותר עמוק שראוי שייעשה עם פסיכולוג. אם יש קושי להביע רגשות, שזה משהו שבדרך בא מהבית או מכל מיני אמונות שיש לנו לגבי רגשות והמקום שלהם בעולם, אז יש לדעתי, אפשרות להתאמן ולפתח את השריר. בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

ם אלה שפועלים מהרציו מרגישים

אך את ההחלטה עושים מהרציו זה סיפור אחר גם להיות פגיע פירושו להרגיש אם לא מרגישים לא נפגעים אני מסכימה איתך שאם יש קושי בלהגיש צריך פסיכולוג ואם יש קושי להביע אפשר באימון בעצם כל הסוגיות באות מהבית תרשי לי לחזור לתגובה הקודמת שלי אין יצור לא מרגיש אפילו פשפש יש לא מביעים רגשות זה נכון וזו אכן בעיה יום נפלא ומלא רגש

זה לא מה שאמרתי

תקון רוב הסוגיות באות מהבית אבל זה לא היה העקר בהודעה העיקר היה שכולם מרגישים אך לא כולם יודעים להביע

שזמ

New member
ועכשיו ברצינות

יש הבדל בין רגשות לתחושות (אולי אלה לא המילים המדוייקות) פשפש חש בחום/ קור/ כאב/ רעב וכד' אבל הוא לא חש במסירות או אכפתיות כלפי פשפש אחר מרבית המינים הגבוהים (את) יכולים לחוות רגש ולא רק תחושה כל מה שנותר זה למקם את הגבר אי שם על הסולם בין פשפש לגברת... (טוב, הרצינות נגמרה בשורה הלפני אחרונה...)

אני בטוחה שגם פשפש מסור ואיכפתי לפשפש אחר

בענין הגברים אה נגמרה הרצינות ברור לי שכל ייצור על פני האדמה מרגיש וחש

קבל ח"ח על זיהוי הקושי.

נפלא
שבגילך הצעיר זיהית חסם ואתה פועל במחויבות לעצמך לשינוי.
אני מזמינה אותך לחוות אימון, אימון יוביל אותך למצוא את הדרך שתתאים לאישיותך. להפוך את מטרתך שהגדרת נפלא: "קשה לי להביע רגש" לתוכנית פעולה. התבונן שנה קדימה לתוך העתיד שלך. איך היית רוצה שחיייך יראו אז כאדם שמביע רגש? איך תרגיש, תתנהל כאדם שמביע רגש בתחומים נוספים בחייך? הסר חששות, הפלג בדמיון. בהצלחה.

rafagav

New member
לבד - רק אתה יכול, לדעתי...

מה זו, בכלל, אהבה? זה 3 או 7 או 17? זה כלל לא עניין מספרי. לכן - אם נחמד לך ולא ממש אצה לך הדרך וברור, שאין מאות שמחכות בפינה, אז = תן צ'אנס וחכה. לא תגיע ל - 17 ואפילו לא ל - 3 אחרי 3 דייטים!! בהצלחה!!

סימפל.....

בוא ניצור בהירות
אתה אומר שאתה עדיין לא בטוח מה אתה מרגיש כלפי הבחורה. ברור, אתם רק בתחלית הדרך. לרגשות לוקח זמן להתגבש ולהפוך לעמוקים ומחייבים. איך תרצה שהדברים יתפתחו בינכם? לאיזה כיוון? דבר שני אתה אומר שיש לך קושי בהבעת רגשות בכלל. איזה רווח יש לך מכך שאתה מסתיר את רגשותיך?(אני שואלת ללא שיפוטיות).

simpleman007

New member
אין לי שום רווח

זה דבר שלא נעשה במודע או במתכוון, להיפך... אני רוצה להיפתח, אבל משהו עוצר בעדי... הלוואי והייתי יודע מה לעשות בקשר לזה

למעלה