אהלן

simpleman007

New member
כן, היו כמה פעמים כאלה...

וסביר להניח שזה בדיוק מה שגרם לי לאבד את האמון באנשים ולפתח כל מיני מגינים שלא יאפשרו לאף אחד להיכנס אליי ולדעת באמת מה עובר עליי.

ולי שווה לנסות אחרת

אולי עכשיו שאתה גדול ומבין את הגורם תשתדל להיפתח יותר לנוא דהיינו להבין ולקבל שיש גם אנשים שנעלמים לנו מהחיים למרות שהיינו איתם ממש בסדר ונתנו והשקענו המון בקשר לאט לאט תיפתח כמובן לכולנו יש קצב שונה ללהיפתח תתחיל צעד צעד כל פעם קצת יותר ותראה אולי זה יהיה יותר קל מאשר לשמור כל הזמן שלא יחדרו את מעטה השיריון שלך כולנו לא נפתחים לכולם לאט ובזהירות תיפתח לאנשים שחשובים בחייך יחד עם הידיעה שאתה עלול להיפגע אין מה לעשות נגד זה אל תשבר מזה תנסה נראה אולי זה יצליח בהצלחה

דרך אחרת

הי, תודה רבה על תשובתך הכנה ועל השתוף. אתה מספר שלמדת לסגור את מגירות הרגש כדי לא להיפגע. נמנעת מליצור קשרים עם בחורות שאינך מכיר ושאינן ידידות. בחרת ללכת על הבטוח שגם הוא בסופו של דבר די פגע בך מפני שהבחורות לא רצו חבר אלא מצאו ראו בך ידיד קרוב. אתה מספר בצורה מעוררת הערכה על המקום בו אתה נמצא היום. יצאת מספר פגישות עם הבחורה הנוכחית. טבעי הוא הדבר, לפתח רגש תוך כדי תנועה. כתבת שאולי הפעם תפעל שונה מהדרך הרגילה שלך- תמשיך את הפגישות למרות שקשה לך עדיין להרגיש ותתנסה במשהו אחר. אני חושבת שזה רעיון נפלא!! אתה נותן לעצמך הזדמנות למשהו אחר, חדש. עצם ההיפתחות לרעיון החדש זה צעד נהדר. עצם ההחלטה להמשיך את הקשר ולתת לדברים להתפתח תוך כדי תנועה זה נהדר. למדת להיסגר ואם תבחר ותרצה, הלב ייפתח. יש בך רגישות ותבונה ואני מאחלת לך בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

זוגיות מסורסת

שלום לך, אכן כפי שכתבת זאת בעיה ואפילו בעיה שאי אפשר להזניח אותה. האם קשה לך להביע רגשות רק מול בנות זוג או גם מול כל אחד אחר? האם עם עצמך אתה משוחרר, קרי, בוכה כשרע לך? בכל מערכת יחסים ובזוגיות בפרט, אי הבעת רגשות מסרסת את הקשר ומונעת ממנו להתפתח, מונעת חיבור אמיתי בין אנשים. תאר לך שלא תביע רגשות עם ילדיך, דמיין את מערכת היחסים שתהיה לך שם. אז זה יופי שאתה מודע לכך שזאת בעיה אקוטית. עושה רושם שעל מנת שתוכל להוציא החוצה את הרגשות שחבויים בך, תצטרך לקלף מעטה של שיריונות. זה תהליך ואל תוותר עליו. בהצלחה כרמית ורסנוב מאמנת להשגיות (אישית/זוגית)

simpleman007

New member
שוב, תודה על התשובות.

אני אחרי סופ"ש צמוד מאוד איתה, שבהחלט נהנתי מכל רגע ורגע. אני טיפה יותר נפתח אליה, אך עדיין יש כל מיני סוגרי לב שמונעים ממני להציג לה את כל הרגשות שלה (וגם דיברנו על זה) קשה לי להיפתח גם לחברים שלי וכך גם להביע רגשות... אך אני באמת מנסה להשתנות לאחרונה וללכת נגד התחושה שלי. כשאני עם עצמי או עם המשפחה אני משוחרר לגמרי, ואפילו יצא לי לבכות כשלא היה אף אחד מסביבי (כמו שראיתי את ההלוויה של פולי במחשב, שאני מתאר לעצמי שאם היה מישהו לידי הסיכויים שהייתי בוכה ככה היו קלושים) אני מודע לכל התהליך שאני עומד לעשות, ואני הולך לעשות אותו בגדול... כי אחרי הכל, כמו שנאמר, הנזק יבוא בעתיד ואני גם צופה את זה ולכן חשוב לי היום כבר להשתנות בנושא הזה.

simpleman007 אתה בדרך הנכונה לשינוי ../images/Emo140.gif

זיהית את הקושי להביע רגשות. זיהית את הפער שהיית בו . הפנמת שחוסר הבעת רגשות לא משרתת אותך יותר והמחירים האישיים שאתה משלם. בתהליך הדרגתי ובקצב שמתאים לך אין לי ספק שתצליח ובגדול להשיג את מטרתך. שיהיה לך בהצלחה בזוגיות ובשינוי.

simpleman007

New member
אני מודה לכם על העזרה

באמת שעזרתם לי המון עם כל העצות האלה... גרמתם לי להרגיש שאני באמת בדרך הנכונה.

למעלה