יאללה איפה הסינרגיה החדש זה כה מדהים
L limors2 Active member 28/6/06 #150 יאללה איפה הסינרגיה החדש../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif זה כה מדהים
S ShukyD New member 28/6/06 #166 אף פעם לא ידעתי שהיא יכולה לרקוד כ-כ-ההההההההההההה היא גורמת לגבר לרצות לדבר ספרדית אלגרו אלגרוווווווווווווווווווווווו
אף פעם לא ידעתי שהיא יכולה לרקוד כ-כ-ההההההההההההה היא גורמת לגבר לרצות לדבר ספרדית אלגרו אלגרוווווווווווווווווווווווו
L limors2 Active member 28/6/06 #169 התקשרתי אתמול לטלמסר../images/Emo54.gif וטעיתי בתדר הגלגלצי. אופס
L limors2 Active member 28/6/06 #170 כריסטינה כריסטינה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif ונעלם לי המצברוח הרע d-do your thing honey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111
כריסטינה כריסטינה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif ונעלם לי המצברוח הרע d-do your thing honey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111
ג גינגימניה New member 28/6/06 #172 אם הייתי אי פעם זוכרת את המספר או מספיקה לחדד עיפרון או למצוא עט..אולי הייתי מתקשרת.. אבל עכשיו זה כבר מאוחר בטח נו הגזמתי קצת, הייתי רושמת על הפלאפון ואבל הוא בחדר אחר.
אם הייתי אי פעם זוכרת את המספר או מספיקה לחדד עיפרון או למצוא עט..אולי הייתי מתקשרת.. אבל עכשיו זה כבר מאוחר בטח נו הגזמתי קצת, הייתי רושמת על הפלאפון ואבל הוא בחדר אחר.
ג גינגימניה New member 28/6/06 #177 אחלה, אני אנסה פעם אחרת אני עכשיו מעוניינת בשרשור..ויותר כייף לי פה.
L limors2 Active member 28/6/06 #195 אז יופי../images/Emo123.gif../images/Emo54.gif בואי לשרשור המסיבה!!
S ShukyD New member 28/6/06 #191 לקח לך זמן! ומה תגידי על השיר של שמעון בוסקילה? "עכשיו אני נוסע, ומחשב לי.. מה יהיה ומה היה האם? אולי נדפוק בקבוק של קוקה קולההההההההההההההההההההההה" פרסומת גלויה לחלוטין
לקח לך זמן! ומה תגידי על השיר של שמעון בוסקילה? "עכשיו אני נוסע, ומחשב לי.. מה יהיה ומה היה האם? אולי נדפוק בקבוק של קוקה קולההההההההההההההההההההההה" פרסומת גלויה לחלוטין