לא משנה לו מה עובר לי בחיי.
L limors2 Active member 28/6/06 #115 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif כמה עוד אפש, הראל סקעת?
A a b u y a New member 28/6/06 #122 זמר טוב... וואי ....הזמנתי חצי עולם לאכול אצלי ... אמא תחזור הביתה ותשתגע ("אביה, תזמין בכיף, אבל צריך גם לנקות")
זמר טוב... וואי ....הזמנתי חצי עולם לאכול אצלי ... אמא תחזור הביתה ותשתגע ("אביה, תזמין בכיף, אבל צריך גם לנקות")
ג גינגימניה New member 28/6/06 #123 תביאו לי מסוק למגדל העמק ואני אבוא למסיבה.. הייתי בטוחה שזה אלו שסיימו יב'. ואני סיימתי יא'..אז חשבתי שלא יכניסו אותי למרות שהייתה לי הזמנה, אבל הייתי בטוחה שהם בטח טעו. עכשיו אני לא אראה אנשים נחמדים מגל''צ/גלגל''צ {או מישהו שנמצא באוללפנוע}
תביאו לי מסוק למגדל העמק ואני אבוא למסיבה.. הייתי בטוחה שזה אלו שסיימו יב'. ואני סיימתי יא'..אז חשבתי שלא יכניסו אותי למרות שהייתה לי הזמנה, אבל הייתי בטוחה שהם בטח טעו. עכשיו אני לא אראה אנשים נחמדים מגל''צ/גלגל''צ {או מישהו שנמצא באוללפנוע}
ג גינגימניה New member 28/6/06 #160 אני רוצה ללכת לגל''צ/גלגל''צ לפני שמישהו ממש סבא לי לראות ישתחרר |שותקת|