חחחחחח לא!! אגב למה אנחנו לא עושים פה צ'אט לילי? עם ההזויים שפה יהיה קורע
R RJlake New member 27/6/06 #84 חחחחחח לא!!../images/Emo6.gif אגב למה אנחנו לא עושים פה צ'אט לילי? עם ההזויים שפה יהיה קורע
L limors2 Active member 27/6/06 #86 כי אני אפפעם לא יכולה לדעת../images/Emo54.gif מתי אחשלי יעיף אותי
L limors2 Active member 27/6/06 #66 את זה אני אוהבת../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif קאם און מיי איי מוב און מי
ג גינגימניה New member 27/6/06 #69 משו , לא הכי קשור+משו קשור אבל גם תפוז עושים לכם בעיות? אני אעביר בתשע לסינגלס למה עכשיו אני צופה בסדרה.
משו , לא הכי קשור+משו קשור אבל גם תפוז עושים לכם בעיות? אני אעביר בתשע לסינגלס למה עכשיו אני צופה בסדרה.
L limors2 Active member 27/6/06 #72 תפוז תמיד עושים בעיות../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif איזה הפעם? זריקות מהניק? כרגע הכל בסדר אצלי... ואנחנו נהיה כאן
תפוז תמיד עושים בעיות../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif איזה הפעם? זריקות מהניק? כרגע הכל בסדר אצלי... ואנחנו נהיה כאן
ג גינגימניה New member 27/6/06 #79 חחח הוא שולח לי בדיליי את ההודעות ועד שהודעות עולות, אני מרגישה בפיגור.
L limors2 Active member 27/6/06 #70 אלייך../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif דניאל זילברשטעייייןןןןןןןןןןן! היום הגעתי למסקנה שנעמי רביע היא הבנאדם הכי הכי הכי הכי הכי שווה בגלגלצ ובעולם אחחח נעמי תעשי לי זילברשטעייין חוץ מהדר כמובן
אלייך../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif דניאל זילברשטעייייןןןןןןןןןןן! היום הגעתי למסקנה שנעמי רביע היא הבנאדם הכי הכי הכי הכי הכי שווה בגלגלצ ובעולם אחחח נעמי תעשי לי זילברשטעייין חוץ מהדר כמובן
R RJlake New member 27/6/06 #75 כן היא גדולה!!!!../images/Emo99.gif אני לא מפסיקה להריץ את זילברשטעעעייןן
נ נועמופ New member 28/6/06 #95 זאת הדר? ../images/Emo12.gif בכלאופן, מצאתי את הדר בתמונות מחזור בחדר מורים