אובייקטיביות מול סובייקטיביות

RainBird

New member
ברור שזו אהבה ממבט ראשון. אז כן! רק תוודא שאתה לא קרוב משפחה שלה במקרה. אתה לא רוצה אותו בתור משפוחה. או שכן ../images/Emo13.gif

gwizard

New member
אני רוצה אותו כקרוב משפחה

בערך באותה צורה כמו שאתה רוצה את נדב.

RainBird

New member
אני ונדב במקרה ידידים טובים מאוד. יש לנו חילוקי דעות מהותיים אבל בכל זאת, אין לי שום התנגדות להחשיב את נדב כמשפחה.

נדב פ1

New member
אוי ... ../images/Emo9.gif

זה נכון , ארדן ידיד טוב מאוד , ומבחינתי אין הוא כמו מרבית תושבי העולם הזה - והציטוט המדויק מצוי ברשותו...

Justin Angel

New member
תראה, אתה ביקשת הוכחה לוגית.

ואני נתתי לך הוכחה לוגית, אתה יכול לערב בזה יקומים מקבילים, חייזרים ומאגיה, זה לא ישנה שהוכחה הלוגית שנתתי לך תמיד מתקיימת. תמיד. במצב שאתה העלת יש לך טעות בחיבור הלוגי בין "המערכות", למעשה בהצגה ל"מערכת" שינית את המשפט של הטאטלוגיה. המשפט המתוקן צריך להיות: "(יש אמת אובסולטית במערכת מספר 1 או שאין אמת אבסולוטית במערכת מספר 1) וגם (יש מערכת אבסולוטית במערכת מספר 2 או שאין אמת אבסולוטית במערכת מספר 2)". (הסוגריים לשם הבהרת קריאות המשפט) אתה מבצע משפט "וגם" בין טאטלוגיות שונות שגם הוא תמיד טאטלוגיה. הנה, יש לך הוכחה לוגית על אמת אבסולוטית.

gwizard

New member
תיקון קטן

יש לי הוכחה לוגית לכך שאמת אבסולוטית או קיימת או לא קיימת. לא הוכחה לכך שיש אמת אבסולוטית (כי זה מה שמשתמע מן המשפט האחרון). רואים שאתה מתכנת
אפילו שאתה סוגד לשטן בהתגלמותו (NET.)

Justin Angel

New member
נו ו?

יש אמת אובסולוטית שלא משנה מה תעשה נכונה, איך שבא לך לפרש את זה - תהנה. ההוכחה הלוגית באותה צורה יכולה להיות "יש בן-אדם שקוראים לו אברהם או אין בן-אדם שקוראים לו אברהם" או כל צורה אחרת של טאטלוגיה. ואלו יהיו משפטים שלוגית נכונים תמיד ולכן "אמיתות אבסולוטיות".

gwizard

New member
אני לא מדבר על מונחים של תכנות

אבל אם משפטי לוגיקה זה מה שעושה לך את זה - לבריאות.

נדב פ1

New member
אוחחח...

אלון תודה לך , חשיבה חריפה בנוגע לאוריינטציה מדעית חסרה לי מאוד בימים אלו , מאז ביקורי האחרון בריגה אני נתקל כאן במעט מדי אנשים כאלו...

נדב פ1

New member
וכמעט שכחתי ,

האם הכרת מבין כל הקולגות שלך מברית המועצות לשעבר , מאג אחד ויחיד שלא החזיק בידע הולם במדעים ? אני אישית הייתי מהמר על... לא!

gwizard

New member
אני אאלץ לאכזב אותך

בצבא היו לי כמה חברה יוצאי ברה"מ אשר לא היה להם שמץ קלוש איפה זה פלוטו

נדב פ1

New member
אל דאגה -

לא זה יהיה מה שיאכזב אותי אלון . הרבה יותר מאכזב אותי לראות מתמטיקאים , פיסיקאים , מהנדסי טילים , סייפים ומוסיקאים גאונים שעלו הנה ולא מקבלים את היכולת לממש את יכולתם האדירה בגלל ביורוקרטיה רקובה.

נדב פ1

New member
וחוץ מזה ,

עד כמה שלא מתאים לי להתנסח כך - אין לי ספק שהעלייה מברית המועצות הצילה את המדינה הזאת ללא כל צל קל של ספק .

gwizard

New member
יכול להיות

אני באמת לא יכול לתת תשובה אובייקטיבית לגבי האם העליה הצילה את המדינה, אך ללא ספק הרמה הועלתה לאין שיעור. כמובן שיש גורם מאזן המתבטא בכל מיני עולי קווקאז אנאלפבטים שלא יותר טובים מן הארס המרוקאי הממוצע. כן, גם לי יש דעות קדומות.

Weirdi

New member
:)

אם המשפט הוא אמת אבסולוטית אז יש אמת אבסולוטית, אז החלק 'אין אמת אבסולוטית' הוא כבר לא נכון, ואז המשפט הוא לא אמת אבסולוטית. זה כמו- "תאמין לי, אל תאמין לאף אחד" :)

Justin Angel

New member
המשפט תמיד נכון.

היות והקשר בין הפסוקים הוא קשר מסוג "או", גם אם רק אחד מהם נכון הפסוק הכולל יהיה נכון. המשפט שאת הראת הוא פרדוקס השקרן, "אני שקרן" זה ביטוי פרדוקסלי

למעלה