אוה, כן ! שרשור חלומות מחדש !

פולי3

New member
אוה, כן ! שרשור חלומות מחדש !

כל החלומות המשעשעים שחלמתם על אחת הדמויות, תכתבו כאן ותנו לנו לצחוק עליכם
.

לא לסקול אותי, אבל אם להיות כנה -

לא יצא לי לחללום על אינויאשה
למרות שיצא לי בזמן האחרון להזות(ובמיוחד עכשיו שאני חולה) על נראקו
זה גם סוג של חלום?

Fay Wood

New member
יכול להיות שאני חולמת... אבל אני אף

פעם לא זוכרת את החלומות שלי...
כנראה שאני יותר מידי "טרודה" לפני שאני הולכת לישון... (טוב יש אנויאשה אז אני תמיד חושבת על זה לפני השינה... או על הארי פוטר...)

../images/Emo91.gif

כשאת חולמת חלום ומתעוררת, אל תסתכלי על החלון! לפני שאת הולכת לישון, שימי לידך פינקס ועט וכשאת מתעוררת מחלום, ישר תרשמי אותו. (אף פעם לא עשיתי את זה כי כשאני מתעוררת אני ישר חוזרת למיטה...
)

נכון!

קראתי בספר שרק מיזה שאת שמה את הפנקס המוח מתכוונן על לזכור את החלום או משהוא כזה <.<

כי כשאת מסתכלת על החלון...

אז את רואה את כל הפעילויות שמתרחשות וזה מוציא אותך מריכוז. (טוב לא את כולם)...

keshush

New member
דבר ראשון החלון שלי פונה לשמיים

(החדר שלי בגג זה ממש שולט!!!!!) דבר שני אני תמיד זוכרת את החלומות שלי... וחלמתי שני חלומות על אינו ואחד על סאשו על אינו אני שומרת על פרטיות ועל סאשו כבר סיפרתי אותו בשירשור חלומות אחר

Fay Wood

New member
תודה על ההמלצה... אבל כשאני מתעוררת

מחלום ממש אין לי כוח לרשום אותו.... ואתמול ממש לא הצלחתי לישון!!!!!! דבר ראשון, היתה אמורה להיות לנו חזרה ב-21:00 ככה שאני הפסדתי אינויאשה-אבל הקליטו לי... אני מקווה...
-אבל בסוף החזרה התבטלה כי לא היה איתנו מבוגר
אני הפסדתי אינויאשה סתם, ואם זה לא מספיק גם מישהי שמה הזכירה לי איזשהו שיר ממש אבל ממש מפחיד מטקס יום השואה ולא הצלחתי לישון כל הלילה בגלל השיר הזה!!!!! פחדתי שאני אחלום על זה אז כל הלילה חשבתי על שיר אחר- "הלוואי יהיה בי כוח" של ריטה (שזה השיר היחיד שלה שאני אוהבת והוא שיר מדהיייים....) ועכשיו אני יודעת אותו בעל פה...
אבל עדיין כל הזמן חשבתי על השיר הזה.... ולא הצלחתי לישון!!!! ואם הצלחתי לישון הייתי מתעוררת.... רק כשכבר היה אור בחוץ הצלחתי להרדם (אני רצינית!!) ולמי שרוצה לדעת איך קראו לשיר הזה- "זאת התחנה טרבלינקה" (אתם רואים!! אפילו את השם אני זוכרת מרוב פחד!!) וזה היה שיר נוראי ומפחיד!!!!! (קיצבי.... עם משפט כמו "בשלו רק בגז" ותבינו לבד..... אמאאא!!!!)

harar8

New member
חלמתי הרבה חלומות על אינויאשה

אבל שחכתי אותם

Horse Wishper

New member
החלום שלי

שאינויאשה סוף סוף יתוודה שהוא אוהב את קגומה
ושונא את *רעשן*רעשן*....
ועוד חלום (מתכוננת לסקילה מצד נעם
) שמירוקו יגיד כבר שהוא אוהב את סאנגו
, או עדיף שהיא תגיד לו כי אם הוא יגיד לה היא תחשוב שהוא עומד לומר לה: "עכשיו כשאני מתוודה, תעשי לי ילד
" זה יכול להיות קורעעעעעעעע
עוד חלום: שאינויאשה יפסיק להיות שד מלא כי הוא מפחיד כזה, הוא רוצח וזה לא מתאים לאינו שלי...
ושסאשי יהפוך להיות טוב יותר ויראו אותו יותר...

Horse Wishper

New member
החלומות שלייייייייייייייייייייייייי

שאינויאשה סוף סוף יתוודה שהוא אוהב את קגומה
ושונא את *רעשן*רעשן*....
ועוד חלום (מתכוננת לסקילה מצד נעם
) שמירוקו יגיד כבר שהוא אוהב את סאנגו
, או עדיף שהיא תגיד לו כי אם הוא יגיד לה היא תחשוב שהוא עומד לומר לה: "עכשיו כשאני מתוודה, תעשי לי ילד
" זה יכול להיות קורעעעעעעעע
עוד חלום: שאינויאשה יפסיק להיות שד מלא כי הוא מפחיד כזה, הוא רוצח וזה לא מתאים לאינו שלי...
ושסאשי יהפוך להיות טוב יותר ויראו אותו יותר...

MayaChan

New member
נראה לי שהכוונה

לחלומות שממש חלמנו...ולא מה היינו רוצים שיקרה... אבל רק נראה לי!

sintesis

New member
עדיין לא חלמתי

אבל אני חולמת על כל דבר, אז בטח עוד מעט

למעלה